-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
vp90
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a system UI folyamatosan leáll, ilyenkor lefagy a képernyő, érintésre érzéketlen, majd újraindul a telefon. Van erre valami megoldás? -
vp90
csendes tag
Sziasztok,
csak szeretném megosztani veletek a pozitív tapasztalatomata HTC szervízzel kapcsolatban.Az U11-nek a usb aljzata már régóta nem volt a helyzet magaslatán, most jutottam odáig, hogy még a garancia lejárta előtt elküldjem a szervízbe. Ugyebár a mediamarkt ügyfélszolgálatán adtam le a készüléket ahol kicsit hümmögve vették el mert nem tőlük, hanem a HTC oldaláról vásároltam (de így legalább nem kellett számlát bemutatni, bár 2 hétig azt kerestem...). 2 hét alatt visszaérkezett a telefon, aljzat cserélve lett illetve kicserélték a kijelzőt is garanciában, mondván, hogy volt rajta pixelhiba (én nem láttam rajta, pedig ezeket én is észre szoktam venni). Nem tudom, hogy jelenleg melyik szervízbe küldik a HTC-ket, de nagyon örülök, hogy végre egy olyan szervízbe is belebotlottam, akik nem csak a kötelező dolgokat cserélik hanem teljeskörűen megvizsgálják az adott készüléket. Abszolút ajánlani tudom Nektek, tényleg korrektek -
vp90
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy problémám, hátha valaki tapasztatl már ilyet vagy van ötlete, hogy lehet megoldani. A HTC U11-es telefonom minden óra 27. vagy 30. percében kb 3-4 másodpercig elkezd rezegni (néha hnagot is ad). Fogalmam sincs mi okozhatja ezt de már baromi idegesítő. Valakinek valami ötlet ?
-
vp90
csendes tag
Sziasztok!
Létezik a telefonra olyan üvegfólia ami a szélén nem válik fel az első pillanattól kezdve vagy a lekerekített kijelző miatt esélytelen ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest