- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arminlok #18844 üzenetére
Igen azt elfelejtettem hozzátenni hogy kivétel ha máshol veszed a telefont. Én is a neten rendeltem a P6-ot, T mobil chaton rám kérdeztek akarok e kártyát cserélni, mivel akartam mert normál sim-es volt a régi, csak a számlát kellett bevinnem és már adták is a másikat.
-
törölt tag
válasz
arminlok #18842 üzenetére
Én is a T mobilnál vettem a P6-ot, kérdezés nélkül felajánlotta az ügyintéző a kártya cserét ha kell, kellett, hozzá is tette hogy ez ingyenes. Nem vágnak már kártyát hanem méretre törhetőt adnak a régit letiltják. Ha valakitől pénzt kérnek a kártyacseréért az ÁTVERÉS, minden szolgáltató ingyen cseréli!!!! Csak az adapterért kell fizetni ha kér valaki hozzá. Akinek azt mondják fizetős ne hagyja annyiban mert nem kérhetnek pénzt a sim cseréért!!! Hivatkozzatok arra hogy utána néztetek, ingyenes kell hogy legyen és keressétek a főnököt!
-
marilllyo
veterán
válasz
arminlok #18812 üzenetére
Itt vannak az "előzmények"
A hol a hiba a képen játék? Kép
Majd a megoldás: (#18779) marilllyoAzon kívül, hogy fekete/fehérré teszi a képernyőt...semmi haszna. Ha külön kinyomod a wifi-t meg a mobilnetet akkor oké. De az önmagában is untig elég normal launcherrel.
Sőt ha össze-vissza nyomogatod bugos lesz és a google keresőt is be lehet hozni.Egyébként nálam ez a hipergyors merülés nem jelentkezett.
-
marilllyo
veterán
válasz
arminlok #18780 üzenetére
Nem kéne, hogy csinálja. Ott valami gixer lesz. Nálam legalábbis sem KK-n sem a korábbi változatoknál nem volt ilyen.
(#18781) layerke: Nekem is csinált ilyet. Google helyi információkat böngészve 1 perc múlva ilyenné vált az egész. (Én akkor arra tippeltem, hogy túlmelegedett a grafikus chip).
-
TomWexX
addikt
válasz
arminlok #18761 üzenetére
Nekem mindent lehet.
Viccet félre téve nem vágom hogy miért nem tudod leírni.
Kb mindenhol meglehet változtatni a megadott emailt, én anno Vipmailről tértem át gmailre és viszonylag nem volt bonyolult. Viszont megérte.szerk.: Már vágom. Nagy kezdőbetűvel írd és akkor jó lesz.
-
gabancs
addikt
válasz
arminlok #18724 üzenetére
Nekem az nem megy a fejembe, hogy az csapat aki összehozott egy majdnem tökéletes szoftvert, hogy hozhatta össze ezt a borzalmat? Mert ugye azt sem mondhatjuk, hogy szorította őket az idő, hiszen sokat késtek vele.
Vagy! Azért adták ki ezt a félkész verziót, mert tömeges utálatot indított el a késedelmük. -
törölt tag
válasz
arminlok #18688 üzenetére
A frissítés elvileg azért lenne hogy jobbá tegye a korábbit, nem azért hogy bosszúságot okozzon a felhasználóknak. Maga az egész frissítési folyamat is egy macerás szarakodás, nem tudom más telefonoknál is így működik ez, egyiknél sem megy egyszerűen, online? Felkínálja a telefon az érkező hivatalos frissítéseket megkérdezi akarod e indítani aztán ha indítod mindenféle baj lehet belőle mert a szegény polgár azt hiszi az csak úgy megy, hát nem de miért nem? a PC-k magukat frissítik kérdezés nélkül és megy minden rendben , ezeken miért nem ?
-
marilllyo
veterán
válasz
arminlok #18626 üzenetére
Egyszer én is töröltem. De az automatikus fénykép mentés miatt inkább megtartom most már. Való igaz, hogy ébresztgeti a telót. Mondjuk ...stabilabbnak érzem a rendszert a google programok megtartásával. De lehet csak placebo. Most egyelőre csak a zene,könyvek és az újságos van legyalulva.
-
seria
tag
válasz
arminlok #18367 üzenetére
A pin kódot akkor szokta kérni mikor nem reagál a semmire és le se tudom rakni a telefont
A hálózat tudom, hogy rossz 14 órás merülésből sokszor 15-20%-os a cella készenlét. Más telefonnál is rossz a térerő de ennél nagyon rossz. Van úgy hogy 7x indítok hívást mire egyszer sikerül.
Ezt a rossz KK verziót kiadhatták volna a premier napján is, ennél rosszabb nem lehetett volna akkor se. -
rdt89
addikt
válasz
arminlok #18274 üzenetére
Igen azt fogom elolvasni.
Hát ez inkább gyalázatos, hogy húzták-vonták elég sokáig a frissítést és egy bugos, instabil rendszert adtak ki ami ráadásul a 4.2.-höz képest sokkal csúnyább és lassúbb is. Azért egy ilyen árkategóriába belőtt telefonnál elvárható lenne a megfelelő optimalizáció, és frissítés de ezekszerint nem így gondolják! Az időjárás panel is csúnyább lett. Az original 4.2 kerül vissza rá. A visszatelepítéshez is root kell gondolom, mondjuk ez legyen a legkevesebb probléma. Egy ilyen ilyen jó rendszer után ez értékelhetetlen lett!
-
zotya83
újonc
válasz
arminlok #17955 üzenetére
Szia! Én nem bírtam fel rakni a frissítést de lehet csak béna vagyok. A 3-om gombra kis fekvő android jön elő a hasán felkiáltó jellel ha simán fel másolom a telóra akkor meg azt írja helyi frissítésnél hogy csomag nem található ellenőrizze. Le tudnád nekem írni lépésről lépésre esetleg hogyan kell csinálni. Nem tudom az számít-e hogy kártya független a teló esetleg azért nem megy vagy kell róttolni is. Válaszod előre is köszönöm!
-
törölt tag
-
monroe8609
aktív tag
válasz
arminlok #18203 üzenetére
+1!Ez egy ilyen itt van csak ne rinyaljatok KK lett.. viber üzenet csak akkor jött meg amikor beléptem viberbe..a rendszer nem folyamatos stb stb..nekem nem lett volna arcom ezt kiadni.. a magam részéről egyelőre a b125re.váltottam gps miatt mert az itt is tökéletes.. viszont van egy sanda gyanúm h nemsokára miui vissza GPS status progival és mindenki boldog lesz!!
-
ivcsi86
tag
válasz
arminlok #17944 üzenetére
Nem írtam le a teljes sztorit, mert nem gondoltam, hogy szükséges: már próbáltam helyi frissítéssel is ugyanúgy, ahogy leírtátok ti is, többször is, kicsomagolva és nem kicsomagolva is, de a mindig ugyanez a probléma jelentkezik.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ezzel a konkrét hibával találkozott-e már valaki, nem az, hogy alapból hogy kell firssíteni a telót.
-
duvi
nagyúr
válasz
arminlok #17944 üzenetére
És ez még csak a kezdet
Bele fogsz fáradni még ebbe is, attól tartok...
(#17943) ivcsi86
Elég lett volna csak a hibaüziből bemásolni a keresőbe pár szót és megtalálod igali kolléga két nappal ezelőtti hozzászólását, szinte szóról szóra. Pár hozzászólással alatta a megoldás is(no offense)
-
-
-
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
arminlok #17525 üzenetére
Már jó múltkor privátba felkerestem ezen topic okosait és nagyjából mindenki azt mondta, hogy szupidupi teljes wipe még 3 gombossal...de még tisztító scripttel sincs. Fene tudja.
Én egy dolgot tudok. Össze vissza romoltam...míg végül felraktam sima 3 gombossal a B132-t és voltak gondok. Aztán lewipeoltam úgy ahogy van mindent(akkor először)...és újra felraktam...láss csodát tökéletes volt. De aztán lehet, hogy csak itt is az játszik néha mint a windows-nál. Nincs két egyforma telepítés...néha nem ül rá rendesen a hardverre a szoftver.
-
marilllyo
veterán
válasz
arminlok #17441 üzenetére
Aham értem! Nem akarok értetlenkedni...csak ezt még vagy 16-an úgyis megkérdezik
Nekem pl szar volt a b132. Aztán felraktam a TWRP-t és wipeoltam mindent. Turn off aztán 3gombossal raktam fel és azóta tökéletes. A b510-et is így raknám fel de most ez nem teljesen tiszta mert azon az oldalon azt írták, hogy 3 gombossal nem gut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest