- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Gesztusokra vonatkozóan:
1. Átfordítás
Lefelé fordítod a telefont, akkor lenémítja a bejövő hívást és/vagy az időzítőt, ébresztést.2. Felemelés
Felemeléskor lenémítja a bejövő hívást és/vagy az időzítőt, ébresztést.3.Magasba emelés
Amikor a magasba, füledhez emeled a telefont autómatikusan felveszi a bejövő hívást és/vagy indítja a hívást.4. Rázás
A telefon megrázásával szerkesztési módban újrarendezi az ikonokat.5. Döntés
Szerkesztési módban, ha lenyomva tartod az ikont és döntöd a telefont oldairányba, akkor a másik oldalra helyezi. Tehát balra döntésnél balra, jobbra döntésnél jobbra helyezi az ikont.Remélem erre gondoltál
Egyébként nem reklámozva, inkább tapasztalatból én őt ajánlom:
Sleep as Android - Google PlayFizetős, de kiváló ébresztő, szerintem megéri.
-
ctibor
senior tag
-
ctibor
senior tag
Ők is az európai, 1 SIM változatot árulják (közvetve derül ki a leírásból: említik benne az NFC-t, márpedig a 2 SIM-esben nincs NFC antenna...)
Ami pedig magát a telefont illeti: eddig nem tudok rosszat mondani róla!
Minden kapcsolati módja (GSM, 3G, 4G, BT, WiFi, GPS) nagyon gyors, stabil, mentes bármiféle bug-tól. A GPS félelmetes: amint bármilyen GPS programot elindítok, a képernyő felépülésének idejére (és az csak pár másodperc, mert az op.rendszer is nagyon gyors) már van stabil jel, nincs várakozási idő...Aki több napos akku-időre vágyik, az talán nem lenne megelégedve a P7-tel, de ilyen vékony telefonba szerintem így is elég erős akkut sikerült tenni. Nekem reggel 100%-al indulva késő estére 55-60%-ra szokott lemenni, ami azt jelenti, hogy ha valóban sokat használom, egy teljes napot akkor is kibír.
És -- ha mindenképpen negatívumot kell keresni -- akkor a két SIM miatti kompromisszumokat lehet említeni: az egyiket fent már írtam (NFC hiánya), a másik pedig az, hogy a 2. SIM nyílás egyben az SD kártya nyílása is; tehát VAGY két SIM-mel, VAGY egy SIM + SD kártyával használod, a kettő együtt nem megy.
-
Tompie
őstag
Szerintem Single, de a francnak se kell dual
Szerintem dualost nem adnak két év gyári garanciával azt csak mindenféle GSM boltba kapni ahol csak bolti garancia van rá, olyat meg nem vennék
400$ ~ 96.000HUF megér ennyiért a külföldi hercehurca és ki tudja milyen garancia van hozzá vagy amit adnak hozzá azt tudom-e itthon érvényesíteni?!
-
ctibor
senior tag
"Aki dual sim-es verziót használ az külföldről vette vagy az itthoni verzió is dual?"
Úgy tudom, itthon hivatalosan csak a Single SIM verziót árulják (P7-L10). A szolgáltatóknál biztosan.
Lehet persze, hogy egy-egy kisebb független GSM bolt beszerez Dual-SIM változatot is, de én még nem találkoztam vele.
-
törölt tag
Én azért óvatosan szoktam állni az ilyen tesztekhez, mert sok tényezősök. Azért arra is kíváncsi lennék, ha task kezelőt tennének mögé, akkor mennyire változna a lista. Ugyanis vannak ezek között olyanok, amik híresek a több háttérben futó programmól, esetleg másik rendszer...stb.
Ettől függetlenül szerintem a P7, aksi tekintetében inkább középkategóriás. Egyenlőre érdemes ezekkel a lehetőségekkel játszani, mert nem felhasználóbarátok a mostani telefonokhoz adott akkumulátorok.
Meg azért az is kérdés, hogy milyen a felhasználása a telefonnak. Én sem játszom rajta, de elég szépen dolgoztatom a telefonjaim napközben. Nálam egy G2 azonos szinten játszik merülésben (pedig jobb az aksija), mint a P7. Nyilván más használat mellett nem így lenne.
Mondjuk a Talk Time listában a Tab is inkább szerintem max. érdekesség, mind összehasonlítható a többivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest