Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
hát én mindig a power gombot használtam kamerára, de a zseblámpát napi szinten többször is használom így (bár megjegyzem hogy OP is tudott hasonlót, ott csak a képernyőre kellett koppintani lezárva).
szerintem már telespammeltem ezzel a topikot
az AMOLED PWM-je szétcseszi a szemem ezért nem tudok olyan telefont használni. normális 2k-s LCD meg már nincs, az U11+ (12) volt kb az utolsó ilyen telefon. Pixelek még nem tudják, Xiaomi és OP csak most kezdik behozni a dc dimming feautret mint teszt. szóval jobban járok ha várok egy évet és megnézem hogy akkor is benne van e a romban még, vagy kiszedték. (FHD AMOLED-et meg nem vagyok hajlandó használni még ha bele is viszik a dc dimminget)egyelőre még csak ritkán van hogy nem tölt azonnal ha felrakom a gyári töltőre, és valamiért a fülhallgató furán szól (már nem is használom emiatt) ha a zajszűrés be van kapcsolva (ha megmozgatom akkor besistereg).
nem igazán szeretném gariztatni amíg nem muszáj, akkor meg veszek új telefont. amit olvastam hogy több hónapos procedúra a HTC-vel ezt ledealelni, szóval ott már egyszerűbb ha upgradelek egyből és ezt meg megcsináltatom, kész lesz amikor kész, és valaki prohardveren kap egy nagyon olcsó snapdragon 835 telefont

Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az AMOLED PWM-je szétcseszi a szemem ezért nem tudok olyan telefont használni. normális 2k-s LCD meg már nincs, az U11+ (12) volt kb az utolsó ilyen telefon. Pixelek még nem tudják, Xiaomi és OP csak most kezdik behozni a dc dimming feautret mint teszt. szóval jobban járok ha várok egy évet és megnézem hogy akkor is benne van e a romban még, vagy kiszedték. (FHD AMOLED-et meg nem vagyok hajlandó használni még ha bele is viszik a dc dimminget)