- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #36349 üzenetére
Annyiban nem feszegeti semmi, hogy annak az esélye, hogy ezt valaki kód nélkül megvalósítsa, az szinte tart a nullához, mivel kell hozzá egy legálisan megvásárolt HTC Javacard, ami kreditalapú és nem lehet csak úgy akárhol kapni, sőt elég drága dolog, de az S-OFF 2 kreditet, míg a hálózati zár feloldása 1 kreditet használ el adott esetben.
-
ocsike82
csendes tag
válasz
kirkri #36336 üzenetére
Én még csak telefonálni sem tudok, mert itt Dunaújvárosban a nagy T-Mobile üzlet szerviz részlege egyszerűen elérhetetlen telefonon....még csak telefonszámot sem tudnak adni a szervizes kollégához, és még a telefonhoz sem tudják odahívni, hogy keresnek....Én még ilyet nem is tapasztaltam. Ma mindenképpen bemegyek az üzletbe és rákérdezek, hogy nem érkezett-e vissza a telefonom és nem felejtettek-e el értesíteni.
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #36306 üzenetére
Valóban, a törött kijelzővel nem fognak foglalkozni, viszont míg beszerez egy cserét, addig a többi javítható, már feltéve, ha nem hagyja magát elhajtani, mert a konkrét típushibákat kötelességük javítani.
Esetleg lehet egy árajánlatot kérni, hogy mennyiért vállalják egyből a kijelző cseréjét is a garancián kívül, ha nem akar vele külön máshoz menni.Mondjuk, ha annyira törött a kijelző, akkor a Telekomnál nem is érdemes próbálkoznia a leadással, mert megmagyarázzák, hogy minden hiba attól van.
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #36270 üzenetére
Nekem nagyon tetszik ez a teljesen fekete kialakítás, de sajnos még nekem sem sikerült ezt a verziót szétszedve még csak képen se látni.
(#36271) dbala: Azon a képernyőn, ahol az előbb ezt megnézted, válasszad a recovery menüpontot és nézd meg, hogy milyen recovery van a telefonodon (pl. CWM, TeamWin), ha a gyári, akkor semmi különösebb feliratot nem fogsz látni, ami erre utalna, viszont akkor egy rosszul visszaállított gyári állapotban van a telefon, így először újra ki kell nyitni a készülék bootloaderét, majd fel kell tenni egy custom recoveryt, ahonnan fel kell rakni egy gyári Nandroid mentést, majd a gyári recoveryt.
-
magus217
tag
válasz
kirkri #36260 üzenetére
Igazatok van tehat aki nem jartas a temaban az tenyleg csakugy ne szedje szet plane ha van meg garanciaja. Bar egy youtube oktato video alapjan meg lehet csinalni.
Egy kerdes amugy a HOX+ nak nagyobb kiterjedesu az akksija? Nem ugyanolyan meretu csak epp nem 1800 mah - s?
-
kitcar66
csendes tag
válasz
kirkri #36240 üzenetére
Először nem vitték be a T Mobilhoz, ezt csak én gondoltam a hozzám több lépcsőben, több emberen keresztül (vevő/fiam/feleségem/én), sms-ben eljuttatott infók alapján, és ezért írtam ide még aznap este egy helyesbítést, mikor személyesen tudtam fiammal beszélni. Tehát, első körben csak egy "Hozzáértő" nézte át a telót, és ő feltételezte valami alapján a rootolás tényét.
A többi meg - hálistennek - már történelem.........
-
kitcar66
csendes tag
válasz
kirkri #36234 üzenetére
Most jött vevőtől sms, hogy minden rendben
!!! Kérdeztük, hogy mi volt a baj, de még nem válaszoltak, pedig baromira érdekelne.
Update: "lyukakat kellett kitisztítani, a T-Mobilnál meg átnézték a telefont, és nincs rootolva"
Na, ennyit a hozzáértő ismerősről, aki függetlenít, javít, stb. !!!!!!!!!!!!
-
kitcar66
csendes tag
válasz
kirkri #36224 üzenetére
Mélységes elnézést kérek
, az alap probléma kivételével mindent helyesbítenem, pontosítanom kell (én napközben külföldön tartózkodtam, feleségemtől több lépcsőben jöttek a pontatlan infók, fiammal csak most este tudtam beszélni):
Vevő szerint hívás közben az előlapi, fülnél lévő hangszóró halk, a rootolásra meg állítólag úgy jöttek rá, hogy valamilyen alkalmazást töltöttek le az áruházból, ami szerint a telefon rootolt. Ezt követően egy hozzáértő ismerős (függetlenít, javít, stb.) is átnézte a telót, és szerinte is rootolt. Amúgy a telefont fiam nem "bántotta" pont az esetleges garanciavesztés miatt, és a készüléken az eredeti, gyári ROM volt. -
Winchester95
őstag
válasz
kirkri #36216 üzenetére
PPSSPP (psp emu) normális beállításokkal néztem S2, Xperia SP, HTC One X
és a htc one x teljesített a legrosszabbul.(dragonball shin budokai, tenkaichi tag team, tekken 5)
És GTA San Andreasnál is.(18-25fps) (xperia sp nél maximum volt)
Vagy lehet hogy csak 2 magot használnak és 2 magon a hox gyengébb...
Ezért szeretném visszaállítani gyárira hátha... -
Winchester95
őstag
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #36192 üzenetére
Nem kell visszazárni, mert felmegy az OTA anélkül is, de a root módszer, amit használt, minden bizonnyal felrakott valamilyen custom recoveryt, ami viszont már megakadályozza, hogy sikerüljön a frissítés.
(#36191) Mr. Csonti: Tegyél fel egy gyári recoveryt és utána próbáld frissíteni a telefont, de ha bármilyen fájlt módosítottál a telefonodon, amihez root hozzáférés kell, akkor az is megakadályozza a frissítést, így ebben az esetben egy Nandroid mentést is vissza kell előbb rakj a telefonra.
-
simico
aktív tag
válasz
kirkri #36109 üzenetére
Pedig felmerült bennem, hogy eladom a telefonom és veszek egy használt One (M7) telót. De ha 48-ért sincs érdeklődés a tiédre, akkor inkább megtartom. Tulajdonképpen jól elvagyok vele, csak az alu ház és kisebb melegedés miatt merült fel a váltás a bennem, bár HOX külsőre nekem jobban bejön mint a két One utód.
ginola: nekem két nap (kb 40 óra) szokott lenni kb 2 óra körüli kijelzőhasználattal. 3G és wifi, folyamatos szinkron, emailek, whatsapp csevegés, böngészés, feljegyzések és teendők írása / ellenőrzése, néha gyerek elcseni negyedóra mérgesmadarazásra
Illetve időnként autóban navigálásra, de olyankor töltőn van és szinten tartja.
-
lcee79
addikt
válasz
kirkri #36109 üzenetére
Elég kegyetlen a telefonpiac...
Én nem hiszem hogy eladnám ilyen olcsón a készülékem, hiába 2 éves (holnap lesz a szülinapja)
Szóval a paici érték amortizálódása nincs összhangban azzal, amit a készülék valójában ér...Szerintem!
(akkuidőn kívül semmivel nincs bajom, ha használom merül, jobban mint azt elvárná az ember)
-
simico
aktív tag
válasz
kirkri #36054 üzenetére
sört nem, de a Pepsi Twist-et szeretem.
Fura ízlésed van
Más.
Vasárnap kíváncsiságból felraktam a legfrissebb Slimkatot. Kábé negyven perc után vissza is ment mentésből az ARHD
Ennek legfőbb oka az volt, hogy valami brutális akadások voltak akár csak a beállítások menüben vagy gyári gugli programokban lépkedéskor, illetve a Nova launcherben is (pedig az a hardverileg ma már nevetségesnek számító ZTE Blade telefonomon is simán fut). Nem mikrolagok mert az engem nem érdekel, hanem 1-2 másodpercre "lefagy" a telefon jellegű akadások
Teljesen szűz rendszeren, telepítés előtt minden formázva és se programokat nem raktam fel, se a normál gugli fiókom nem volt hozzáadva (csak a "játszós" amiben semmi adat nincs). Aztán csak felraktam a Trikster MOD progit és megdöbbenve láttam, hogy valami folyamatosan 70-90%-on pörgeti a rendszert több újraindítás után is, nem is csoda, hogy végig szokatlanul meleg volt a telefon.
Ez a Slimkat tényleg ilyen vagy csak a legutóbbi (pont mostanában kiadott) verzió sikerült ilyen jól? Vagy csak nálam nem akart működni, pedig kétszer is felraktam (/data, /system, mindkét cache formázása után). -
fravik
tag
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #36058 üzenetére
Bárkinek lehet szkennelt képe a munkalapról, ha tudja a munkalap számát, mert az oldalukon az is követhető, hogy mikor küldték el vagy érkezett vissza a központba, valamint, hogy mi a beazonosított hiba.
Csak a TeleMax által felvett munkalap számát lehet felhasználni az ilyen információk lekérdezésére itt.
Ilyen számot csak a TeleMax tud kiadni vagy akkor rendelkezhet valaki vele, ha közvetlen a TeleMax-nál adja le a készüléket javításra, tehát a partnereknél leadott készülékek ottani munkalap számával nem fog működni, mert az csak az adott partnernek a készülék beazonosításához használt száma és a TeleMax azt nem veszi át munkalap számaként, hanem sajátot használ, mikor beérkezik a készülék.
-
Kronk
őstag
válasz
kirkri #36056 üzenetére
Régebben kéredztem tőletek, mit érdemes ráíratni, ezt nem mondtátok...
Még gondolkozom mi legyen, remélem legkésőbb holnap visszakapom, mert a backup telefonom nagyon nevetséges.Amúgy meg el szeretném adni, úgyis m8-ra váltok.
Május 11-ig van rá gari, de lehet most egy héttel meghosszabbodik a szerviz miatt, szóval addig eldöntöm mi legyen -
kirkri
addikt
válasz
kirkri #36049 üzenetére
Igazából elszúrtam a dolgot, mert elég lett volna ráíratni hibajelenségnek, hogy időnként eldobálja a jelet.
Ezt okozhatja a hátlapban lévő antenna, így garantált lett volna egy ház csere.(#36053) Kronk: Egy ilyen "időigényes" munkáért nem kérek pénzt, sört nem, de a Pepsi Twist-et szeretem.
Semmit nem jelent, hogy rá van nyomtatva, ettől komolyabb feladattal is megbirkóznak kínai hamisító barátaink. Az eltérés annyi lehet, hogy a gombok kicsit sorjásak és akadnak a házban, de nem jellemző. Elvileg lehet még komolyabb probléma is az antennákkal, de nem tudom a gyakorlatban mennyire valós probléma. (nem hallottam még róla) -
Kronk
őstag
válasz
kirkri #36049 üzenetére
Amit az előbb linkeltem, az létezik, hogy eredeti, mert akkor most rendelem meg, ennyiért ingyen van!
(#36043) ferob
A hívásbontásra a közelségérzékelővel adtam le, mert hiába tartom oda a fülemhez, néha amikor befejezem a hívást, általában ott áll, mintha lehúznám a felső menüt, pedig nem szoktam mozgatni a fülemen a telefont...
-
Tikakukac
titán
válasz
kirkri #35946 üzenetére
Ez így van, de kb. mindenben, notiknál is hiába van neked serial alapján x napig garid, a garipapír übereli a dolgokat, nyilván. Vagy a másik lehetőség a méltányossági, ami Dellnél például +2 hónap a kiszállítotthoz képest. És ők sem kérnek papírt soha. Ha éppen frissek a gépek akkor ennyit kaptál ajcsiba.
Ez így logikus
-
Tikakukac
titán
válasz
kirkri #35935 üzenetére
Ööö, hát ezért egy büdös fillért sem fizettünk. Még úgy se, hogy bootloader nyitva volt. Cserébe kaptunk új alaplapot, kijelzőt, mindent kb.
És gyanúsan nem ők szervizelnek, mert akkor a VSP Data bélyegzőjét is hamisítják. Íme a háttérben ott a papíros amivel visszakaptuk a telcsit. És ment is apróra haversrácnak elég stressz volt megjavíttatni
De amúgy nem tudom kinek mi a baja, én most hoztam el onnan a második olyan HTC-t amit gyakorlatilag gari lejárta előtt 1-2 héttel totál felújítottak, az enyémet kb. cserélték is. Illetve nem, ők csak annyit csinálnak, hogy küldik örsre onnan meg ahova akarják, de ezt ők is elmondták, ha gyorsítani akarsz 1-2 napot akkor vidd ki, ha nem add le náluk. Ennyi. Ja és anno főnököm One xl-jét is totál újraépítették, grátiszban tőlem 1 perc, én imádom őket
Szivesen
-
snowball
tag
válasz
kirkri #35844 üzenetére
Igen az zárt még. A HTC ügyfélszolgálatnak az IMEI-re van szüksége?
Basszus, most nagyon megkönnyebbültem, hogy EU-s készülék és lehet érvényesíteni a gyári garit, mert őszintén szólva nem bízom a gsm-es bolti garikba. Ki tudja, hogy milyen barbár állat szedi szét és hogy mit cserélnek vagy csesznek szét benne, utána meg járhat az ember a nyakukra.Néztem a helyet, hogy hova kell leadni a telefont és csepelen egy lepukkant panel a cím. Hát nem szívesen vinnék oda semmit sem javításra.
-
Tikakukac
titán
válasz
kirkri #35795 üzenetére
Szolgáltató csak nem ad hamisítványt.
Nekem jók a tapasztalataim (attól eltekintve, hogy fél évente szerintem egy kijelzőcsere nem normális), pár nappal garilejárat előtt is simán cserélték a 90%-át a telómnak. Ezért is hiszem el amit mondanak.
ferob: Nem kell bemutatni a Telemaxot, most vették át a Lenovo laptopok szervizét és emiatt áll csak az egyik boltban 30 gép, plusz az ügyfeleknél még vagy 100. 1,5 hónapja. Telefonon és levélben is elérhetetlenek. Ezért is örülök neki, hogy legalább ebben a boltban eddig mindig értelmesen foglalkoztak a saját és haverok telójával is (ex főnökömnek is kb a komplett One XL-jét cseréltették). A többit meg rendezzék le egymás között, mi is sokat veszekszünk garizásnál, de ez ilyen.
-
Tikakukac
titán
válasz
kirkri #35789 üzenetére
Mondom: rendezzétek le a bolttal, a telefon nem az én terepem, itt nem tudok zsebből észt osztani.
A kérdés: miért hazudik akkor egy ex tulaj-hivatalos szervizpont és bolt ilyenről? A hiba nekem elég valósnak tűnik, és a csóka sem hiszem, hogy prémiumot kap azért, hogy nem létező hibákat adjon be az ügyfélnek. De ismételten kell hangsúlyoznom: marhára nem értek hozzá ha nem létezik akkor nem létezik. Csak ha nem létezik akkor ő miért tud róla
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #35695 üzenetére
Na igen, akkor ebben az esetben a nyelv elérhetőségét a telefonban ne vegyük figyelembe.
Más:
Egyik ismerősöm az miatt rágta a fülem, hogy hogyan lehetne a teljesen gyári Sense rendszerre 4.4-es kinézetet varázsolni, de úgy, hogy az állapotsáv is megváltozzon az új árnyékolt verzióra.
Az alábbi képen látható az eredmény, amit KK Launcher-rel értem el, ha valakinek hasonlóra lenne ingere. -
ferob
őstag
válasz
kirkri #35660 üzenetére
Igaz, hogy nem WiFi téma, de ezzel a keresés, majd semmi nem történik dologgal kapcsolatban jut eszembe, hogy nálam rendszeresen előfordul az, hogy ha valamilyen fájlt bluetooth-on keresztül küldenék, akkor sokszor a feljövő listám a párosított vagy elérhető eszközökről teljesen üres és a keresés se segít semmit, ilyenkor csak az újraindítás oldja meg, na ez pl. olyan, amit szívesen vennék, ha a HTC orvosolná.
-
ferob
őstag
-
pakfong
tag
válasz
kirkri #35652 üzenetére
Igen, a hátlapi hangszóró nem szól, más minden működik. Motor is megy, mert rezeg, alsó gombsor is világít. Felül a sárga értesítő led villogás helyett folyamatosan világít, ha villognia kéne csak. Délután tudom csak szétszedni megint. Más probléma egyelőre nem jött elő.
-
csiktor604
csendes tag
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #35633 üzenetére
Már miért ne lehetne?
Bármi, ami megváltozott, az eltüntethető, legegyszerűbben úgy, ha felrak egy régebbi HBOOT-ot és gyári ROM-ot, visszaállít mindent, megváltoztatja a CID-et, majd S-ON, és végül használja a telefonon az utolsó RUU-t, majd felfrissíti esetleg a rendszert.
Ezek után nem maradhat semmi vissza a régi rendszerből, akármi is lett megváltoztatva azelőtt.
-
ferob
őstag
válasz
kirkri #35611 üzenetére
Szerintem annyira nagyon sokat nem ér, mert valószínű, hogy egy XL készülékről van szó, ha külföldről szerezte be, de arra meg létezik egyszerű és ingyenes S-OFF módszer.
Feltételezem, hogy interneten keresztül rendelte, az eladó meg nem véletlenül árulta, mert tudott a hibáról, ezért visszaállította a gyári állapotot és eladta, így gondolom, hogy ebből kifolyólag tudta kézhezvételkor ő maga frissíteni a készüléket a Sense 5-ös friss rendszerre.
(#35610) csiktor604: Ahogy látom, a WiFi jeled se valami erős, szóval én nem lepődnék meg azon, ha ez egy megviselt és/vagy akár egy hozzá nem értő által szétszedett készülék lenne, szóval ha a fentiek nagy része megállja a helyét, akkor világos, hogy miért állnak fenn ezek a hardveres problémák.
-
-
-
válasz
kirkri #35563 üzenetére
Megnéztem a sogorom one-X t . Egy task killer hulyítette meg és csak recovery- ből lehetett egy fr- el ujra indítani.
Romot kellene rajta cserélni,mert valamilyen távol-keleti elcseszett több mint 1 éves rom van rajta. Én nem értek a HTC -hez. Tudna valaki segíteni rom cserében? Természetesen nem ingyen. -
milapsy
aktív tag
válasz
kirkri #35455 üzenetére
neeem csak nem tudom a nevet
oemrecovery? mikor fastboot-ba oem rebootRUU parancsot irok az indul el.... sokszor csinalta nekem is ezt a telom azt addig szarakodok vele egyszer csak mindig megjavul bootloader szoktam meg bezarni gyari recot elinditani vissza kinyitni aztan fastboot oem rebootRUU azt is elinditom aztan flasselek valami recoveryt es magahoz ter.....amugy erdekelne engem is hogy mi okozza ezt a jelenseget
-
milapsy
aktív tag
válasz
kirkri #35449 üzenetére
igen tapasztaltam mar parszor mintha ossze omlana a recovery.....recovery ujra flash nekem sem oldotta meg, igazandibol nem is tudom mi oldotta meg....amiket el szoktam ilyenkor kovetni gyari recovery vissza flassales elindit utana vissza valamelyik recovery ha nem jo akkor a ruurecovery inditasa egyszercsak megszokott javulni magatol
-
bzoley
veterán
válasz
kirkri #35254 üzenetére
Ez a sárgulás valami típus hiba, vagy valamilyen tönkretevős?
Egy ilyen 10k-s szerelvény véglegesen javítaná. A múltkor kicsit használtam a telefont, és egy kicsit besárgult egy helyen. Túlságosan nem zavar, a kijelzőt keveset használom. De a telefont agyonkarcolt üveggel vettem, így esetleg minden hibát javíthatnék, ha épp nem lenne mire költenem. Kérdés a minőség, és hogy van-e értelme. -
szunyi777
őstag
válasz
kirkri #35244 üzenetére
Én is 9600-ért ingyenes szállitással rendeltem kerettel+lcd+digitizer annó amiről a videót is csináltam.
Nem ettől az eladótól, de ilyet.
Hibátlanul működik, illeszkedik, stb...
Én már több féle készülékhez rendeltem kintről digitizert, lcd-et, stb alkatrészeket, és Kopp-kopp mind hibátlanul működött, elindult, stb...
És szinte harmad áron...
Szerintem nem mind1 azért...
Itthon a Törött Hoxra 50ezret mondtak javitani
10ezerből-ből megvolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest