- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- CES 2025: Csúcsmodellek strapaköntösben az Ulefone standján
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Szemtelen áron futott be a minden földi jóval felvértezett Redmi K80 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joynor
tag
válasz Murderer69 #5591 üzenetére
szia
Ez a weather jól mükszik a Dián is?
Vagy kell trükközni?
köszi[ Szerkesztve ]
Ipad 2 joynor
-
őstag
válasz Murderer69 #5607 üzenetére
Nálam szépen fut, szaggatás nélkül..
Please do hardreset after flashing !!
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
bizi990
senior tag
válasz Murderer69 #5593 üzenetére
A melegedést tudtam, csak írtam, hogy volt az is.
Hard reset után adataim elvesznek, az ok, de hálózati (vodafone) beállítások stb szintén? Gyakran csinál ilyet a dia?! -
Fetyoka0
tag
válasz Murderer69 #5579 üzenetére
Itt is egy jó print screen progi. És ráadásul izgalmas is
-
Artika
aktív tag
válasz Murderer69 #5579 üzenetére
Screenshot[link]
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
kisocsi
tag
válasz Murderer69 #5564 üzenetére
A rom cserék között vissza szoktad flesselni a gyári romot? Mert a szakácsmesterek ezt javasolják. És én is tanusíthatom hogy ha elötte visszatettem,utánna jobban működött a dia.
-
őstag
válasz Murderer69 #5552 üzenetére
Szerintem jobban jársz 20k-ért alsó-felső részt cseréltetni a hivatalos szervizben
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
trobi28
addikt
válasz Murderer69 #5560 üzenetére
Lehet vele még buherálni dolgokat de én mást nem szoktam.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz Murderer69 #5549 üzenetére
Ha a Manila tárcsázóra gondolsz azt az AdvancedConfig-al,van egy olyan menü hogy Phone és ott az első menü pontot kell modositani.Ujraindul és eltünik.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
O$zkł
aktív tag
válasz Murderer69 #5521 üzenetére
nekem viszont van még 2 év gari nem tudom hogy megéri e kockáztatni ezt a gyári romban a memóriaszivárgás idegesít"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
válasz Murderer69 #5519 üzenetére
kösz
sztem én is ezt fogom akkor felrakni már csak attól félek hogy a hardspl-től elmegy a gari ez tart vissza hogy kipróbáljam"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
válasz Murderer69 #5516 üzenetére
engem az érdekelne, hogy alap ikonos? az aksi töltöttségét jelzi %-ban?
"Be the change you want to see in the world"
-
KLIOS
aktív tag
válasz Murderer69 #5516 üzenetére
Köszi a választ.
-
KLIOS
aktív tag
válasz Murderer69 #5514 üzenetére
Én kérdeznék,magyarul tud a Sone v2.2? Miben más mint aSone v2.1?
-
O$zkł
aktív tag
válasz Murderer69 #5509 üzenetére
én a 3.5-es átalakítót a gyári fülesből alakítottam át és még telefonálni is lehet vele tök faxa lett
"Be the change you want to see in the world"
-
engusz
veterán
válasz Murderer69 #5508 üzenetére
Világos, persze. Én viszont már nagyon szívesen kipróbálnám a WM6.5-öt. Viszont nem szeretném elhamarkodni a dolgot. Inkább kivárok, keresem a legjobb ROM-ot.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
válasz Murderer69 #5504 üzenetére
Mondjuk a WM6.5 felülete eleve egy rendkívül jól használható cucc. Nem mondom, hogy TF3D magasságokba ér, de az alap WM felületnél sokkalta jobb.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
válasz Murderer69 #5501 üzenetére
Az a "fel le húzogatós menü" a Windows Mobile 6.5 sajátja. Ez van a megszokott Today helyett. Gondolom, hogy ki lehet kapcsolni valahol. Úgy sem tudod belőni a Manilát?
-
O$zkł
aktív tag
válasz Murderer69 #5490 üzenetére
itt a link
thx hogy megnézed kíváncsi vagyok rá"Be the change you want to see in the world"
-
SzlobiG
félisten
válasz Murderer69 #5490 üzenetére
Arra kíváncsi lennék én is, hogy jó-e.
-
engusz
veterán
válasz Murderer69 #5483 üzenetére
Grafikai tuningra gondoltam. A Manila (TF3D) cool és úgy jó, ahogy van.
-
gege71.hu
addikt
válasz Murderer69 #5480 üzenetére
dobnál egy letolto linket a sone féle ROM-hoz?
hagy ne keresgéljek már vissza meg máshol se
ezt
találtam hiertelen.
Ez lenne az?[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
válasz Murderer69 #5480 üzenetére
De nekem pont arra lenne szükségem, hogy szűz kinézete legyen. Aztán azokat, amiket szeretnék, azokat "feltuningolom".
-
engusz
veterán
válasz Murderer69 #5478 üzenetére
Sokan kedvelitek a Sone-t. Amiket képetket láttam belőle, azok egy picit eltértek a gyári HTC (TF3D) kinézettől. Talán a téma is más volt, nem csak az ikonok.
-
engusz
veterán
válasz Murderer69 #5475 üzenetére
Kifejtenéd?
(Amúgy én egy olyan ROM-ot keresek, eddig kevés sikerrel, ami az egyik legújabb VM6.5-öt tartalmazza és a TF3D-t. Lehet az xbmod féle TF3D II is.)
-
őstag
válasz Murderer69 #5451 üzenetére
nincsenek
-
Artika
aktív tag
válasz Murderer69 #5439 üzenetére
Pü ment
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
őstag
válasz Murderer69 #5439 üzenetére
Garmin XT , vagy IGO 8
Én inkább erre a ROM-ra váltottam sokkal gyorsabb, és az utolsó official ROM az alapja.
-
kisocsi
tag
válasz Murderer69 #5429 üzenetére
Írj véleményt hogy neked hogy tetszik.
Mostantól fogsz romrakót játszani te is. Aki rászánta magát főzött rom felrakására mindenki ezt csinálja. Én már vagy 20 romon is túl vagyok,mikor megjelenik 1 új verzió már tolom is fel(Csak nehogy feldobja a talpát a dia a sok flesselésbe. Bár ilyenről még nem olvastam.). Hajt a kívánvcsiság.[ Szerkesztve ]
-
kisocsi
tag
válasz Murderer69 #5427 üzenetére
Még valami. Frissítés után mikor felállt a rendszer,ne tegyél fel semmit,hanem csinálj 1 HR-t. Ezt sok helyen hangsújozzák.
-
kisocsi
tag
válasz Murderer69 #5424 üzenetére
Szívesen!!
Az előző hsz írtam a magyarítás problámáról,ha nálad is jelentkezik,elvileg van rá megoldás. Ha kipróbálod írd meg hogy működik-e.
Gratula a sikeres frissítéshez!!!Ui.:létezik SONE 2.2 manila és nomanila rom is. Frissebbek csorsabbak,és a memó szivárgás is kissebb.
[ Szerkesztve ]
-
Fetyoka0
tag
válasz Murderer69 #5420 üzenetére
Ez talán segít, elég szájbarágósnak tűnik...
Én se csináltam még hardSPL-es romfrissítést amúgy. -
Fetyoka0
tag
válasz Murderer69 #5418 üzenetére
Na tök jó, hogy leteszteled ezt a romot. Ha jók lesznek a tapasztalataid, akkor lehet én is föltolom ezt, mert nekem most gyári van.
-
Fetyoka0
tag
válasz Murderer69 #5415 üzenetére
Melyik/milyen rommal fogsz próbálkozni amúgy?
-
kisocsi
tag
válasz Murderer69 #5415 üzenetére
Segítség ment PÜben. Azért írtam oda mert ide túl hosszú lenne. Ha kell még segítség jelezz.
[ Szerkesztve ]
-
Fetyoka0
tag
válasz Murderer69 #5413 üzenetére
Ha végigment az jó! Nem is kellett vna változnia semminek. Ez most csak arra jó h képes lesz a telefonod bármelyik rom(akár főzött is) feltevésére.
-
Avicularia
veterán
válasz Murderer69 #5409 üzenetére
Akkor hardspl ,és tolj fel valami angol romot.
Manx sone romjai nagyon jók. -
Avicularia
veterán
válasz Murderer69 #5403 üzenetére
Akkor romot kell frissítened.
Nézd meg a htc oldalon,hogy a sn számodra milyen romot ajánl fel.
Ha csak spanyolt,akkor kénytelen leszel hardspl-t feltenni,ha angol romot szeretnél.Szerk.
Viktornak igaza van,valszeg HR után felajánl angol nyelvet is ,akkor nem kell a hardspl.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #5403 üzenetére
A HTC oldalán, a Support részen nézz körbe ROM-frissítés terén, amennyiben felteszed a legfrissebb verziót, biztos lesz benne angol, illetve, ha nincs nélkülözhetetlen adatod a gépen, végezz el egy hard resetet, azután az angol biztosan kiválaszható lesz.
Az előbb említett tweak programot az XDA Developers fórumárol töltheted le például.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #5401 üzenetére
A magyarítás egy megvásárolható program, amit ha feltelepítesz, magyarítja a gépet InterWrite. Fontos, hogy mivel állandóan fut, fogyasztja a memóriát és lassítja a gépet. Én nem erőltetném.
Csak a Touch FLO3D a Diamond TF3D tweaker (vagy hasonló) nevű program segítségével is átállítható magyarnyelvűre.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Murderer69 #5399 üzenetére
Magyar ROM nincs, maximum magyarítás, PC szinkronizációhoz pedig az ActiveSync ajánlott.
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest