- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gabancs #1243 üzenetére
Többek szerint a 3 gombos. Ebben is van igazság. Egy embernek HiSuite kikészítette a telefonját (azon keresztül frissített). Viszont van aki simán beérkező frissítéssel nyomta és nincs semmi gondja.
Bár utóbbinál inkább a jelenlegi fw frissítéséről van szó. Mint a B133, ami a B121SP1 -re épül.
-
törölt tag
válasz
gabancs #1220 üzenetére
Huawei szerintem jól épít az fw -vel, P7 -nél legalábbis biztos, ami már bíztató jel a márkára nézve. A teszt maga egyébként többségében jó, de azzal ők sem tudnak számolni, hogy mire megjelenik a készülék, már tartalmaz néhány olyan dolgot, ami alapjaiban változtatja meg a készülékről alkotott képet. Volt már példa negatív értelemben is, mondjuk nem ennél a márkánál.
-
törölt tag
válasz
gabancs #1218 üzenetére
Az elején nekem is gyengus volt, aztán beállt az akksi szépen.
Ilyen a gyenge használat mellett, ami nem fedi az átlagos használatot. Mivel munkánál használom hétvégén pihen, csak kevés telefon van meg kevés net:
Meg a tesztben még a régi fw volt. Amikor kereskedelmi forgalomba került, már új volt rajta, júniusi.
-
törölt tag
válasz
gabancs #1216 üzenetére
Úgy átlagos használat mellett 2 nap. De nem is csak a játék szívja, gondolom ezt te is tudod. Pl.: mobilnet.
Én kipróbáltam nagyon kímélő módban, kevéske wifi nettel meg beszélgetéssel túl megy a 3 napon, de sanszos, hogy annyi átlagosan nem fog kijönni.
Nálam 1 nap, de én elég durván használom, munkára, sok telefonnal, nettel, GPS -vel, szinkronizálással, dokumentum beolvasással, fotózással, egyebekkel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest