- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
mik azok a rakat hibak? en eddig csak bizonyos szintorzulasokrol, meg esetleges beegesrol tudtam.
ezt a PWM dolgot hol lehet csekkolni, h melyik telefonnak van?
en nem latom lassunak, persze, nem egy szempillantas, kb fel mp, mire felold, nem halok bele.
nyilvan kinek mi, nekem tokeletesen megfelel ez is, foliazni meg azert szoktam, sajnos eloszeretettel karcolodnak ezek a nagyon kemeny, nagyon gorilla glassok.
mondjuk az enyem ehhez kepest mar vagy egy eve csupasz, csak tok van rajta. -
Integrale
veterán
Engem ami borzasztóan zavar, az az Oled panelek lilulása, azt reméltem, hogy a Lumia 930 óta ezeket javította már az ipar. Note 9 esetében is volt ilyen, de ott mintha halványabb lenne, viszont ott a vibrálás erősebb lett volna, fájt is a szemem, OP7T ilyen téren jobb, lehet a 90 hz miatt. Passz.
-
Yeffy
veterán
en kifejezetten szeretem, h hatul van a FP, nem jonnek be egyelore ezek az uveg alatti, altalaban lassabb megoldasok. nem beszelve a folia-kerdesrol ez esetben.
csori telefont mind tonkreteszitek? ejjnye...
kar, h nem talalok hazon beluli utodot.
no de majd egyszer hatha! -
Yeffy
veterán
ertem, koszi neked is!
a navbar-os issue nem erint, en nem szeretem rejtve, Windows talcat sem, sz'al az nem gond.
ami talanjavithato lenne, nem tudom, megtettek-e, biztos emlekszel, meg anno, nem sokkal, miutan inditottuk a topikot, kaptunk egy frissitest, ami utan a navbar attetszosege megszunt, es "full feher" lett. ezt nem orvosoltak?
illetve dark mode belekerult a pitebe? -
vzsolt72
lelkes újonc
Minden animációt ki szoktam kapcsolni. De valóban eddig is gyors volt, viszont mintha tovább finomítottak volna rajta. Egyedül designban visszalépés a Pite. Viszont következő verzió már biztos nem lesz rá, pedig a hardver bírná. Sajnos az xda oldalon ennek a modellnek már nem olyan népes a közössége, mint a régebbi htc típusoké volt. Pedig kár érte.
-
vzsolt72
lelkes újonc
Érzésre bár lehet, hogy csak az ember vágyai, minta picit agilisabb lenne a rendszer. Egy fájó pontom van, hogy annyira megszoktam a HTC Sense input billenytűzetet, a Touchpalt nem szeretm, mert nem olyan érzékeny, na meg szerintem adtokat gyűjt. De a HTC Touch inputot használva Pite alatt nem látszanak az ékezetes karakterek play aruház írja is, hogy nem kompatibilis, de én lementettem az apk-kat a régi telómról és feltelpítettem. Működik, de csak az ékezetes karaketerek nem látszanak. Ez valami átméretezési hiba, esetleg, ha valakinek van ötlete. HTC M8-o is Oreig jól működött Pite alatt ugyanez a jelenség.
-
vzsolt72
lelkes újonc
Egy hülyeséget látok, ha pl. kikapcsolom a mobilnet-et, mert wifi van, akkor nyikorog, ugyanígy az energiatakarékos üzemmód bekapcsolásakor is. Ez zavaró. Felnőtt ember tudja mit csinál, nem kell ez a figyelmeztetés, nem teszi a macskát a mikróba. OFF: az eredeti Mobilaraéna tesztben az okos tesztelők szerintem ezt bekapcsolva (mármint energitakarékos mód) hagyták, azért nem látták a képernyőt napfényben. Kikapcsolva még napszemcsiben is látható, ennyit a hozzáértőkről
-
vzsolt72
lelkes újonc
Na tárhely titkosítás jelszó beírás után nem téglásodott. Picit várni kell nem beszarni, hanem kivárni azt az 1-2 percet. Sok-sok százalék és csík után User beállításokat mind meghagyta letiltott alkalmazásokat, mint facebook, twitter és egyéb bloatware HTC köszöni szépen tudomásul vette és megtartotta. Egyelőre úgy tűnik igaz ez a Sense téma, a háttékép és minden egyéb korábbi felhasználói beállításra.
A felső értesítési sávot lehúzva nem tetszik, hogy visszaállt sötét témájúra, de ezt valahol be lehet állítani, csak nem emlékszem már, hogy hol tettem... De mégis Beállítások, Kijelző és mozdulatok, Készüléktéma, Automatikus (a háttérkép alapján) helyett --> Világos. Az értesítési sáv ikonjai nagyobbak, többet kell lapozni az egyes funkciók ki- bekapocsoásához, de ez testreszabható, hogy a legtöbbet használtak az első oldalakra kerüljenek.
-
vzsolt72
lelkes újonc
Én bízom a HTC-ben, hogy a fenti kérdéseket megoldotta
Ezidáig sosem volt gondom még semelyik HTC telefonom frissítésével pedig már elég régen figyelem őket még Winmo időben kezdtem, amikor még Hewlett Packard, T-Mobile MDA Vario II stb. fedőnéven bérgyártóként kezdtek és csak egy-két driver árulkodott valami fura HTC nevű cégről. Később aztán jöttek a saját márkás telefonok. Sampon még vödröt vagy ki tudja mit gyártott abban az időben, nálam már 2011-ben leszerepelt az akkori "csúcsmodelljével". Rágott alma még telefont sem látot, ma is csak annak látszó túlárazott tárgyakat gyárt, Hüvely meg ugye belekeveredett egy kereskedelmi háborúba. Leginkább telefonszerű, minőségi vassal, hosszútávon működő telefont csak a HTC tud gyártani, már amíg piacon marad. Kék HTC M8-am is már 5 éves, de még semmi baja. Előbb volt rajta Pite, mint bármelyik Sampon-on, meg az U11 Plus-t is megelőzte. De hát ilyen az, amikor egy gyártó elad 2000 telefonfejelsztő kis kínait (bocsánat taiwanit) a Goglinak.
-
Yeffy
veterán
koszi a linket, sose hallottam errol az approl, nincs fent, viszont lemertem, es nekem is pont 20 mp, mire eltunik. es csak, miota feltettem ezt a frissitest.
akkor valami app tovabb tartja kint, mint kellene (3 mp)?edit: van egy app, aminek ez az accessibility engedelyezve volt, probakepp megvontam tole, es lass csodat, visszaallt a rend!
de nem ertem, ez az app (Shortcutter) eddig is megkapta ezt a jogot, mi a tok valtozott? -
Yeffy
veterán
Igen, sajnos.
Valamennyire kivetel az S10e, jo hardver, bar -nekem- gyenge akksi.
Plusz nem pure droid.MIUI, meg hasonlok nekem szinten nem jonnek be. Talan a OnePlus, az o Oxygen, vagy milyen OS-uk egesz kozel van a natur droidhoz, de szamomra gyenge a kamerajuk.
Na mindegy, majd meglatjuk, mi lesz a kinalat osszel.
Ahoy te is irod, sajnalom, h ezekre a lehetosegekre nem ugrottak ra, remelem, h nem tunnek el a sullyesztoben, de sajnos nem lepne meg, ha igen. -
Yeffy
veterán
Ertelek, csak en meg pont a smooth, pure droidot szeretnem mar vegre hosszabb tavon is hasznalni, a garantalt/frissen erkezo update-ekkel, anno a Galaxy S III-on volt olyan CM rom, ami az akkori KitKat volt portolva, nagyon megszerettem, az van rajta mind a mai napig.
Jo egyebkent mar ez a HTC-s is, bar egy-ket f.szsag csak van benne bloatware, amit nem tudok kigyomlalni, csak letiltani, plusz egy dolog miatt jol jonne a BL nyitas is, garivesztes nelkul.Mindezt szeretnem kompakt keszulekbe csomagolva kapni, de a leheto legfrissebb hardverrel, es normalis meretu akksival. Erre nekem a kis PIxel tokkkkeletessss lenne, ha nem lenne harmatgyenge akksija.
Kb bilibe log a kezem effektus, meg mindig.
-
Ano
senior tag
Köszi a linket ismét!
Rendeltem egy fekete bőrt ...
a vicces rész: Estimated delivery: Jul 25 – Sep 5@(#456) Integrale
Én igazából várom ... legalább végre lesz valami értelmes biztonsági frissítés is rajta, mert a mostani már lassan 1 éves lesz (2018 november 1 ...) -
Yeffy
veterán
Mondjuk ja, az a DC cuccos jol jonne.
am most már a legtöbb telefon ekkora akkuval jön
Azert ez nem feltetlen van igy, Pixel 3-nak pl mekkora is az akksija?Vagy S10e-nek? Osszevetve akar ezzel, akar az o nagyobb tesojukkal?
A nagyok, azok igen, de mondom, kisebb telora akarok ezutan valtani. -
Ano
senior tag
Köszi a linket!
Ebből eléggé kilóg a kártya ... fele adat könnyen leolvasható vagy a kártya kilopható esetleg könyen kieshet véletlenül ... nincs olyasmi amiben azért jobban "rejtve" van a kártya?
A bőr jól hangzik ... lehet hogy hajlandó lennék költeni rá extraként, csak jó legyen
-
Ano
senior tag
"én se szeretem őket, de ez tetszik, és csak egy kártyának van rajta hely, szóval nem tűnik túl vastagnak sem. szerintem ez lesz az első tényleges cardholder tok amit rendelek."
ez melyik tok?
Jól értem, hogy van rajta hely egy bankkártyának? Kivehető könnyen a bankártya?
Valki tudna egy linket adni hozzá pls
Már jó ideje keresek olyan egyszerű tokot amiben azért elfér egy bankkártya is ...
-
Yeffy
veterán
lol, en is pont ugyanugy tartom!
viszont rajottem, h nekem ez a meret tul nagy. akkor realizaltam leginkabb, mikor ket hete be kellett izzitanom az ezereves Galaxy S III-mamat, na annak van a legkenyelmesebb kezelhetosege szamomra. egy kezben idealis.
sz'al a kovi eleg nagy esellyel ilyen Pixel, vagy hasonlo meretu lesz.nekem nem vag be, teljesen rendben van. meg nemi vastagsaga is van, meg szele, igy jobban vedi a telot.
en kifejezetten nem szeretem a cardholder tipusu dolgokat, a nelkul meg egesz kellemes lenne. de sok sikert hozza.
az atlatszo tpu tok nekem parking ticket-nel jon jol, ha berakom oda, latom, meddig ervenyes.
-
Yeffy
veterán
Most epp ebbol a pirosat, ami amugy ilyen barack-szeru szinu, bevalt.
A gyarit szerettem, de nagyon karcos mar, ujat meg nem talaltam sehol.Folia/uveg meg bo fel eve nincs a telon, egy deka karcom sincs.
-
Integrale
veterán
Felbontast nem tudsz allitani, maximum a felulet elemeinek a meretet lehet, mast nem. Az nekem a legkisebben van, AD kikapcsolva, animaciokat ha bekapcsolom is valtozatlan a sebessege a feloldasnak, illetve az erintes es a felvillanas kozotti ido.
Nalad ez valami egyedi dolog lehet szerintem, valami alkalmazas bekavar. -
Yeffy
veterán
Sajnos. Ami eleg szomoru, tekintve, anno hol voltak, milyen "magassagokban", az okostelok hajnalan, meg meg utana is.
Nem ertem, miert aludtak igy el/be.Vagy legalabb a Gugli megvenne oket, es gyartananak nekik Pixeleket, meg hasonlokat. (Bar asszem valami van koztuk most, nem?)
De ahhoz meg azokat kene kicsit olcsositani, meg nyomni sokkal tobb piacon, nem csak kiemelteken, nem ertem, gugli miert nem csinalja ezt.
Oke, h a Pixel csak apropenz nekik kb, de attol meg nem ertem. Ha oda tudja tenni magat bizonyos dolgokhoz (lasd kamera), akkor miert nem folytatja ezt a szemleletet.Nem ertem...
-
Yeffy
veterán
ertem.
ez kellemetlen, nem tudtam, h ez a PWM-es b.ziskodas a telokban is megtalalhato. eleg baj. nagy gyartok rarepulhetnenek mar.
tobb honap? ohh, az durva. ha jol tudom, itt, angolfoldon nem olyan veszes, bar meg nem vettem eddig igenybe, h tudjam. *kopp-kopp*
ebben az esetben, ha tenyleg ilyen macera, ertheto az allaspontod. -
Yeffy
veterán
Elvagyok a szoritosdival, de szerintem nem dolnek kardomba, ha nem lenne. Foleg, h kb csak a zseblampa elohivasara hasznalom, ha lezarva akarom a kamerat elohivni, mint ami be van allitva ra, kb az alkalmak 30%-akor kiirja, h szoritsam meg meg egyszer. Vagy valami ilyesmi.
Volt, amikor erdekes/fontos fenykepezendo momentumokrol maradtam le emiatt, szoval atszoktam a power gomb ketszeri megnyomoasara. Gyorsabb, es az mindig mukodik.De valaszthatsz Pixelt is, asszem' valamelyik kozuluk tudja szinten.
(Milyen bajod?)
Igen, nekem meg a kamera meg mondjuk fontosabb, mint az azonnal erkezo patch-ek, fixek, stb pl.
Miert nem viszed/kuldod szervizbe? Garid van? Mi a baja neki? Nehezen veszi a toltest/erintkezogond?
-
Yeffy
veterán
mondjuk jobban ranezve a telora az oldalukon, nem tunik rossznak.
normalis akksi, az a dash, vagy milyen charge allitolag nagyon jo, kameraban van optikai zoom - kerdes, milyen az overall kepminoseg - audio reszbol legalabb van sztereo hangszorok - jo lenne tudni milyen DAC-kal van szerelve -, impressziv.
utanaolvasok a kicsikenek. -
Yeffy
veterán
nemsokara kiderul.
wow, jo kis cucc, nem is hallottam meg errol, kar, h gondolom meg kb egy telo sem tamogatja.
igazan terjedhetne.
annak meg kifejezetten orulok, h azt a kreten notch-ot eltuntettek. kerdes, a mozgo alkatresz hogy fogja birni.
ha lenne olyan kaliberu kameraja, mint ennek, vagy S10/Pixel, akkor sztem valtanek. igy csak nezelodok.nekem, ha valtas lesz - bar remekul el vagyok vele, sajnalni fogom, ha eltunnek, de meg ez evi flagship sehol, kovi evi sem, semmi
- , es nem lesz mittudomen 13+, akkor eselyes egy Pixel.
Esetleg S10e/sima, de mar szeretnek egy rendszert, ahol naprakesz a telefon szoftvere, bar errol is hianyozna egy-ket dolog. audio pl, vagy a 3D mikrofon rendszer nagyon tuti.
meglatjuk. -
Kobun1980
aktív tag
Szia.
Köszi a választ, de mar sikerült. Amugy nem pont arra gondoptam, azzal tisztaban voltam, az vopt a fura, hogy FR utan azoknal az appoknal, vagy ablakoknal is aktiv volt a Navbar, ahol amugy el lehetett volna rejteni, es a Navbar masodik oladalan megtalalhato elrejto ikon volt inaktiv magan a Navbaron. Ezt nem értettem.. -
kano
nagyúr
A Sense nem nagyon érdekelne engem (szerintem egy kalap ... rendszerlassító), asszonyt kell szorongatni nem a telefont.
A hangszóró az esetleg érintene, de nem élet, halál. Inkább a gar megvonása zavar.
Mondjuk ez volt az első és utolsó HTC-m, mert amit művel a HTC a frissítésekkel az egy vicc. -
-
kano
nagyúr
Azért ne beszéljünk csacsiságokat, hogy custom romokat nem támogatnak. Ők kiadták a forráskódokat és egy halom rom van rá és a leges legegyszerűbb BL-t nyitni és rootolni a telefont. A kamera része olyan amilyen, de van pl hozzá google portolt camera is. Ha lenne a 6-ban OIS azt gondolom, hogy megoldódna a kamera problémájuk.
-
kano
nagyúr
Android P??? Egy nyamvadt biztonsági update-et nem tudnak összehozni....
Lehet, hogy egy kicsit gerjesztik a hangulatot, de legalább nem nagyképűek mint a HTC és szóbaállnak a vásárlókkal. Ez nekem itt nagyon hiányzik.
Nekem is nagyon bejön ez a teló, de igazából csak a kamerája miatt. A szoftverét kifejezetten rühellem, nincs root, stb.
Ha legalább lesz olyan az OP6 kamerája mint ez, váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest