- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzJoco_
csendes tag
válasz
sanyika34 #1752 üzenetére
Néhány európai országban ("Region: Germany, Italy, Spain, Switzerland, France, Belgium, Netherlands") kijött a végleges 5.1 (Version: B331)
Ha valaki kipróbálja, elmondhatja a tapasztalatokat.
Én még egy kicsit beleásom magam a google-ös biztonsági mentéses dologba, mielőtt felteszem. Vagy van valamilyen javaslat? -
-
-
blakey
titán
válasz
sanyika34 #1705 üzenetére
Én is elégedett voltam a 248-cal, elovastam a hozzászólásokat ls úgy döntőttem, hogy felteszem, rosszabb nem lett, főieg ha az üzemidő is helyrejön, van rá esély.
(#1707) sanyika34
Igen, általában OTA-n frissítek, ha valami nem sikerülne akkor jöhet a gép, de miért ne sikerülne. -
novinyul
veterán
válasz
sanyika34 #1062 üzenetére
Szerintem ne alapozz erre a garira
Véletlen elreped a kijelződ,akkor pont a legdrágább alkatrészt fogod kifizetni,ja és nem fogsz újat kapni.Beszámolni meg persze hogy beszámolják,kapsz rá olyan ajánlatot hogy rögtön jó lesz a telefonod még egy darabig.Szóval inkább hagyjuk garancia ez így.
-
törölt tag
válasz
sanyika34 #946 üzenetére
Szerintem gyártói kontra bolti garanciára gondolsz?!
Igazából 3 fajta garancia létezik általában, de Huawei -nél mindenképp:
- Huawei magyar gyártói garancia.
- Huawei külföldi gyártói garancia. Külföldi vagy külföldi érdekeltségű boltoknál jellemező. Huawei -nél abba az országba szól a garancia, ahol forgalomba helyezték. Pl. emag -nál nem Magyarországra szól, de tudomásom szerint gyártói garanci jár rá.
- Bolti garancia. Egyéb magyar szervizekkel dolgozik a bolt. Sok esetben itt a garanciális jogviszony a vevő és a bolt között áll fenn, nem a vevő és a szerviz között.Másik kérdésre, lebutítva kb. ennyi a különbség.
- G7 -ben nagyobb a kijelző, 5.5 col.
- P7 -ben jobb a kijelző, de az emberek többsége ezt nem veszi észre.
- P7 erősebb SoC.
- G7 üzemideje hosszabb.
- P7 -nél jellemző a nyitott bootloader.
- P7 -re több frissítés érkezik a pozíciója miatt.Egyébként mindegyik probléma mentesen működik. Tehát egyik készülékkkel sem tudsz mellényúlni. Szerintem igen jól sikerült mindegyik.
Illetve elvileg P7 és Honor 6 áprilisban kap nyalókát. Remélhetőleg G7 is legkésőbb nyáron megkapja, mert nála az SoC miatt nem elhanyagolható.
(#948) Viper26:
Ez EMUI 3.0 újabb "verziói" óta van így mindegyik Huawei -nél. Egyébként tényleg bután van megcsinálva. Gondolom direkt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jövedelem
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged