-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Ma reggel munába menet az ébresztés után ránéztem a telefonra még mindig nincs szolgáltató vissza állitottam a 4g,3g és 2g opcióra és egyből jött rajta a szolgáltató.Szóval azt kizárhattam, hogy 3g és 2g módban jobb lesz a térerő sőt rosszabb, mivel 4g nagyobb lefedettségen van mint 3g felénk.
mivel ott azért néhányszor azért volt térerő, mig a 4g nélküliben stabilan nem tallt semmit sem.
Amugy itt a hálózati beállitásoknál találkoztam egy olyan opcióval ami nálam be van pipálva, hogy mobiladat mindig aktiv, és kisbetüve lalatta az van, hogy néhány mobilhálózaton jobban meritheti a telefont.
Na most az a kérdés, hogyha ezt kikapcsolom, akkor is megjonek az értesitések vagy csak akkor ha manuálisan frissitek rá?
Mert magamtól nagyon ritkán szoktam nézegetni a telefont szinte csak akkor ha valaki értesitést küld és mivel a net az fix költség igy inkább azon kommunikálok és ha nem jön értesités akkor csak késve tudok reagálni a dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest