Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
válasz
savliget #541 üzenetére
Igen, írták többen is. Én nem vettem észre ilyet.
Azokat kérdezném, akiknél ez előfordult: Nem lehet, hogy a lehet hogy a "zseb mód" miatt csinálta ezt? A beállítások alkalmazások csoportja alatt, az egyébre kattintva a hívás beállítások között lehet be- illetve kikapcsolni. A leírása alapján ez zsebben automatikusan növeli a csengetési hangerőt, és a rezgés intenzitást. Nem tudom, hogy alapesetben ez be van-e kapcsolva. Ha igen, akkor szerintem akár ez is okozhatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24FE 8/128GB bontatlan! 3 év jótállás!
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest