- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
válasz
#86973952 #1681 üzenetére
Tegyük tisztába a dolgokat!
Mielőtt megvettem, teszteket olvastam, és több helyre bementem nyomogattam próbálgattam.
De...a hd képek nyitását nem néztem, csináltam képet, visszanéztem, nem volt probléma.
Menüben a védett alkalmazásokkal nem foglalkoztam, alkalmazások nyitása, menüben navigálás, mediába wifin volt a készülkék, így volt alkalmam netet is megnézni.
A készülék használata után, már úgy mentem vissza boltokba, hogy ezeket a problémás részeket nézem. Megvoltak, ezzel nem tudok mit kezdeni.A 14 napos elállás pedig arról szól, hogy vásárolsz a neten, de nincs módod kipróbálni (ezt vélelmezik) és mondjuk nem tetszik valami és meggondolod magad, elállsz a vásárlástól. Erre van egy nyilatkozat, azt elküldöd a boltnak, ők leírják hova küldd vissza a telefont, majd megvizsgálják hogy sérülés mentes és minden tartozéka hibátlanul meg van e, amennyiben minden rendben visszautalják a vételárat.
Végigjártam a készüléket minden irányból, az hogy így jártam az egy dolog,
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elden Ring
- Vezetékes FEJhallgatók
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest