Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CarTom

csendes tag

válasz repvez #4514 üzenetére

Hát igen, egyet értek.
    Mondjuk nekem annyira nem fontos, hogy 0/24-ben elérjenek, max egy két esetben, de egyik sem munka! Abból már kinőttem, illetve leszoktattam őket....

FB-ből csak a Messengert tettem fel, ha nagyon közösségi hálót akarok nézni arra ott a Chrome. nekem bevált. A Doplhint, a CM-et néztem de nekem nem jött be.
    Samun volt firefox, az is jó volt, ezen még nem használtam.

A gmailt nem is hagytam auto szinkronon, akkor frissített amikor kértem.
    Gyakorlatilag a play áruház, a Viber, az FBMessenger és az időkép widget szinkronizált automatikusan.
    Azok sem az alap időközönként.

Porterocka:

Engem is azért érdekel, hogy mi mennyit zabál, mert felcsigáztatok az akku idővel még bőven a vásárlás előtt.

Abban hasonlóak lehetünk, hogy a hozzászólásaid alapján rajtad is vélek egy kis üldözési mániát felfedezni, volt egy munkaköröm 5 éven át és bizony kissé paranoid lettem tőle, na nem egészen, csak épp annyira, hogy eszembe jussanak olyan dolgok amik addig nem.
    Kissé a windowshoz tudom hasonlítani a droud működését, csak épp nem Redmondba kommunikál, hanem a Google valamelyik főhadiszállására...
    Nem szeretem ha nem tudom mit mikor miért csinál egy eszköz.
    Na a win pont ilyen az esetek nagy részében, de a droid is.
    Sokat hallani a gyárilag telepített kém alkalmazásokról, főleg a kínai telók esetében...
    Próbáltam már a routeren is elemezni a kifelé menő forgalmat, de nem sok sikerrel, mobilneten meg ugye esélytelen.
    Ez van, ezért kell minimális infókat megosztani magunkról, az ilyen dolgok miatt kerülöm a felhő alapú adattárolást is, de ez az én bajom....

Új hozzászólás Aktív témák