- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaja2
senior tag
szerk.:
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-02/15/284688_j3xro5tcke4grvq6_2015_02_15_14_02_36.thumb.jpgA készülékben egy 40 nm-es csíkszélességű ARMv7 architektúrával rendelkező MSM8225 Snapdragon chipset kapott helyet, a benne lévő kétmagos processzor Cortex-A5 magjai 1 GHz-es sebességen működnek
De akkor nem ertem a telefongurus infot.
-
Zolio3
senior tag
Én annyi tennék még hozzá, hogy nem muszáj feltétlenül a telepítés utánra hagyni a fontos programokat. A kedvenc videólejátszót, zenelejátszót, galériát, emailt, launchert, stb., már mindenki kitapasztalta magának, ezt a romba bele lehet tenni telepítés előtt, és kivenni, amit nem szeret az ember. Így nem felesleges appok fognak települni, hanem az általunk szerettek. Mindenki tart fontosnak pár dolgot: én mindenképp javasolnám a Titanium Backupot (automatikus ütemezést beállítani), így nem sok app/adat, beállítás veszik el. Említeném az xposed installert, és a gravityboxot (slimkat rom mellé nem), amivel sokat lehet módosítani a megjelenésen, funkciókon, stb. És nem utolsó sorban, ha fb, messenger, viber, meg hasonlókra is használni akarod a készüléket, akkor egy swap programot. Ezek között van tök egyszerű is, vannak komolyabbak is. Már a legegyszerűbb is érezhető változást tud eredményezni, főleg normális sd kártyán, vagy belső memorián használva.
-
sgergi
veterán
Nem valószínű, mivel ez egyénenként teljesen eltérhet. 1-2 ilyen listát láttam az android alkalmazások topikban, de szerintem nem sok értelme van, max. a nagyon kezdő droidosoknak lehet segítség. Egy idő után mindenkinek kialakulnak azok a programok, amiket használ, úgyis mindenkinek más az igénye. A legtöbb nagyon fontos progi pedig alapból megtalálható egy romban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest