Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

Na megnéztem , napkozben a melóhelyen van térerő,de itthon hiába van 2-3-as csik a térerőnél mégis azt irja, hogy nincs szolgáltató és az akksi diagramnál is pirossal jelzi a készenléti részt.
    Itthon folyamatosan wifi van kapcsolva.

A másik meg hogy feltettem azt a task killert,de nem lettem vele előrbbre,mert ha belépek az appba és minden progit bepipálok, hogy zárja be megcsinálja átlag 160-200mb ot szaadit fel, majd kilépve a fömenübe és onnan ismét elinditva a task killert ugyan ugy ott van az összes app ujra és megint ugyan anyni memoriát lehet felszabaditani

A FB appal nekem is vannak furcsaságok, ahogy irtam régebben a massenger csak akkor értesit ha megnyitom és a face is néha a chatfej nálam is eltünik,pedig bekapcsoltam az elrejtés elöl ki van véve a pipa.

A következő, hogy ma reggelre ha a FB nál lehuzom a képernyőt hogy frissitse a hireket akkor egy eddig ismeretlen olyan futtyentős hang játszódik le ami eddig nem volt és mindig amikor frissitek. Most vagy a Task killer miatt van valami vagy a FB állitott valamit ,mert csak ezt az appot tettem fel és változtattam meg

Új hozzászólás Aktív témák