- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Pocketnow hozzászólásokat szoktam néha nézni, ott szerintem jobb a helyzet. Kultúráltan leírja a többség, hogy mi tetszik, vagy mi nem egy termékben.
Itt szemmel láthatóan nem megy, mert ha negatívat írsz, netán semlegest, akkor vagy hülye vagy, esetleg vak, vagy a konkurencia fanja. -
keIdor
titán
Azért érdemes elgondolkozni azon, mindenkinek egy pár szabad percében, hogy normális-e az emberiség? (nem)
Hihetetlen mennyi gyűlölet születik abból, ha valaki nem pozitív véleményt ír arról a termékről, amit a másik birtokol. Az ember bemegy a Galaxy S III topikba és leírja a semleges vagy negatív véleményét akkor mennek rá, mint legyek a friss sz@rra.
De itt is megfigyelhető ez a jelenség, csak kisebb mértékben.Komolyan azon vitáztok, hogy egy értékelhetetlen, komolytalan benchmark melyik telefonon tol több pontot?
Ami még rosszabb, hogy a másik meg ide is jön feszültséget szítani, mikor tisztában van azzal, amit a második mondatomban írtam.
De az sem normális, hogy a Galaxy S III topikban néha többet beszélnek az Apple és HTC-ről, mint magáról a Samsungról.
Elég beteg ez a társadalom, vagy csak a fórum, vagy csak talán annak ez a kis szelete. (a másik szelet az nVidia és AMD VGA topikok) Nem tudom, mindenki döntse el maga, de érdemes elgondolkozni ezen, meg azon is, hogy a fórum romboló hatású.
Kicsit abból is elegem van már, hogy Apple, HTC és Sony híreknél is Samsungos trollokat kell olvasnom. Lehet kéne keresni egy külföldi fórumot állandónak, hátha különb a színvonal... -
keIdor
titán
válasz
Kevin's #13254 üzenetére
Örülök, hogy a sok Samsungos bolond nem beszélt le végleg, mikor a többség ki sem próbálta, aki meg váltott róla az is régebbi szoftverrel látta csak.
A véleményem, hogy Sense 4.1-el kb. egy szinten van már a két telefon, mindkettő gyors és stabil, az üzemidő is közel azonos. Annyi, hogy a Tegra 3, mivel 40nm kicsit jobban melegszik, de nincs nagy különbség.
Kamera ami jobb SGS3-nál, a kijelző viszont One X-en jobb szerintem, persze szubjektív, fekete nem annyira fekete, de a fehér az fehér. -
keIdor
titán
Miért, a Sensation szerinted ma nincs leszarva? A Desire HD mikor kijött a Desire nem volt leszarva? 2.3 update, remember?
Desire HD kap 4.0-át? Nem.Értékállóság? 1 éve olcsóbb a Sensation a Galaxy S II-nél. Ma a One X is olcsóbb mint az SGS3 és ez a különbség majd 2 év múlva is meglesz, ugyanaz a 10-20k-s difi ott lesz.
Legalább valótlant ne állítsunk, a régi modelleket ugyanúgy leszarja mindkettő, értékállóság is ugyanaz.
-
keIdor
titán
válasz
rgeorge #13117 üzenetére
Azért lehet fikázni a Samsung-ot, de azt szeretem bennük, hogy a csúcstelefon 1 évig az is marad, soha nem jött egyik Galaxy S-nek sem év közben ráncfelvarrása, pláne nem fél év után.
Az egy évig ott marad a toppon, ehhez képest a HTC meg a Sony szereti már hónapok után kiadni a tuningolt vast, mert miért ne. Samsung is Ázsiai, de ezt mégsem csinálja. -
keIdor
titán
Az érdeklődésem már képek alapján felkeltette a One X és One S, de élőben nagyon megfogott előbbi. Nálam a Sensation is szerelem volt, annyira egyedi volt a hátlap, meg a kicsit besüllyesztett kijelző. One S nálam is az AMOLED miatt volt bukó, a qHD még oké lett volna. Na meg a bizonytalan SoC, szerintem az S4 ma a legjobb a piacon, de S3 nem kell, főleg nem 120k-ért, akkor inkább Sensation.
One S fogása viszont jobb, a fém miatt. -
keIdor
titán
A legerősebb Xperia nem rossz, meg azért nézegettem a Samsung WP8-a is korrektnek tűnik.
Nem mondom, hogy ezekre csere, mert nem, de azt sem, hogy hidegen hagynak.Új iPhone lesz még érdekes, remélem céggel azt is meg tudom vásároltatni, jó lenne.
rígel: Nem csak telefon, sem PC hardvert, sem mást nem kelett gariztatnom jó ideje már.
-
keIdor
titán
Na annyit nézegettem azt a rohadt félig döglött pixelt, hogy rájöttem hiába hazudok magamnak, hogy együtt tudok vele élni, de nem, idegesített. Bevittem T-Pontba és most kijelzőcsere lesz.
Furcsa volt garanciát intézni, valahogy az utóbbi 10 évben sosem kellett semmit gariztatnom, mindenem jó volt, szerencsém volt. Most vettem egy makulátlannak meghirdetett használt telefont és egyből beszoptam.
Bementem, mondom: -"Szép jó délutánt, lenne itt egy HTC One X pixelhibával, ami ugye garanciális probléma és élnék vele!" (ezzel is már utalgattam rá, hogy szó sem lehet "nem"-ről)
Gyerek szépen megnézte, előadtam a hattyú halálát, hogy ez engem zavar, mutattam neki, hogy sötét tartalom esetében ott pislog a képernyő kellős közepén és ingerel. Semmi gond nem volt, megmondta másfél-két hét lesz, ha nincs egyből alkatrész, de ha van lehet csak egy hét. Mondom akkor essünk túl rajta. Amúgy Vodafone-os kártya volt benne, a gyerek nézett is, hogy ez hogyan lehet, mikor SL van a papírján is. Mondom mind független, elvileg a Tegra 3 miatt, emiatt nincs S-Off sem, Ti sem tudtok belepiszkálni.Ez új volt neki...
Úgyhogy most gariztatok valamit hosszú idő után, 2 hét várás lesz...
Remélem tényleg meglesz legalább fél évig a telefon, mert amúgy lehet nem érdekelt volna. Csak az a baj, hogy jönnek megint érdekes telefonok, az a baj ha egyszer elkap a gépszíj nehéz kiszállni, mondjuk nem is akarok ezért nehéz. -
keIdor
titán
válasz
Avicularia #12552 üzenetére
Te északra vagy.
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Van egy apró hallott pixelem. Főleg csak a szürke status bar-nál látszik, és ott se mindig, mert villog. A rendes szín és a kék között, tehát csak félig halott, de irritál. Fehérnél is észre lehet venni, mert folyton villog, csak ott annyira nem feltűnő. Mindegy van rá gari és élek is vele, mert bár együtt lehet élni ezzel, csak 120k-ért még sem akarok. Hibátlan kell. Kérdésem az lenne, hogy aki gariztatott már T-Mobile-nál mennyi idő volt a kijelző csere? Meg második tulaj vagyok, nem az én nevem van a garpapíron. Baj ez, vagy nem foglalkoznak vele? Kérnek személyit vagy ilyesmit? IMEI természetesen egyezik, maximum a névbe tudnak belekötni, hogy hogyan került hozzám.
Adás-vételit írtunk minden esetre.A másik, hogy bár karcmentesség volt megadva (meg én is figyelhettem volna jobban) de hátul a kamera üveg tiszta karc. A tiszta karc alatt azt kell érteni, hogy tényleg nagyon karcos. Nem egy karc van rajta, hanem az egész üveg tiszta karc. Volt tulaj azt mondta csak valami ragacs. Mondom ok, majd nekimegyek alkohollal. Ma munkahelyen megpróbáltam leszedni alkohollal meg fültisztítóval, de semmi sem változott, mert az bizony nem ragacs, hanem karc.
A második kérdésem tehát, hogy külön üveget lehet cseréltetni? Ha igen mennyibe fáj? Vagy csak új házzal együtt? És az mennyibe fáj?
-
keIdor
titán
Na hétfőn jövök vissza.
Fél évig tuti meglesz most már, hogy jelentősen gyorsult a telefon és eléri, esetleg túllépi az SGS3 sebességét.
Nekem az is bejött, a kamera jobb, de a HTC-nél jobb a kijelző meg a kinézet is nekem jobban bejön, persze ez szubjektív, emiatt jövök vissza.WP8 egyelőre nem érdekel, szóval a következő tavaszig, amikor megint jön egy újabb hullám droid addig marad már ez, nem variálok.
-
keIdor
titán
Na eltüntettem az S3-at, ahogy "ígértem", fasza frissítés esetén jövök vissza. Igaz nem most, mert holnap megyek Törökországba, de majd az után lesz egy One X-em megint és fél évig legalább tervezem is, hogy marad.
-
keIdor
titán
válasz
hurrikan #10594 üzenetére
Persze tudom, minap csajommal voltunk egy T-Pont-ban és nézegettük a Note-ot is.
Szerintem az már kényelmetlenül nagy, nyomkodtam egy 5 percet, de nem tetszett.
Tabletnek kicsi, telefonnak viccesen nagy. Barátnőm szerint ciki is ezzel telefonálni, el nem tudná képzelni magát ezzel a Note-al az utcán.
Én mondjuk igen, de túl nagy már, nálam ez a One X, SGS3 az, ami a felső határ.
El-el vagyok vele, de ezek is már kétkezesek bőven.joey20: Nálam ez a tabletláz is lecsökkent. Vettem egy iPad3-at első tabletnek kipróbálni, amíg megvolt az újdonság varázsa addig sokat nyomogattam, de most már annyira ágyban meg máshol sem használom. El mondjuk nem adom, mert az asszony szereti, őt nem láttam PC előtt mióta megvan, szóval már csak miatta is marad, de nekem inkább telefon kell. Utcára ez amúgy túl nagy, maximum alap notebook-ot lehet szvsz leváltani tablettel, telefont semmiképen. De mi is csak ágyban használjuk, meg én budin.
De ezek is ritkák, én elvagyok telefonon, itthon meg PC-ről netezem.
Játékra ezek meg alkalmatlanok, egyrészt gagyik vannak rá azért összehasonlítva PC-vel vagy konzollal, másrészt irányítani se lehet. Én az iPad-et pl. át sem érem rendesen, így fps kilőve, autós mondjuk nem rossz rajta, de telefon is elég ezekre...
Nálam kimúlt a tablet láz, bár kipróbálni jó volt, asszony meg jól járt vele, neki ingyen volt és imádja legalább.Cybertrone: Az a baj nem tudod hova tenni. Már a 7" is táska méret szerintem, abban kéne hurcibálni. Hát még az iPad, ezek szvsz csak otthonra jók, meg kávézók, munkahely, akinek olyan stb. de utcára nem! Esetleg suli aki még jár. Azt tudom, hogy ha 3-4-5 évvel korábban lettek volna ezek a kütyük vittem volna középsuliba órára be játszani meg netezni, milyen jó lett volna.
-
keIdor
titán
Harom pont is ha eltunik, es ezek is megvalosulnak, akkor veszem vissza a telefont.
Kijelzo es kinezet miatt meg mindig ez a telefon kell, meg ott a Sense is.
Jo az SGS3 is, de ez jobb, egyedibb, es meg a topikja is jobb.
Samsung topikban csak arrol olvasni milyen szar a HTC meg az Apple, sok az off.Tehat igy legyen, ki is neztem egy feheret 110k-ert.
-
keIdor
titán
válasz
Hegasus #10010 üzenetére
Sokat érsz a fájlküldéssel, elavult lassú szar a BT, kell a francnak. A Beam-nek (ahogy a Samsung oldotta meg: S Beam) van értelme 2012-ben. BT-n mit küldesz át manapság? Kis képeket meg dokumentumot maximum, nagyobbra alkalmatlan. Vagy akkor feltöltök felhőre a másik meg letölti, az is sokkal gyorsabb és még 5 méteren túl is működik...
BT-t maximum fülessel tudom elképzelni, amúgy ki is hagyhatnák az összes telefonból, mert el lennék nélküle.
Fikázás meg nem nagyon érdekel, nem tudom minek írtad le. Látszik utána se néztél mit frissít az Apple, csak fikázni vagy itt.
-
keIdor
titán
válasz
hurrikan #9972 üzenetére
Nem is szeretem a kijelzőjét One X után. Eleve az AMOLED-et nem szeretem, de hogy Pentile még rosszabb is. Ennek ellenére azért látni napfényben is, csak nem annyira, mint egy SLCD2-t.
Szerintem a SoC kevésbé számít, inkább a 3G eszi minden készüléket, az iPhone 4S-t is a folyamatos 3G nagyon meríti. Mi lenne itt LTE-vel?Tényleg az ION milyen ebből a szempontból? Megy rajta az európai LTE? Ha igen mennyire merül?
Xaels: De az ő hibájuk, így kellett volna megoldani, nem variálni egy tök felesleges gombbal. Miért nem volt jó az alap, amit mindenki más használ? Hosszan home gomb és kész.
-
keIdor
titán
válasz
hurrikan #9967 üzenetére
A 4X-nél gondolom nincs optimalizálva, LG nem arról híres. A Motorola Razr MAXX 3300mAh-el is kevesebbet bír, mint kéne. De ha az az aksi lenne az SGS3-ban többet elmenne.
Samsung valamit nagyon jól csinált, mert az üzemidő tényleg nagyon jó, SGS2-nél is sokkal jobb lett.Xaels: Igazából csak annyit kellene csinálniuk, hogy kiírják Twitterre mi a helyzet. Pl.: "International One X: We are finally close to finish the 4.0.4 update with new nVidia Tegra 3 kernel, we will release it probably at the end of the month, still needs testing, stay tuned".
Mindenki csendben lenne, ha látná, hogy csinálnak valamit, nem csak a töküket vakargatják... -
keIdor
titán
Felfújt nagyképű hólyag a HTC különben. Persze vannak mások is, az Apple is ilyen, de ott azért nincsenek nagy problémák, ellenben ezeknél igen. Nem is értem ezeket a kijelentéseiket, mikor meglátom a Desire C-t például. Meg aztán hazudni is tudnak, hogy nem elég a Desire vagy Desire HD egy-egy frissítésre, mikor a Desire C megkapja.
Lényeg, megérdemlik, hogy nem megy a szekér.
-
keIdor
titán
válasz
LouiS22 #9937 üzenetére
Igen. Tudod, másfél éve Galaxy S-em és HD2-m Gingerbread-el gyorsabb volt. Utóbbin még a Sense is rajta volt. A Galaxy S II-m fényévekkel gyorsabb volt már gyárilag is, utána a Sensation is.
Mindegyiket lehetett főzni, nem veszett el a garancia sem. A másik telefonom, amiket mindig is cégesként használtam iPhone 4, most meg 4S, szintén gyorsabbak.Nem lenne itt baj, ha megmaradna a garancia bootloader felnyitása esetén, de itt elveszik.
Már rég 4.1 lenne a telefonon, vagy valami kiszivárgott 4.0.4 Sense-el, csak itt nagyon meg van kötve a kezed, ez a baja mindenkinek. Engem meg idegesít, hogy egy menübelépésnél belaggol a telefon és 2 másodpercre elgondolkozik. Ez alatt a másfél év alatt gyorsabb működéshez szoktam hozzá. Benchmarkok engem sem érdekelnek, nem erről van szó.Azért én a kamerától sem ájultam el, igaz sokat fejlődött Sensation óta, de az SGS1, SGS2, SGS3, i4, i4S szebb képeket csinál.
Youri: Ez igaz.
zso79: Vártam eleget.
-
keIdor
titán
válasz
LouiS22 #9931 üzenetére
Gyárilag legyen jó, SGS3-at sem tervezem buherálni. One S az ár és a 3 pont miatt esett ki.
Youri: Arra én is bármikor cserélném az SGS3-at vissza.
De az is ilyen 180k-ért megy, ami sok. 125-ért szereztem a bontatlan kék S3-at, annak idején a 2 hetes One X is ugyanennyi volt, tehát valahol ez a lélektani határ nálam ha telefonról van szó.
Mondjuk itt nem az nVidia a hibás, mert egy senki LG is jobb szoftvert írt erre. A HTC a ludas.Hoppá, ez bejön.
-
keIdor
titán
Több alternativa is van.
Melyiken gondolkozol? Én még sokat gondolkoztam S4-es One S-en, de egyrészt alig találni, másrészt drágább, mint a hardveraprós One X, annyit meg nem ér, mert bár sokkal gyorsabb annál, de kijelzőben nagy visszalépés, mivel azon látom a pixeleket és a három pont is ott van.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #9918 üzenetére
En most vettem SGS3-at, eddig bejon, csak ajanlani tudom. Ez mar 4.0.4, lagg eddig nincs, buheralni lehet, mert S-Off nincs, mehet ra 4.1 is, amit linkeltem, meg barmi.
En nem bantam meg, hogy idejeben, hamar ki is szalltam a One X-bol.
Kijelzoje a legjobb, formaban a legszebb most a piacon, One S-el egyutt, de a szoftver hulladek, support is szarabb mint egy eve. -
keIdor
titán
Lenyűgöző. (SGS3 is)
-
keIdor
titán
válasz
james008bond #9497 üzenetére
Így már kb. akkora, mint egy Note. Túl nagy.
-
keIdor
titán
válasz
N.YCityBoy #8365 üzenetére
Ez csak egy ország volt, talán azt hiszem Ausztrália. Nyugat-EU és É-Amerikában a 20-35-ösök játszottak többen. Nem hiszem, hogy vásárlás alapján készült ez, inkább kérdőív alapján. Aki dolgozik az 20-35-ig is meg tudja/tudná venni, főleg nyugaton. Én is 24 évesen, pedig én nem kapok nyugati fizetést, a letöltés csak egy kifogás szvsz, havi egy beleférne a legtöbb embernél, pláne, hogy nem minden kerül 15k-ba, az is csak konzol.
-
keIdor
titán
válasz
N.YCityBoy #8358 üzenetére
Játékos dolgokhoz köze nincs ahhoz, hogy ki hány éves. Valahol olvastam, nem tudom melyik ország volt már, de pont a ti korosztályotok játszott legtöbbet ez a 35-50-es kategória.
Mondjuk telefonon én sem játszom, ahhoz szar az érintőkijelző, használhatatlan kategória. Bár ilyen autós meg Angry Birds-re jó, de FPS-re nem. Arra ott a PS Vita, akinek hordozható kell szvsz, legalább azt lehet irányítani rendesen.
-
keIdor
titán
Multitasking az tényleg rossz ott is, melegedni meg mind melegszik, ezzel sajnos sokat nem tudsz kezdeni.
Bár írtam régebben is, hogy a baj az, hogy nem optimalizálnak, hanem 1,5GHz környékén pörgetik a procit. Ez a baj, kisebb fesszel 1GHz-en bőven elegek lennének, ha rendesen meg lenne írva minden.
Mondjuk én most nem is vennék (vissza, One X volt) egyiket sem 100k felett ezek a hibák bosszantóak, bármennyire is szép meg jó készülék mindkettő, talán 1-2 frissítés után max, ha javítva lettek a dolgok. -
keIdor
titán
Miért? Az sem tökéletes, de attól még kipróbálhatja. Mire gondolsz visszalépésnél? Kijelző meg anyaghasználat az oké, de van, amiben előrelépés. Kamera pl. jobbak a képek meg a videók is.
Nekem a gyári böngésző is jobbnak tűnik, gyorsabb, és nem erőszakolja rád a szövegtördelést. HTC-nél nem lehet kikapcsolni, a kép meg ugrál, ez bosszantó nagyon.
Üzemidő is nem gyengén sokkal jobb, más nem jut hirtelen eszembe. -
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #7936 üzenetére
S3-ra valtasz?
-
keIdor
titán
válasz
bounty123 #7892 üzenetére
1 éves Galaxy S-t két darab mikrókarccal adtam el, az is a műanyag hátlapon volt, ami tudjuk milyen szar anyag volt. A kijelzőn egy darab karc nem volt, direkt volt nézve napon, a két kis karcot hátul csak fényben lehetett látni. Végig bőrtokban volt hordva, fóliát az nem látott.
Szóval igen, lehet vigyázni rá, szerintem nem kell fólia, már a felrakástól amúgy is agyvérzést lehet kapni.
Én tokpárti vagyok. -
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #7494 üzenetére
Ez az hogy birna de megall, tehat megsem birja, nincs rendesen megirva a szoftver. Ket eves egy magoson nem allt meg.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #7474 üzenetére
Az a baj sajnos, hogy még a mozgó hátteret sem bírja el. Míg ezek az annyira alapvető dolgok sem mennek, addig nem tudom mit várunk, hogy optimalizálják már 1GB ramra meg 4 magra. Sajnos egyértelmű, hogy jövőre az A15-ösöknél meg 2GB-nál is ez lesz, ugyanúgy meglesznek ezek.
-
keIdor
titán
iPad3 csak kipróbálás végett lett, kaptam jó ajánlatot azt mondom akkor menjen. Úgyis én is, meg asszony is használni fogja, ágyban jó vele netezni nagyon, nem kell a gépet se már bekapcsolni. Meg van Imperium Galactica 2 rá, régi nagy kedvenc, el leszek vele egy darabig.
Én az LG-től a 2X után nagyon félek, amit attól a telefontól láttam, az elriasztott.
4X látom videókból, hogy gyors, meg a kijelző is gondolom torony magasan a legjobb, főleg hogy én IPS párti vagyok, nem Amoled, de szoftveres gondok nem tudom mennyire lesznek, persze, várjuk meg míg kijön. A Huawei-t láttam Veletech 2012-ön, engem annyira nem fogott meg. Egyelőre én is nyugton maradok, megvárom én is az új almát meg a WP8-at, aztán ha érdemes, csere. -
keIdor
titán
Az a baj, hogy igazából ki se lehet használni egyelőre, mert játék sincs rá, máshova meg hova ez a hardver. Bár amint lesz melegebb lesz persze, felesleges ez az 1,5GHz igazából. 2-3 hétig volt One X, ma cseréltem iPad 3-ra. Nem jött be nekem, bár a kijelző meg maga a telefon gyönyörű, egyik legszebb telefon volt nálam a One X, de akkora szoftveres blamák vannak, hogy nekem ez nem kell, talán később.
Erős hardver, optimalizálatlan szoftver, kis picsa aksi, érthetetlen irányha halad az Android, volt vele 6-7 telefonom, most már végleg ki kéne szálljak belőle. Bár azért vannak kivételek, az S2 magasan a legstabilabb droidom volt, míg volt, bár kezdeti melegedés ott is volt, sima internetezés égette a kezet, de ez még 1 éve volt.
Ahogy olvastam a Galaxy S III is vérzik pár sebből, ott is szar a multitasking, megnyitsz a böngészőben 4 oldalt azt elfogy a ram meg újraindul a launcher? Ezt még a One X sem csinálta annyitől... meg a kopás is aggasztó, 160-180k-s telefon kopik 1 hét alatt?Annyiból tetszik az legalább, hogy az üzemidő egész korrekt lett, meg az szerintem annyira nem lesz forró, a Tegra 3 baja a 40/45nm, nem tudom most hirtelen melyik.
-
keIdor
titán
Igy nem sok ertelme van ezeknek a hardvereknek, ki se lehet hasznalni. Vagy max 1Ghz-en kellene hasznalni, meg optimalizalni, csak hat...
iPhone 4S annyira nem volt forro a jatek alatt, lehetett tartani ilyen 50 fok korul lehetett. Meg majd iPad3-on is megnezem, de az annyi sevlesz, mert nagy ugye. -
keIdor
titán
Sensation 1 évig bírta, csak ilyen XE-t adtak ki belőle, ami ugyanaz volt, csak szoftveresen tért el. Szerintem itt sem lesz másképp, bár ugye a One XL az a legjobb, inkább azt tudom elképzelni, hogy szép lassan azzal telítik inkább a piacot hónapról hónapja.
Sokkal jobb az a SoC. -
keIdor
titán
One S-nek is ilyen a multitaskingja amúgy? Mert még az is simán szóba jöhetne, bár nem szeretem az AMOLED-et.
-
keIdor
titán
Ez akkor rossz, mikor netrádiót hallgat az ember, meg netezik. Előbbit simán lelövi, pedig én szoktam ezt a kombót nyomni elég sokat. Elég zavaró, és nem akarok erről lemondani, inkább eladom a telefont. A nulla multitaskinggal rendelkező iOS pedig simán tudja ezt, ilyenkor nem értem a HTC mi a francot csinált. Nem kéne ilyen vékony telefonokat csinálni és nem lenne semmi baj. Lenne 3mm-el vastagabb azt lehetne benne nagyobb aksi, de nem...
Btw, még az a jó, hogy nem csak elvakult fanatikusok vannak, különben semmi értelme nem lenne a topikoknak és nem szakmai fórumok lennének, hanem troll fórumok, ahol csak Samsung, HTC meg LG fanok trollkodnának.
-
keIdor
titán
Áhh nem, főleg hogy én 125k-ért vettem a One X-et, egy S3-ért se adnék sokkal többet, sőt.
Ott az anyaghasználat meg kijelző gyengébb, 130k max, többért nem.
LG, hát nem tudom, eléggé elásták nálam magukat a 2X-el. Mind support, mind szoftver téren. Nekem az annyira nem jön be formára, az S3 is szebb. Ebből lehet megint iPhone/WP8 megvárás lesz, csak kettő felesleges lenne belőlük. -
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #6956 üzenetére
Én részben emiatt is tervezek sztem megválni tőle, miután lement az újdonság varázsa kijött több hibája is már. Sense is elég laggos, mikor belép az ember a menübe akkor is csinálja elég gyakran, nagy hiba.
Csak kérdés mi lehetne helyette...
Az sem tetszik, hogy nincs menü gomb, helyette kivágja magának a kijelzőből és ennyivel kevesebb a hely. Így máris oda a nagy kijelző előnye, ekkora hülyeséget minek csinált a HTC... miért nem volt jó hosszan a home gomb, minek kellett multitask gomb. -
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #6340 üzenetére
Nem hulyeseg, mert el lehet vele utni az idot. Csak netre felesleges ilyen hardver, pont jateknal volna ertelme.
Konzolokban, gsmepadoknal se ertettunk egyet, de nincs is ezzel baj. -
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #6324 üzenetére
Ez a hardver tényleg játékokra lenne, mivel mással nem használod ki.
Érdekes, hogy pont az nVidia nem foglalkozik vele. Bár én sem játék miatt vettem, de igaza van a tagnak, mással nem használod ki. -
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #6308 üzenetére
Na ja, nem az a baj, hogy tordel, hanem hogy ugral a kep. Minden HTC-nel ez idegesitett.
Gyari bill szerintem is jo, annyi, hogy gyakran utok .-ot szokoz helyett, mas bajom azzal nincs. -
keIdor
titán
válasz
adamssss #6231 üzenetére
Nekem most pont mind két készülék a birtokomban van.
Nekem már volt Android-os telefonom, meg iOS is. Samsung Galaxy S-el kezdtem, aztán HTC HD2-re tettem Android-ot (kvázi egy Desire HD volt, mert a romja is az volt), volt Galaxy S II, HTC Sensation és most HTC One X. Meg volt iPhone 4, de az egy külön történet, most i4S van még itt.Ha netezel, akkor megéri váltani, bár a gyári böngésző nekem nem tetszik a HTC-től, se a Sensation-nál nem tetszett se itt. Gyűlölöm a szövegtördelést, ugrál tőle a képernyő ahogy töri zoom után ahogy elengeded, véleményem szerint a Samsung volt a legjobb ebben.
Viszont Opera-t meg Chrome betat most tesztelem, az Opera szvsz nincs optimalizálva 720p-re, mert a két Samsung-on smooth volt, itt szaggat. A Chrome igen fasza lesz ha kilép a beta-ból. Még a Firefoxot nézem meg meg talán a Dolphine-t.
De az biztos, hogy a nagy kijelző meghálálja majd a netet!
Ha az Xperia S vezető, akkor még a Galaxy S II meg a HTC Sensation, One S is az, bőven, hasonló hardver végett. Sőt Xperia S=Sensation-el.
Ha nem vagy a dologban 100%-ig biztos, akkor próbáld ki egy olcsóbb készüléket, hátha nem jön be a droid. Galaxy S II, Sensation van 80k-ért aprón. Más világ ám a droid iOS-hez képest, nem vagyok benne biztos, hogy bejön.Én elvagyok vele, de ha lehetne a One X-re menne rá az iOS, csak sajnos ilyen nincs.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #6202 üzenetére
Melyik tok az? Nekem is néznem kéne valamit.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #6110 üzenetére
Ennyiert mind1 a szin. TMobilehoz van gari.
-
keIdor
titán
Tulaj lettem verge. Szurke 125k volt, 2 ev garos hiba nelkuli.
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1022 üzenetére
Volt Sensation is, nem nehezebb, csak több mindenre kell figyelni, S-OFF, firmware és függetlenítés is nehezebb. Utóbbiról többet nem írhatok.
Viszont ugyanúgy van recovery. -
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1018 üzenetére
Mikor volt ennyi az SGS2? Mert én emlékszem, ugyanígy T-nél tavaly május fele Eco+500MB net-el volt 93k, webshopon keresztül. Rá egy héttel emeltek 30k-t.
Egyébként igen, drága a HTC, de a forint is szar azóta, majdnem 300ft megint az Euro.
Viszont SGS3 is lesz ennyi, csak az hála istennek nem tetszik, már ha tényleg azt fényképezték le, így nem is vágyom rá. -
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #1011 üzenetére
Kíváncsi leszek a véleményedre, enyém is jövő héten jön.
-
-
keIdor
titán
válasz
Remus389 #785 üzenetére
Nem is mondtam, hogy tökéletes fehér, meg az aztán egy teljesen szubjektív dolog kinek mi a fehér. A leginkább fehér még mindig az RGB: 255, 255, 255, amire a Pentile nem képes. Aki azt állítja igen, az a fizikának mond ellent.
Meg ha már a Samsung fanatikusok belekötnek az LCD-be, hogy dehát az nem teljesen fekete, akkor én meg belekötök az Amoled-be, hogy az meg nem teljesen fehér. Van a családban SGS, volt kétszer is SGS2-m, volt iPhone 4 és most 4S, tettem már egymás mellé a kettőt, ugyanazzal a képpel, van különbség, nem is kevés.Az hogy teljesen használható kategória még az SGS kijelzője is az egy tény. De ugyanez igaz a feketére (LCD). Valakinek az számít, valakinek meg a másik.
Ha már itt tartunk, elhiheted nagyon várom az OLED TV-ket és monitorokat, mert nekem a fekete ott lesz igazán fontos 20 és 40" között. De csak is akkor vennék, ha nincsenek meg azok a gyermekbetegségei, amik ma vannak a telefonokon. Úgyhogy látok a technológiában jövőt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest