- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
randrew
csendes tag
válasz
jujeana #3422 üzenetére
Nekem tetszik az Y300-as és ismerőseimnek is ajánlottam már. Az én felhasználói szokásaimhoz megfelelő a készülék.
Neked kell eldöntened, hogy mit vársz el a leendő mobilodtól.
Vedd meg az Y300-ast, ha:
1. nem zavar a gyengébb csengetési hangerő (ez felhasználónként eltérő, nekem például nem halk a csengetése)
offtopic és 18+ !!! Hölgyeknek sem ajánlott, mert néhányan gyengének találják a rezgőmotort...
2. nem akarsz vele sokat játszani, főleg nem erős hardvert igénylő játékokkal (ez nem játékgép, de az Adreno 203 elég a legtöbb játékhoz és a rendszer grafikai felületének kezeléséhez is bőven)
3. nem akarsz vele filmet forgatni HD felbontásban és profi fényképeket sem akarsz készíteni (rutinos felhasználók tudnak vele szép képeket készíteni, de az AF működése néhány emberkét zavar)
4. és végül a legfontosabb: az árához képest méred a tudását! -
contaxg
veterán
válasz
jujeana #1809 üzenetére
Nekem van 2db (hibás) Huawei telcsim 3-4 évvel ezelőttről, amin voltak ilyen foltok a kijelzőn. Ez az érintőképernyú lassú halálát jelentették. Ma már egyik sem műkődik, de elvileg az érintőképernyő cseréjével ez még orvosolható lenne. Nem is drága az alkatrész, csak nem találtam rá embert, aki megcsinálná.Igaz nem is nagyon kerestem...
-
-
Exian
addikt
válasz
jujeana #1784 üzenetére
Hát a Blade 3-ban csak egymagos az 1GHz proci, ha jól nézem. De ettől függetlenül, szintén ahogy nézem, tesztekben pontszámok alapján annyira azért nem marad el mérföldekkel az Y300-tól, tehát fene tudja. De nekem nem tetszik külsőre, de az egyéni ízlés kérdése
Viszont nálam az AnTuTu Benchmark 6388 pontot ért el, ami messze veri a Blade 3 2800 valamennyi pontját?!
Az Alcatel viszont már 5500 feletti pontszámot ért el. Viszont az már elég régi konstrukció. Ugyanakkor szépnek és nagynak tűnik a 4.3"-os kijelzője. Viszont csak TFT-LCD panelos, bár azt mondják, hogy nem rossz, szépek a színek és a betekintési szög is rendben van. De szerintem az Y300 IPS panelje veri. De mindezt látatlanul írom!
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest