- Google Pixel topik
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brockey
csendes tag
Tegnap délután hozzájutottam én is.
Első tapasztalatok: Nagyon könnyű, én sokkal nehezebbre számítottam, a méretéhez képest pihekönnyű. Kijelzője nagyon szép, elég nagy is (szerintem nem túl nagy, egyáltalán nem zavaró telefonálás közben sem), netezni tényleg tökjó vele, flash-t is tudja. A 2GB Ram nagyon jól muzsikál, nem akad, gyors, számomra tökéletes megoldás ( főleg az LG Optimus 2X-em 512MB ramja után), játékra nem próbáltam, arra nem fogom használni. Az akksit nagyon nehezen (lassan) tudtam meríteni, szerintem első ránézésre sokáig fogja bírni. A füles (bár nem agybadugós) tényleg szépen szól, bár az a furcsa érzésem van, hogy ki akar esni a fülemből. A hangerő lehetne valamivel erősebb is, bár a maximumon nem vészes, szerintem az a normál hangerőnek felel meg. Pendrive-ot tökéletesen viszi OTG-vel, Huawei E160 mobilsticket külső meghajtóként látja, de mobilnetre nem tudtam rábírni egyenlőre. A Note2 150e árát tekintve, 75e-ért kiváló vételnek érzem.
És akkor a videó. Csak wifin próbáltam. Az mp4-et viszi a legjobban, azzal semmi gond. Flv-t nem viszi. BSplayert telepítettem rá, mkv-nek tényleg egynek sincs hangja, sőt nálam a legtöbb avinak sem. Ezekre az ES File Explorer videolejátszója volt talán a legjobb, Tplayer és a gyári videojátszó nagyon szaggattak, vagy lassan töltötték be wifin. Majd még tesztelem, de úgy érzem, másik lejátszót kell keresnem (nem tudom, ez hardveres probléma-e, vagy a 4.2 Android majd javít-e valamit), ha valakinek van tippje, legyen szíves, ossza meg.
A tokkal van még bajom, úgy látom, az övre felfűzhetősről lemondhatok (legalábbis neten nem láttam hozzá, esetleg hátha pont passzol valami a helyi boltban). A fentebb linkelt mobilászos cucc ([link]) nem tűnik rossznak (leszámítva az övre csíptetés hiányát), de nem tudom, hogy oldalra nyitva hogyan lehet vele telefonálni? Ki kell fordítani? És úgy nem kényelmetlen? Ha valaki írna erről, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 26
- Epic Games
- Google Pixel topik
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő