- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
válasz
voyager4.4 #114 üzenetére
Ha teljes áron kellene vásárolni, valóban elgondolkodtató a Honor 6, de szolgáltatónál veszem előfizetéssel. Snapdragon 400 van a tab-omban, és MT6589 a telefonomban. Bármit vehettem volna, nem a kényszerűség vagy az anyagiak vezették a vásárlást. Azért ezt a telefont vettem, mert ha szembeállítottam egy S4-et vagy xperia Z-t a MT6589-el, akkor hétköznapi dolgokban nem jött ki semmilyen előnye sem a felbontásnak, sem a fejlettebb belsőnek. Tab vásárlásnál teszt eredmények és felhasználói véleményekre alapozva elégnek tűnt a snapi 400, és úgy is lett.
Ami számomra hardveresen jelenleg fontos a belső tárhely mérete, memória, GPS (az MTK-ban nálam használhatatlannak bizonyult, a tab-ban viszont nagyon jó, navinak is azt használom) és a fényképezőgép (bár ez csak az utóbbi néhány hónapban, és nem tudom meddig)
Itt egy szemelvény a voda árlistából, hogy lásd Te is azt, ami alapján döntök:
[Teljes lista]
Van az a ritka helyzet, hogy a szolgáltatói ár jó. -
kokyt
senior tag
válasz
voyager4.4 #96 üzenetére
Honor 6: tetszik, de drágábban nem nehéz jobbat mutatni, én olcsóbbat kértem
Nexus 4: na itt már rezeg a léc, viszont 2 éves, gyakorlatilag nincs gyártásban, max raktáron fekszik még. Értelmes áron csak bolti garanciásat, azon belül is 8Gb-os modellt kapsz, ami pont lófütty a 16Gb+bővíthetőséghez. Az akku és kamera kérdéskört meg inkább ne is boncolgassuk.Azt hittem, hogy tényleg tudsz valami alternatívát. Ha esetleg van még ötlet, ne tartsd vissza
Komolyra fordítva: szerintem mindent összevetve a G7 konkurensei inkább az S5 mini és a One mini 2, nem pedig az alsó középre szánt snapdragon 400/410-es modellek. Előbbi kezdőára 130k utóbbié pedig 160k volt, és még mind a kettő drágább mint a G7. Ennek fényében érdemes lenne újra gondolni a túlárazott jelzőt
-
kokyt
senior tag
válasz
voyager4.4 #93 üzenetére
Linkelnél egy olyan telefont ami minden tekintetben felveszfelveszi a vesenyt a g7-el, ugyan annyiba kerül, vagy inkább olcsóbb, hivatalos magyar forgalamzótól származik és gyártói garanciás? Ezzel legalább érdemben hozzátennél a fórumhoz...
-
eclipse006
őstag
válasz
voyager4.4 #93 üzenetére
Lehet, de szerintem nem vészes, főleg ha azt nézem hogy az Xperia M2-t annó 70.000 körül vettem, és itt van az Ascend G7, ami minden téren jobbnak bizonyul.
-
kokyt
senior tag
válasz
voyager4.4 #52 üzenetére
"Elég drágán méri a Huawei azt a kis fémet, meg a + 1 giga ram-ot."
Meg a kijelzőt, meg a másfélszer akkora akkumulátort, a kétszer akkora tárhelyet. Ha kicsit jobban megnézed a soc-en, a kijelző technológián és felbontáson kívül minden paraméter eltér.
"G620s: IPS, HD, Snap.410, 1GB, 8mp. Bőrhatású egész minőségi hátlap. 50k LOL"
Op3n dott: IPS, qHD, 4 mag, 1GB, 5mp, Egész minőségi hátlap, 30k LOL
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
voyager4.4 #52 üzenetére
Android 1GB RAMmal olyan mint sajtreszelővel maszturbálni.
-
törölt tag
válasz
voyager4.4 #52 üzenetére
A szolgáltatók megtehetik azt, hogy durván áraznak. Magyarországon ez meg főleg igaz. Egy bolt meg nem fogja olyan olcsón kapni, hogy mélyen beverjen az ára alá.
Tehát még mindig nem értem hogy lehet összehasonlítani szolgáltatós készülékeket az azon kívül eső termékekkel.
Szerk.: (csak ez a része szólt neked, rosszra nyomtam...)
A 620s sem annyi lenne, ha pótolnák a 2 telefon közötti különbségeket. Még ha valakinek apróság is. RAM -okat is elég nyögve kezelik a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged