Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Tompie:
    Én nem viber -ezek, mert utálok írogatni, inkább felhívom azt akit akarok vagy megcsörget és visszahívom :D FB -vel szintén hasonló a helyzet, már idegesítő ami ott megy, lassan már minden éppen születő gyerekről tudom, hogy mikor pisil...stb. Szóval ezt tuti nem én fogom megmondani neked :D Azoknál amit írtam én nem hiszem lehet állítani, legalábbis a beállításokban nem találtam erre vonatkozóan semmit. Valamit elnéztem volna, akkor javítsatok ki, én is kíváncsi lennék rá. (Led értesítés más színnel)

Azt amit idéztél pont én írtam, de gondolom tudod :D Bár lehet nem itt írtam, hanem máshol, hogy lehet a teszt verziók után javítottak valamit, vagy nem tudom. Az viszont tuti, hogy ha leszedek egy bika játékot, tökéletesen fut rajta, egyben meríti az aksit, de izmosabb, tartósabb aksis telefonnal sincs másképp. Ott már igazából szerintem nincs különbség.

Meg amint ezt mondtam, nekem nem volt akadás, több háttérben futó, nagyfogyasztású alkalmazással sem, én mondjuk szépen belakom a telefont. A merülés az már más tészta :D Jelenleg 1. képernyő csak widget -ek, 2. képernyő csak játékok (mivel nem sokat játszom külön pakolom őket, de néha rádobbatnok 1-2 -re), 3. képernyő időjárás widget + legtöbbet használt alkalmazások + gyorshívások + 1 kép, 4. képernyő csak mappák jól szétpakolva (elég sok alkalmazással), 5. képernyő pedig 1 widget + néhány beállításokon belülre mutató közvetlen alkalmazás + task kezelő + gyors optimalizálás. Nekem igazából így kényelmes.

Egy dolog, ami szerintem fura, hogy újraindításkor/bekapcsoláskor (más telefonokhoz képest) elég sok idő, mire feláll, durván szerintem másfél, 2x annyi, sokáig kell nézegetni a Huawei logót. Viszont amire már a megvételkor kíváncsi voltam, hogy bekapcsolás után milyen gyorsan lehet használatba venni, azon nagyon jól szerepelt (mármint amikor túllépünk a bekapcsolási logón).

Evil Snowman:
    Az a lényeg, hogy a lényeg rajta van :D Szuper tok, nagyon köszi az infót meg a videót is.

NagyZL:
    Gyárilag jár hozzá egy előlapfólia. Elég strapabírónak, masszívnak tűnik, de rendkívüli módon meglátszik rajta minden ujjnyom, és vonza a port ezerrel. Ráadásul a tapadása sem az igazi. Ideiglenesen viszont jó védelmet adott. Hátlapfólia is van rajta, ami inkább matrica, de az inkább csak arra való, hogy megmutassa mit hol találunk, mint ha egyébként magától nem jönne rá az ember :D Általában a hátlap"fólia" gyenge minőség, tele légbuborékkal. Sajátomon és másik készüléken is ezt láttam, úgyhogy szerintem ez általános, bár ki tudja...

64 gigás kártyát én nem használok, nem is tudnám kihasználni. Keveset játszom, videót meg nem azon nézek. Termékleírásokban azt olvastam, hogy 64 gigáig kezel. Ez gondolom megfelel a valóságnak, bár szerintem telefonok terén nem ez lenne az első dolog, amit tévesen jelölnek meg. Akár szolgáltatók, akár más oldalak is. Vodafone -nál 32 giga belsővel van megjelölve és azt mondta nekem a csaj, hogy az elírás. Mondjuk nem vagyok vodás, más ügyben voltam bent, meg erre kíváncsi voltam :) Viszont a 64 giga ilyen kategóriában már alap, tehát remélhetőleg a leírások nem tévednek, de a magyar Huawei tuti megmondja :D

Új hozzászólás Aktív témák