- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zsoleszq #1638 üzenetére
Én elhiszem. Olyan nincs, hogy tömeggyártott termékek között ne lenne hibás darab. Persze ezt a szervíz úgyis megmondja, mert nem csak nálad sérülhetett.
Egyik alkalommal amikor bent voltam az egyik szolgáltatónál, az egyik ügyfélnek sorra hordták ki a telefonokat (gondolom nem tudott választani), aztán az egyik szépen ki is csusszant az ember kezéből. Az szolgáltatós kislány meg felvette, jól megnézte, legyintett egyet aztán belerakta a dobozba és visszatette a helyére (kint van az üzlettérben a rekesz, amit kulcsolni lehet egy térdmagasságig érő fiókos rendszerben). Tehát simán el tudom képzelni, hogy azóta már el is adták.
-----
Korábbi (#1633) hozzászólásomhoz:
Azért a gsmarena battery értékeket kezeljétek fenntartással, mert nem kevés pontatlan adat van leírva, sajnos. Használat mellett az Iphone 5s -re szinte mindenben jobb értékeket adtak, ami azért kicsit vicces. P7 előtt 5s -t használtam, nem sokáig (néhány hónapig), mert egy nap 2x kellett töltenem. Meg még lehetne fokozni, de szerintem már ennyi is bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő