- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- 
			  Mobilarena Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

CarTom csendes tag Sziasztok. Én november 18-óta vagyok boldog tulajdonosa a tárgy készüléknek. 
 T-nél vásárolt és Független! (bár ez engem nem igazán mozgat) B133!Tényleg gyönyörű darab. Az Asszonynak egy hónappal korábban vettünk egy G2 minit mert a G6 nevét nem tudta megjegyezni, kimondani.........  
 Amikor meglátta ezt, mondta hogy jobban tetszik neki mint az övé... De sajna ez a bringa már elment. Nekem a hangerővel nincs problémám, sem a hangszóróból, sem a fülesből. 
 A rendszer tényleg "lágy" nincs akadás, rögtön reagál mindenre. (S Advancedről váltottam, egy állom használni utána)Amit viszont észrevettem és nem tudom mire vélni, hogy ahol a Samsungal simán akadás, szakadás mentesen tudtam beszélni, ezzel nem egészen. Nem szakad meg, de kicsit visszhangzik, illetve mintha a másik fél távolodna.... A térerő maximumon van! 
 Korábban már írtak előttem hozzászólók hasonlót, de nekem csak a munkahelyemen jön elő ez a jelenség, de ott se mindenhol....A másik ami kissé zavar, de még nem biztos, hogy a készülék hibája. Van hogy dobálja a wi-fi-t. Ezt egyelőre még csak otthon tapasztaltam. 
 Persze magától vissza csatlakozik egy kis idő után de zavaró tud lenni.
 A térerő itt is fullon van, de egyszer - egyszer kiírja hogy rossz minőségű kapcsolat...
 Jelenleg a Hálózati értesítés bekapcsolva, mindig ébren, rossz minőségű kapcsolatok kerülése kikapcsolva, Wi-fi optimalizálás bekapcsolva.
 Most kísérletezek a beállításokkal, hogy a stabilabb.
 Ezzel kapcsolatban kérdezném, nektek milyen beállítás kombináció vált be?Üdv 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest