Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompie
őstag
válasz
#86973952 #425 üzenetére
Mivel más olyan ismerősöm Viberezik akivel ott tudom tartani a kapcsolatot így én is
A FB meg csak egy rossz szokás, de itt most lényegében az volt a fontos, hogy ezek elég memóriazabáló alkalmazások, és ha ilyen alkalmazások futnak a háttérben akkor is tud-e akadásmentes lenni a telefon.
De ha te is sok memóriaigényes alkalmazást használsz (mondjuk számomra az az érdekes ha ezek egy része fut a háttérben és zabálja a memóriát) és akadásmentes akkor szuper.
(Ezek a hülye tesztek telekürtölték a netet, hogy ez egy akadós felső kategóriás telefon és már kb ezért megy nekem is az agyamra és azért érdekel ennyire, főleg, hogy ha kiadok ~100K-t. Ici pici akadástól nem fogok a falra mászni).
Nem tudom azt te írtad-e amit bevágtam ide nem is néztem a mondani való volt számomra a lényeg, amúgy máshol olvastam, nem itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest