- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Köszi, már elvitték a telefont, mivel nagyon gyorsan kellett rá raknom valamit, SlimKat-ot tudtam hirtelen beszerezni, az ment fel rá, szerencsére elindult szépen, hiba nélkül, már el is vitték. Majd az új tulaj rak rá amit akar
Amúgy meg szerintem maradni fog így, ahogy van, egy cégtulaj valaki vette meg, dolgozóknak lesz hurcibálós telefon, tökmindegy mi van rajta, éppen csak telefon funkció meg esetleg email kell.
-
lecsobacsi
csendes tag
Azta'! Még én is 19.990-ért vettem a Telenornál, és 38.000 lett volna praktikummal. Most 35.000 előfizuval, 50.000 Ft Praktikummal!!!! A független meg 42.000???
theczar:
A Facebook nem gyári program, simán törölhető, nem kell hozzá root. Az időjárást csak letiltani lehet. Task Killert nem érdemes használni, ezt már a 0. hozzászólásban részletezték
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest