- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem lesz iPhone 19
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
scampolo84 #1274 üzenetére
Igen tulaj vagyok, Vodafone előfizetés mellé vettem a telefont.
A kezelőfelület volt nekem is amitől féltem, de marhára nem bántam meg, hogy ezt választottam (M7 és a P7 között vacilláltam az utolsó pillanatban is, persze a HTC Sense is iszonyat jó).
Én nem telepítettem külön böngészőt, a gyárit használom és pluszban rajta van a Chrome. Nekem teljesen megfelel a böngésző sebessége, több ablakot is szoktam használni, közben pár alkalmazás fut a háttérben plusz állandó szinkronizáció 0-24-ben, valamint védett alkalmazásként fut a háttérben állandóan a LINE és a WhatsApp (metrózás közben még bejátszik az MP3 hallgatás is). Na nekem így nem akadt még egyszer sem
Persze az igazsághoz az is hozzátatozik, hogy én például használom naponta több alkalommal a gyári tisztító alkalmazását, plusz minden héten legalább egy éjszakára kikapcsolom. A hang amit még kérdeztél...hát ritkán találkozni ennyire tiszta hanggal telefonálás közben, előző G300-am fényévekre volt ettől a készüléktől. Játékokról nem sokat tudok írni, 3 van fent a telefonon, Crime City, Clash of Clans és Bubble Witch Saga (ezek közül a Clash-nél van némi melegedés).
A WiFi-t nagyon jól fogja,GPS is kiváló hálózatot nekem eddig nem dobott el egyszer sem.
A böngészésnél amúgy sokan nem veszik figyelembe milyen oldalt is akarnak látogatni (tehát a sebesség nem csak a telefonon múlik!). Elég sok oldal nincs még optimalizálva (jól) mobilra, a reszponzív design pedig eleve gyerekcipőben jár a magyar oldalaknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő