- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
scampolo84 #1288 üzenetére
Tök mindegy, hogy veri vagy nem veri
, de azt komolyan mondom, hogy a P7 egy nagyon jól optimalizált, teljesen gördülékenyen működő op.rendszert futtat, ezt most már 3 hónap tapasztalata alapján mondhatom.
Röviden: ilyen jó telefonon még éltemben nem volt! (Nem azt mondom, hogy hibátlan, de olyan teló nincs is...)
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nem veri az, 1600Mhz-en csinált ennyit az S4-em
-
CJ3
senior tag
válasz
scampolo84 #1267 üzenetére
GTA San Andreas-t nyomom P7 en full grafikán
Nekem Sony SP-m volt pár hónapig de eladtam és megvettem a P7-et csak ajánlani tudom nagyon jó telefon imádom
-
törölt tag
válasz
P7 ha jól tudom ebben nem csal, de nem is ez a lényeg. Még ha csal is, 24k körüli eredményről ilyet is el lehet érni, ami majdnem 30k, szerintem elég jó. Korábbi teszteken ugyanis annyi körül szerepelt, valahol 24 - 25k között. Csak viszonyításnak.
Mate 7 pl. az elején még láthatóan kevesebb pontszámmal indult, aztán egyszer csak kicsit megugrott. Lehet a csalást akarják kompenzálni.
Samsung -ok egyébként már alapban emelt pontszámokkal indulnak AnTuTu -ban.
-
ctibor
senior tag
válasz
scampolo84 #1286 üzenetére
-
törölt tag
válasz
scampolo84 #1274 üzenetére
Droid alatt szerintem nagyon kevés márka állja meg a helyét. Én elég kritikus vagyok ilyen szempontból BB és iOS mellett. Ráadásul nem vagyok türelmes típus sem, tehát a laggot és a fagyásokat nem tolerálom. Persze azt sem mondom, hogy 2 év alatt nem lesz ilyen probléma, de nem mindegy, hogy eseti dologról beszélünk vagy rendszeresről.
GSPLR:
Sense 6 UI szerintem nagyon ott van. -
GSPLR
senior tag
válasz
scampolo84 #1274 üzenetére
Igen tulaj vagyok, Vodafone előfizetés mellé vettem a telefont.
A kezelőfelület volt nekem is amitől féltem, de marhára nem bántam meg, hogy ezt választottam (M7 és a P7 között vacilláltam az utolsó pillanatban is, persze a HTC Sense is iszonyat jó).
Én nem telepítettem külön böngészőt, a gyárit használom és pluszban rajta van a Chrome. Nekem teljesen megfelel a böngésző sebessége, több ablakot is szoktam használni, közben pár alkalmazás fut a háttérben plusz állandó szinkronizáció 0-24-ben, valamint védett alkalmazásként fut a háttérben állandóan a LINE és a WhatsApp (metrózás közben még bejátszik az MP3 hallgatás is). Na nekem így nem akadt még egyszer sem
Persze az igazsághoz az is hozzátatozik, hogy én például használom naponta több alkalommal a gyári tisztító alkalmazását, plusz minden héten legalább egy éjszakára kikapcsolom. A hang amit még kérdeztél...hát ritkán találkozni ennyire tiszta hanggal telefonálás közben, előző G300-am fényévekre volt ettől a készüléktől. Játékokról nem sokat tudok írni, 3 van fent a telefonon, Crime City, Clash of Clans és Bubble Witch Saga (ezek közül a Clash-nél van némi melegedés).
A WiFi-t nagyon jól fogja,GPS is kiváló hálózatot nekem eddig nem dobott el egyszer sem.
A böngészésnél amúgy sokan nem veszik figyelembe milyen oldalt is akarnak látogatni (tehát a sebesség nem csak a telefonon múlik!). Elég sok oldal nincs még optimalizálva (jól) mobilra, a reszponzív design pedig eleve gyerekcipőben jár a magyar oldalaknál.
-
törölt tag
válasz
Szerintem ez a 3 telefon nincs egy kategóriában (ha összességében nézzük). Nálam ezek 3 külön kategóriában vannak. Persze ha nagy halmazt veszünk akkor igen, de amúgy max. a tesztek és a marketing szeretné ezt mondani róluk. Egyértelműen a P7 lenne ebből jobb választás. Azon kívül a soc is elég jó, szerintem. Persze egy P7 -es rovatban nem is igazán javasolnának mást.
Z1c egyébként egy nagyon jó telefon lenne, ha nem a Sony -tól kerülne ki, csak a hardvert adná hozzá. Amúgy az is egy érdekes dolog, hogy jobb minőséget produkálnak a Sony segédletével szerelt készülékek fotózás terén, mint maguk a Sony telefonok. Pl. Huawei P7.
-
GSPLR
senior tag
válasz
Én nyugodt szívvel tudom neked a P7-et ajánlani. Minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy ez így 2014-ben, egy nagyon jó telefon és még 2016-ban sem lesz egy fos... Tulajdonképpen a proci amitől te tartasz, az valójában szerintem igencsak jó. Vagyis rosszul írtam, leírom máshogy. A konkurens cégek telefonjaiba jobb van pakolva, csak ott nem optimalizálják a rendszert a hardverre (eléggé), na és ez itt a P7 egyik nagy előnye, erőssége (a HTC jár droidnál ebben amúgy az élen, a zöld kukán kívül pedig ugye iOS ami szerintem fain)... Tudom mert napi szinten van a kezeim között viszonyítási alap (Sony, Samsung, LG és iPhone-ok, néha egy-két HTC).
Viszont ha gondolod, akkor belevehetnéd a pakliba a HTC One M7-et vagy 8-at mondjuk. Azokat nézegetted már? Persze kicsit drágább készülékek.
Örülök ha segíthettem valamennyit a döntésben, ha van valami egyéb apró kérdésed, akkor itt sokan tudnak rá válaszolni, kérdezz bátran.
-
gabancs
addikt
válasz
A galaxy mini után a P7, űrtechnika. Szerintem nem kérdés, melyik a nyerő. A sony bug halmaz, eszedbe ne jusson. Ha meg már G2 akkor ne a mini.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest