-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uuser
tag
Tuti hogy semmi más nem lett átírva.
Az első esetnél még - ha jól emlékszem - te is segítettél, hogy mi lehet a megoldás.
Másodszorra gondolhatod milyen körültekintő voltam. Háromszor is visszanéztem mindent. Most egy időre pihi van, két héten belül háromszor újrarakni mindent egy kicsit uncsi volt már, egyelőre nincs kedvem másik fájlkezelővel sem próbálkozni. Meg nincs is égetően szükségem az adott módosításokra.
Úgyhogy sajnos nem tőlem fogjátok megtudni mi az eredmény másik fájlkezelő használatával.
-
petyaaa6
tag
o
úgyolvastam egyébként, hogy a 106oson - azthiszem - azon alapból benne volt hogy lelehetett hajtani.
Írásnál csak nekem jelentkezik, ha zárójelet akarok , egészpontosan ha balra zártat : ( akkor ilyet rajzol (), ha pedig jobbrazártat akkor normálisan ) ilyen.
direkt próbáltam sokszor, kétlem hogy mindig félre ütnék -
racerx
őstag
HW ügyileg nem egy kategória, azért az s4 bőven jobb. Viszont tele van mindenféle fölösleges hw erőforrás zabáló dologgal, szenzorral, parasztvakító fícsörrel. NA meg a sok fölösleges samsung extra apps, és egyéb sz.rság.
De egy jól kigyomlált rendzsrrel, vagy egy jó custom rommal biztos ütős lehet. Na meg szvsz ennyivel nem ér többet mint a mi telónk.
-
racerx
őstag
Ezt:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.orgXTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin# DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info
# 4 - Debug, 5 - Verbose
DEBUG_LEVEL =0# Intermediate position report, 1=enable, 0=disable
INTERMEDIATE_POS=0# Accuracy threshold for intermediate positions
# less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions
ACCURACY_THRES=0# Report supl ref location as position, 1=enable, 0=disable
REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1# Wiper (wifi positioning), 1=enable, 0=disable
ENABLE_WIPER=1################################
##### AGPS server settings #####
################################# FOR SUPL SUPPORT, set the following
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
SUPL_NO_SECURE_PORT=3425
SUPL_SECURE_PORT=7275
SUPL_TLS_HOST=FQDN
SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert# FOR C2K PDE SUPPORT, set the following
C2K_HOST=c2k.pde.com
C2K_PORT=1234CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE# TRUE for "User Plane", FALSE for "Control Plane"
DEFAULT_USER_PLANE= -
-
Uuser
tag
-
Uuser
tag
Hát ez nem jött össze ...
Átírtam, újaindítottam a telót, de a Huawei logónál megáll a folyamat.
Kikapcsolni nem tudom, csak újraindul folyton de a logónál tovább nem jut
Pedig nem írtam el semmi mást. Ha jobb ötlet nincs, akkor megvárom míg lemerül az akksi, aztán recovery-ből
frissítem a ROM-ot. Jelenlegi állapotban a recovery-t sem tudom behozni.update : ahogy így jobban megnézem, asszem kihagytam a szóközt a "false" és az "=" közül.
okozhat ilyet ? -
törölt tag
Egy kis segítségre lenne szükségem, szeretném unrootolni a telefonomat. hogyan csináljam? (a root-olás eroot-al lett csinálva.)
Valamint a superuser menüben a rendszergazdai jogokat unroot-olás előtt mire állítsam? (Leiltva / Csak alkalmazások / Csak ADB / Alkalmazások és ADB) Előre is köszi a választ
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Sajnos a blende fixen 2.0 azaz egy tájképnél annyira nem lesz éles minden rész.
Az automata ISO állítás a legtöbbször kevésnek bizonyul mivel szinte mindig hosszabb a záridő mint kellene.
Ha alulexponálod egy kicsit a képeket akkor kevésbé mozdulnak be.
A HDR funkció az alap kameraalkalmazásban jobb képet hozoll létre mint az általam tesztelt HDR progikban.
Valóban nem lehet összehasonlítani az 5D Mark II-vel készített képeimmel. Keresek hasonló szituációt ami a géppel és a telefonnal is készült... -
jampop
tag
Majdnem mind HDR-ként készült. Azt figyeltem meg, hogy a gyári HDR program érezhetően kisebb dinamikát nyújt, mint az egyéb telefonok HDR alkalmazásai. Kiváncsi lennék, hogy külső alkalmazással mi a tapasztalat. A fényérzékenységet egyébként rendre felhúzza a gép, ezt még ki kell tapasztalni. A képzaj és a tónusok/pixelek átmenete, "mosása" számomra egészen elfogadható, de az élesség lehetne jobb. Egyébként a fotók késő délután, illetve alkonyatban készültek.
-
Newlachka
őstag
a mai világban én úgy gondolom,hogy elsősorban nem abban van a biznisz a telefon szolgáltatóknak,hogy telefonálsz.
Érdeke az is,hogy az ügyfeleit megtartsa
ergó a független készülékkel is jól jár, mert összességben többen veszik meg, főleg akkor, ha csak az ő kínálatában van.
értsd úgy a magyar embernek jó 110k-ért dominos kártyával, mint pl 135 ért függetlenül...
Aki meg 5-8-10 éve tmobilos az úgysem fog váltani -
okoska74
senior tag
Köszönöm az okítást. Ez a 0 mappa a 4.2 -es sajátossága vagy mi a bánat? Mert a belső sd gyakorlatilag üres. Ezt egyébként sgs3 -nál vettem észre először, mikor Kelzsoca romját telepítettem. Ha visszaraktam gyárira nem találta rajta a fáljaimat, viszont ha újból felraktam Kelzsoca romját akkor megint megvoltak. Fájlrendszer különbségek lehetnek amit az egyik lát a másik nem ellenben nem bántják egymást.
-
okoska74
senior tag
Szerintem a P6 nál ez úgy működik, hogy ahányszor elindul a telefon akkor tiszta davlik, cache wipe -vel indít. Ha megfigyeled, bármilyen alkalmazást használsz és bezárás nélkül újraindítod a készüléket nem fogja visszatölteni semmilyen formában. Neked kell újra elindítani. Bár én sem ismerem az eljárásukat. Ha túl nagy hülyeséget írok akkor bocsi, majd kijavít valaki okosabb.
-
okoska74
senior tag
-
okoska74
senior tag
Vagy frissítsd az újabb romra és töröld a superusert.
Ez a Huawei nem úgy frissít mint a Samsung, hogy csak ezt meg azt, hanem a teljes rendszert lecseréli és ezáltal a root is ugrik. A rendszer beállítások és az user adatok szerintem a /d mappában vannak és ezt nem bántja. (Pillanatnyilag nem root -olt a telo ezért nem tudom pontosan megnézni, de valószínű)
-
bkiky01
senior tag
Köszi, már megoldódott.
Más:
B116SP1-ben működik az only 2g, de hogy az Értesítési Panelt miért nem tudom aktiválni az valami rejtély..
Rá tudok menni, de szürke, ahol aktiválni lehetne..
Build.prop-ba nem találtam rá megoldást.. Már arra is gondoltam, hátha valami plusz app kell hozzá, ami nincs a B115-ben és B116SP1-ben sem.. ha valaki tud róla valamit ne tartsa magába..
B111-ben működik??
Várom a megoldásokat.. -
vg
addikt
"Hm...nekem is TPLink-em van és eldobálja B111-el"
Amit még ki lehet próbálni az, hogy eldugod a ssid-et és sima wpa vagy shared key beállításra teszed a wifi hálózatot a routeren(ezek is jelszavasak nyugi). Nekem a régi Samsung Ace-m így napokig megy wifi-vel, a P6 is jól megy így. Amit még ki lehet próbálni, a wifi beállításoknál a telefonon a speciális menüpont alatt kikapcsolod a wifi alvó módot és esetleg a wifi optimalizálása opciót is és a normál energia gazdálkodást válaszod.
-
okoska74
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest