- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
espista
senior tag
Ez csak egy digitalizáló. Melegítés után először le kell bontani a töröttet, hogy lásd a display állapotát. Ha szerencséd van, akkor annak semmi baja. A törött digitizerből meg kell menteni a hangszórórácsot. Kétoldalas 3M ragasztó kell hozzá. Házilag is megoldható, legalább is nekem sikerült.
-
cssaszi
tag
Szia!Kipróbáltam egy cm12-t,de nekem állandóan azt írta,hogy kapcsoljam ki a repülő üzemmódot,abszolőt nem volt hálózat.Más hibát nem is találtam mert ez miatt kb 2 percig volt fenn.Szerintem ez is valami nagyon kezdetleges verzió.Most cm11-et használok,ez stabil,minden működik(nfc-t nemtudom,nem használom).
-
törölt tag
Köszi, el is felejtettem, hogy már korábban leírtam.
F.B.I.:
Custom recovery flash megy adb/fastboot -ból? Nem nehéz amúgy, BL nyitás után már könnyedén megy.Szerk.:
Illetve ROM telepítés előtt mindképp csinálj egy mentést, mert fogsz tudni visszaállítani, ha B256 van fent. Még csak OTA verzió van, nagyobb méretű FW még nincs. -
törölt tag
-
törölt tag
Más, folyamatos net kapcsolatot igénylő játéknál sincs gond? Főleg azért kérdezem, mert ennél komolyabbak is gond nélkül elfutnak (ahogy te is írtad), illetve ennél gyengébb telefonokon is lazán ment (régebben).
Mert lehet net vagy kapcsolati szakadozás miatt is. Vagy csak szimplán a játékkal/szerverrel van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest