Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Fairphone 5 - majdnem örökre
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Ennél már most is olcsóbb [itt 109900FT]
-
btz
addikt
Remélem már nem sokáig lesznek "mobiltelefonok". Mármint olyan értelemben, hogy áttszakad a gát mobilteló-okosteló-pda között. Vagy ha akarok merészebb lenni laptop és mobil között.
-
btz
addikt
Mi van veletek emberek? Mi ez a punnyadás? A PDA Mániában már a 687. hozzászólás van! Nem győzom olvasni
-
btz
addikt
A legtöbb hiba ROM frissítéssel orvosolható. A lassúságán a TouchFLO leállításával segíthetünk, helyette van sok hasonló . A többi számomra nem olyan nagy probléma. Tölteni mindennap tudom. Igaz én nem is ilyet szándékozom venni hanem Touch Pro -t, de az majdnem hasonló készülék, és ez a készülék jó kiinduló alap
-
btz
addikt
Én végig olvastam mind a 600 hozzászólást a PDAMániában. Annyira rémisztő hozzászólást nem láttam, amitől azt mondanám a készüléknek, hogy szevasz.
-
btz
addikt
A HTC Thouch Pro-t várom. Aztán meg az XPERIÁT.Aztán meg az Androidfont. Mindíg lessz mit várni.
-
btz
addikt
Hülyeség várni,én azt mondom. Van aki arra vár, hogy majd jön újabb hardver. Minek vár??? Kijön a tegra? Jön az Android? Kit érdekel? Kint van? Nincs kint. Addig meg jó ez is. Valaki mások véleményére vár? Ha ezren mondják, hogy jó, kb ugyan ennyien lesznek, akik azt mondják hogy sz....r. Igaz egy pár hasznos és tanulságos tesztből sokat lehet levonni, de hogy állandóan azt várjam mikor veszem meg? Hülyeség.
Helyes eljárás: Megveszem, három napig nyúzom. Kétórákat dumálok vele, 6 órát netezek vele. Beutazom a fél órszágot, miközben a tájat nem, de aGPS-t egész idő alatt nézem. Aztán vagy 1000 képet összefotózok vele. Ki be tologatom a keyboardot(Itt most nem a Diamondról beszélek). Elviszem diszkóba, 5ször ráhányok, reggel ,kimosom, és ha szar, a kétéves garanciáérrt vissza dobom úgy ahogy van az üzletbe.. Ha pedig úgy gondolom, hogy ez nekem megfelel, megtartom. Nincs veszteni valóm. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest