- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
Tudja vki, hogy amikor megnyitom a fotoalbumot, az albumok gombnál hogyan tudok könyvtárat törölni és feljebb hozni?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Nekem a Today képernyőn fent van többek között az SPB Diary. Hogyan tudom annak a betűszínét megváltoztatni fehérről?
A Diary opciójában nincs ilyen, gondoltam szétnézek a beállításokban, de ott sem találom."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
A .reg kiterjesztésű fájlokat mivel/hogyan kell futtatni?
-
Mela Kehes
addikt
A Pocket Shield aktiválásában tud valaki segíteni?
-
Mela Kehes
addikt
válasz Avicularia #2321 üzenetére
Értem, és pl. az SPB Backup visszaállít mindent, vagy állítgatni kell utána?
-
Mela Kehes
addikt
Kellene egy kis segítség.
A Pimbackup lementi a naptárbejegyzéseket is?
Még nem kellett HR után ily módon helyreállítanom a Diát, de ha mégis akkor rányomok a lementett exe-re és visszaáll minden? Tehát minden beállítást is lement, telepíti a programokat, visszaállítja mondjuk a játékrekordokat meg ilyesmi?
-
Mela Kehes
addikt
válasz Viktor0610 #2318 üzenetére
Tanultam az előbbi esetből és rájöttem a smiley linkre! Köszi!
Megnéztem a beállításaimat és valamilyen perverz módon nekem nem a voda hanem a té volt az alapértelmezett.
-
Mela Kehes
addikt
MMS beállítások érdekelnének, ugyanis most derült ki hogy nem tudom fogadni. Gondolom megvan valahol fentebb a link csak lusti vagyok keresni.
-
Mela Kehes
addikt
A Throttlelock progi másnak is összeakad híváskor a hívókijelzővel? Beállítom, hogy le legyen zárva híváskor és simán fel tudom venni úgy hogy alatta van a zár.
-
Mela Kehes
addikt
válasz Avicularia #2254 üzenetére
Köszi, megpróbálom.
-
Mela Kehes
addikt
És a .tsk fájlokkal mit kell csinálni? Úgy értem hová kell másolni?
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Nekem is bejön a Throttlelock. Egyszerű, kevés helyet foglal és gyorsan működik.
-
Mela Kehes
addikt
Miért van az, hogy amikor fektetve fényképezek, az albumban állítva kapom meg a teljes képernyős képet? Ha elfektetem, akkor pedig lekicsinyíti és elfordítja 90 fokot. Eddig nem volt ilyen gondom. Be lehet ezt is állítani?
-
Mela Kehes
addikt
Nos hát ott nem találtam hasonló nevűt, vaktában meg nem lövöldözök.
Mondjuk azt nem értem, hogy amikor fenn van a progi mindent beállítok és mégsem csörög csak rezeg. Kicsit értetlenül állok a dolog előtt."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
válasz Viktor0610 #2158 üzenetére
Oké, remélem ha újratelepítem jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Feltettem az Inesoft Phone-t. Ha beállítom a General profilt (100% ring 100% system volume cseng és rezeg) csak simán rezeg. Letöröltem, hogy tiszta lappal induljak, de valahová elmenti a beállításokat és amint újratelepítem a régi beállításokkal jön vissza. Nézegettem a Program files-ban de nem találtam.
Hol lehet?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Az SPB Backup mennyire alapos? Úgy értem lementi a programbeállításokat is vagy azzal újból el kell szórakozni?
-
Mela Kehes
addikt
Találtam egy érdekes programot. Second Today a neve és két Today Screen között lehet vele váltogatni.
Ha már ismeritek, akkor bocsi."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Hol tudom halkabbra venni a hívó fél hangját?
-
Mela Kehes
addikt
Tudtok olyan képnézegető programot, mint amilyen a 3DTF-ban van? Amiben újjal lehet lapozgatni.
-
Mela Kehes
addikt
Hogyan tudok a PocketPlus 4-re skint telepíteni? Letöltöttem tsk kiterjesztésű fájlokat, de azt nem tetszik neki. dat kellene, de olyat nem találtam a neten. Valaki foglalkozott már ezzel a témával?
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Há-há! Elfelejtettem resetelni. Nekem is működik.
-
Mela Kehes
addikt
válasz Viktor0610 #1797 üzenetére
Köszönöm a választ, viszont ez be volt már pipálva. És most?
-
Mela Kehes
addikt
TC-vel lecseréltem az audiopara fájlt és nem igazán vettem észre semmi változást. Kell még állítanom valamit?
Ja, és azt hol lehet beállítani, hogy amikor a hívott fél felveszi rezegjen egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Megoldottam, már működik.
-
Mela Kehes
addikt
A Today-en nincs, 3D-t kikapcsoltam, programok között nincs. Kezdő vagyok, de ennyire azért nem.
Letöltöm máshonnan, lehet hogy valami kamu program az egész."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Felraktam a Mobile Shell-t, de nem találom honnan kell elindítani. A programok eltávolításánál ott van, egyébként sehol sem lelem. Kell hozzá más program is?
-
Mela Kehes
addikt
Mi a véleményetek az SPB Mobile Shell v2.1 progiról? Érdemes ezt feltenni?
-
Mela Kehes
addikt
Keresek olyan spéci játékokat, amelyek kimondottan ilyen telóra valók. Amik kihasználják az érintőképernyőt pl. Tangled Bugs. Hálás lennék néhány linkért.
-
Mela Kehes
addikt
Közben megoldottam.
-
Mela Kehes
addikt
A GSPlayer v2.29 progihoz szükséges valami, hogy mp4-et is lejátszon?
-
Mela Kehes
addikt
A WkTASK proginak mi a lényege? Felraktam, de csak azt vettem észre, hogy ki lehet tenni gyorsindító ikonokat. Ennyi?
A TCPMP lejátszóhoz kell még valami, mert ' váratlan programhiba ' üzenettel leáll?
-
Mela Kehes
addikt
Milyen tokot érdemes hozzá rendelni? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Most egy régi Samsung tokot használok ideiglenesen, de nem érzem hogy rezeg."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Hogyan tudom megoldani, hogy a 4gigás tárhelyen lévő mp4-es számaim - melyek külön könyvtárakban vannak -, valami lejátszási listában legyenek. Látom, hogy felvétel a listára, de nem jön össze.
Átnyálaztam az útmutatót, de nem lettem okosabb.
Jó lenne borítót is betenni és lapozgatni a lejátszóban.
Vagy egy másik progival egyszerűbb?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Közben megoldódott a GPS problémám.
-
Mela Kehes
addikt
Félve kezdek bele a következő problémámba. Biztos el leszek küldve - így szép magyarosan - melegebb vidékre, de akkor is megpróbálom.
Abszolút nem tudom, hogy a Dián hogyan tuom a GPS-t előhozni. Annyit már sejtek, hogy kell hozzá progi. Azt hallottam, hogy a GoogleMaps-hoz bizonyos adatforgalom szükséges és az Igo-hoz nem.
A QuickGPS-t lefrissítem, eddig értem.
Első kérdésem, hogy van-e még ingyenes viszonylag normális gps program?
Ha telepítek egy ilyen programot, akkor utána mi a teendő?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Az S2U2 1.32-es verzióját érdemes feltenni? Nem okoz nagy galibát? Avicularia írta, hogy
"A probláma elég gáz,ha hívnak akkor a telefon erről semmilyen jelet nem ad,a híváslistában a hívás nem jelenik meg."
Ez a probléma még mindig megvan?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Kétszeri hard reset után azt vettem észre, hogy a Teeter a 32. pályánál gratulál és vége a játéknak. Úgy emlékszem azelőtt már voltam a 37. pályán is. Ezt a hard reset csinálta, vagy egyszerűen nem jól emlékszem a rekordomat illetően?
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz manokaki #1319 üzenetére
Ezen már én is túl vagyok. Ha a Path-nél megadod a könyvtárat, alatta le tudod görgetni a témákat.
Mondjuk nekem mindig kiírta, hogy kevés a memória, pedig alig van progi a Dián, úgyhogy én most már hanyagolom a témákat egy időre. Amúgy is jól néz ki az alap téma."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
válasz Morden24 #1279 üzenetére
Igen, azt kikapcsoltam, a nyomógombok frankón kicsik lettek, de a csengés még mindig késve jön. Én azt gondoltam, hogy amikor elkezd villogni egyúttal rezeg és cseng is. Lehet hogy hamarabb cseng, de nem nagyon veszem észre. Valószínűleg akkor csak ennyit tud.
-
Mela Kehes
addikt
A Config Tools-ban pontosan hol lehet beállítani - amennyiben lehet -, hogy ne várjon 2-3 másodpercet a kicsöngéssel? Mármint amikor felhívnak.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Végre sikerült telepítenem a Config 3.3-at. Szépen be is állítottam a Phone menüben amit kell, így most már kisebbek a gombok bejövő híváskor.
Köszönöm segítséget!
Nem fenyegetésnek mondom, de lesznek még gondjaim, csak először próbálkozom egyedül."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
válasz Morden24 #1233 üzenetére
Köszönöm fáradozásaitokat, de már nekem ma nincs türelmem hozzá.
A Net CF 3.5 feltelepült AS-en keresztül a Diára. Eddig minden rendben.
Az AdvConfTool 3.3-at letöltöttem, bemásoltam a Diára, elkezdtem telepíteni és közben ismét kiírja, hogy nem telepíthető. Fogalmam sincs mi lehet a baj.
A Net CF 3.5 miért kell hozzá? Hátha akkor lesz ötletem."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
válasz Avicularia #1230 üzenetére
Hát igen, ennyi értetlenség után én is kinézném a magamfajtából hogy a cab-ot nem a Dián telepítem. Hogy egyszerűbb legyen - Nekem, Neked pedig bonyolultabb - tudnál linket adni, ahonnan letölthetem? Köszi!
-
Mela Kehes
addikt
válasz Avicularia #1228 üzenetére
Hát ez az! A NetCF már fent van. De a Config-ot nem tudom a Diára telepíteni, mert azt írja ki telepítés közben, hogy 'nem telepíthető'. Most mi van? Nem jó a cab fájl amit letöltöttem?
-
Mela Kehes
addikt
Na telepítettem a NetCF3.5 progit a gépen keresztül a Diára. Most megvan a Config 3.3 cab kiterjesztéssel, de nem engedi telepíteni. Mondjuk azt sem tudom, hogy ez a NetCF3.5 micsoda. Megmondanátok most mi a következő lépés? Köszi!
-
Mela Kehes
addikt
válasz Avicularia #1225 üzenetére
A NetCF3.5-t most töltöm. Ez tényleg 33 MB? És vajon mit kezdjek az msi kiterjesztéssel?
-
Mela Kehes
addikt
válasz Avicularia #1222 üzenetére
Nekem az 1.1 van meg, abban nincs ilyen hogy Phone skin.
Show video dialer
Show SIM contacts
Show Band page stb.A 3.3-at is felraktam, de amikor elindítottam kiírta hogy ez nem pocket alkalmazás.
-
Mela Kehes
addikt
válasz Viktor0610 #1148 üzenetére
Na a Reset megoldotta a problémámat. Szépen megkérdezte telepítéskor, hogy melyik nyelvet választom.
-
Mela Kehes
addikt
válasz Viktor0610 #1144 üzenetére
Úgy nézem akkor hard reset lesz a dologból.
-
Mela Kehes
addikt
Esetleg nyomjak egy Resetet?
-
Mela Kehes
addikt
Végre megvannak a linkek, de most úgy néz ki valami bajt okozhattam. Letöröltem az InterWrite 9.5 progit és elment a magyar nyelvem. Le lehet ezt tölteni és újratelepíteni?
-
Mela Kehes
addikt
Én még mindig a témáknál tartok. Nem találok sehol olyat, ami theme kiterjesztésű lenne. Van olyan oldal ahol ilyenek között lehet turkálni?
-
Mela Kehes
addikt
Köszönöm a gyors választ, tovább próbálkozom.
Egyébként vannak alap progik, amik jó ha rajta vannak? Gondolok itt a TF3D Config és a Tweak programokra.Kipróbáltam az S2U2-t, de volt vele egy kis gubanc. Beállítottam, hogy bejövő hívásnál teljes képernyős kép legyen és a csúszkás megoldással lehessen felvenni. Jött is egy hívás megjelent minden, azután bejött a normál kép a két gombbal. Felvettem, dumáltam, letettem. Utána visszajött a teljes háttérképes-csúszkás képernyő és csak kikapcsolással tudtam eltüntetni.
A gépen ilyenkor ki kellene kapcsolni a normál gombokat? Ha igen hol?"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Na akkor fussunk neki ennek a témás dolognak még egyszer.
Csináltam Theme alkönyvtárat, telepítve van a TF3D Config. Namost van egy zip-pel tömörített témám van benne 3 bmp és 5 png fájl, továbbá egy xml.Kérdés: Ennek a témának csináljak egy új alkönyvtárat a Theme-n belül és pakoljak oda mindent?
Ha rányomok az xml fájlra nem történik semmi és a Config progi sem látja.
Nyilván valamit nem jól csinálok, de már kicsit bosszant a dolog.
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
válasz manokaki #1041 üzenetére
Heves megyében, Hevesen vásároltam, magyar menüs. Mivel ezelőtt nekem Samsung D600-am volt, így egyenlőre csak nézek nagyokat a tudásán. Biztos van akinek lassú én nem igazán veszem észre. Tény, hogy néha gondolkodik de nem vészes.
Igazából egy Samsung F480-at szerettem volna venni, mondjuk volt is nálam 3, de mivel mindegyiknek az volt a hibája, hogy hívás közben bontotta a vonalat, ezért váltottam erre.
Most már tudom, hogy megérte."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Nem igazán boldogulok a témákkal.
"internal memory/Themes" Ez az amit nem találok. Így nem tudom hová bemásolni a fájlokat.
Kis segítséget kérek!
-
Mela Kehes
addikt
Sziasztok!
Mivel nekem ez az első Windows-os kütyüm, a működésében még sok a fehér folt.
Kezdésnek mindjárt az, hogy ha sms-t kapok nem rezeg és nem is csipog. A hang menüben már mindenhez hozzárendeltem a rezgést és a csipogást de semmi. Annyit elértem, hogy ha oldom a bill. zárat akkor rezeg és kiírja alul egy ablakba ó, hogy sms jött. No de ezt én nem így képzelném.
Ha van ötlet megköszönném."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Mela Kehes
addikt
Az enyém is hasonló dolgokat művel. Én azt vettem észre, hogy késik az óra. Most hogy olvasom a Te problémádat, feltételezem hogy az enyémet is a géppel való összekötés zavarta meg. Most kipróbálom holnap estig, hogy ha nem kötöm össze a géppel, akkor késik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával