Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarTom
csendes tag
Hát igen, egyet értek.
Mondjuk nekem annyira nem fontos, hogy 0/24-ben elérjenek, max egy két esetben, de egyik sem munka! Abból már kinőttem, illetve leszoktattam őket....FB-ből csak a Messengert tettem fel, ha nagyon közösségi hálót akarok nézni arra ott a Chrome. nekem bevált. A Doplhint, a CM-et néztem de nekem nem jött be.
Samun volt firefox, az is jó volt, ezen még nem használtam.A gmailt nem is hagytam auto szinkronon, akkor frissített amikor kértem.
Gyakorlatilag a play áruház, a Viber, az FBMessenger és az időkép widget szinkronizált automatikusan.
Azok sem az alap időközönként.Porterocka:
Engem is azért érdekel, hogy mi mennyit zabál, mert felcsigáztatok az akku idővel még bőven a vásárlás előtt.
Abban hasonlóak lehetünk, hogy a hozzászólásaid alapján rajtad is vélek egy kis üldözési mániát felfedezni, volt egy munkaköröm 5 éven át és bizony kissé paranoid lettem tőle, na nem egészen, csak épp annyira, hogy eszembe jussanak olyan dolgok amik addig nem.
Kissé a windowshoz tudom hasonlítani a droud működését, csak épp nem Redmondba kommunikál, hanem a Google valamelyik főhadiszállására...
Nem szeretem ha nem tudom mit mikor miért csinál egy eszköz.
Na a win pont ilyen az esetek nagy részében, de a droid is.
Sokat hallani a gyárilag telepített kém alkalmazásokról, főleg a kínai telók esetében...
Próbáltam már a routeren is elemezni a kifelé menő forgalmat, de nem sok sikerrel, mobilneten meg ugye esélytelen.
Ez van, ezért kell minimális infókat megosztani magunkról, az ilyen dolgok miatt kerülöm a felhő alapú adattárolást is, de ez az én bajom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okoskésüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest