Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én azért óvatosan szoktam állni az ilyen tesztekhez, mert sok tényezősök. Azért arra is kíváncsi lennék, ha task kezelőt tennének mögé, akkor mennyire változna a lista. Ugyanis vannak ezek között olyanok, amik híresek a több háttérben futó programmól, esetleg másik rendszer...stb.
Ettől függetlenül szerintem a P7, aksi tekintetében inkább középkategóriás. Egyenlőre érdemes ezekkel a lehetőségekkel játszani, mert nem felhasználóbarátok a mostani telefonokhoz adott akkumulátorok.
Meg azért az is kérdés, hogy milyen a felhasználása a telefonnak. Én sem játszom rajta, de elég szépen dolgoztatom a telefonjaim napközben. Nálam egy G2 azonos szinten játszik merülésben (pedig jobb az aksija), mint a P7. Nyilván más használat mellett nem így lenne.
Mondjuk a Talk Time listában a Tab is inkább szerintem max. érdekesség, mind összehasonlítható a többivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 16 PRO 256GB. MINT AZ ÚJ! FÜGGETLEN, 100%-OS AKKSI, 1CIKLUS! 2027.10.01.GYÁRI GARANCIA!
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- iPhone SE 2020 128 GB fekete, kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T Pro 512gb/12gb
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest