- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
simico
tag
Telefon tárhelyét titkosította már valaki? Ha igen, volt utána bármi nehézség, gond?
-
Hegasus
senior tag
Ez mégis milyen undorító dolog, hogy a samesung fizetett egy kevéskét, és máris hogy felhúzzák az összpontszámát... és pedig nem kicsivel hagyja le a one x+, egyedül a videolejátszásban jobb egy hajszállal de az meg nem ér ennyit...
onex+
samesung s3de a one x-hez képest is brutális a különbség... és nem hinném hogy a +300 mah-nak köszönhető, lehet megtanult optimalizálni a htc...
remélem a frissítés hozza a megváltást[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Hegasus
senior tag
-
WiZARD
addikt
xda-s akku cserés topicban azt írta az arc, hogy az x+ akku az kevésbé melegszik, így lehet hogy nem csak a plusz kapacitás miatt bírja jobban, hanem "jobb" akku.
nem hiszek ilyenekben, de ha ezt írja...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
rígel
őstag
-
-FreaK-
veterán
Én is olvastam a dolgot és én sem értem hogy van ez így, de simán lehet hogy a sima OneX aksi tervezési hibás vagy ilyesmi, mert azt többször hangsúlyozza a srác hogy érezhetően hűvösebb. Logikusnak viszont logikus, mert hiába javítanak az energiagazdálkodáson, hiába jobb a kernel, a legnagyobb fogyasztó a kijelző és abban nem történt változás. Ez tuti az aksi miatt van.
-
WiZARD
addikt
ha csak azt nézzük, hogy azonos külső méret mellett változott a kapacitás, akkor máris egyértelmű, hogy nem lehet teljesen ugyanolyan tulajdonságú a 2 akku, még ha fő vonalakban hasonló is, és a lényegi technológia azonos.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
rígel
őstag
válasz WiZARD #17870 üzenetére
Nekem úgy rémlik hogy picit vastagabb, arányaiban kb annyival amennyivel nagyobb a teljesítménye. kb. 0,4-0,5 mm-rel. Ez első ránézésre fel sem tűnik. És a telefon is nehezebb. Hogy ez az akku +tömegéből adódik-e, nem tudom. Este utánanézek. Most már nagyon kíváncsi vagyok. Ha nincs igazam, elnézést a téves feltételezésért.
[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
válasz dani993 #17868 üzenetére
Szerintem nem ugyanakkora, de majd utánanézek. Nem is milliméterről, hanem néhány tized milliméterről van szó. 15-16% a kapacitástöbblet, ilyen mértékű térfogat növekedéshez fél mm vastagság növekedés sem szükséges.
Valahol mintha olvastam volna hogy vastagabb, de mostmár utánanézek..[ Szerkesztve ]
-
steadywarp
tag
Még sem az alibabán sem az ebayen nem tünt fel one x+ aksi
itt nem érsz el!!!!! írj emailt steadywarp@gmail.com azt azonnal meg kapom :)
-
Davzone
senior tag
Srácok!
Poweramp melett nektek is van egy Mediaserver nevű valami ami fogyaszt?
Fel óra alatt a pamp 5% a Mediaserver 10% és 18%ot merült. Így 82% nál vagyok 4 perc kijelzovel.
Ha nem zenehallgatas megy a telon akk atlagba 80% nál közel 50 perc a képernyőidom van wifivel.
Lehet a poweramp nem az igazi hoxon? DHDn nem volt ilyen gond :S
Lehet valamit kezdeni ezzel a mediaserverrel.[ Szerkesztve ]
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
dani993
senior tag
válasz Davzone #17874 üzenetére
Pontosabban:
Amikor zenét hallgatsz, az két folyamatként jelenik meg, az egyik az alkalmazás, a másik a mediaserver.
Az alkalmazás által elfogyaszott energia kicsi a mediaserver-hez képest, mert a mediaserver alá tartozik a zene kiolvasása az sd kártyáról, és a fülhallgató üzemeltetése. Ezért eszik többet A két folyamatot érdemes egynek tekinteni.Ja, és a 18% merülésnek a 10%-át okozta esetedben a mediaserver. (1,8)
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
Ránézésre méretben teljesen megegyezik a két aksi (kinézetben is), persze néhány tized millimétert szabad szemmel valóban nem lehet észrevenni. És az a pár tized milliméter akár elég is lehet 240mAh (~13%) kapacitás többlethez.
Az biztos, hogy az üzemidő több mint 13%-al nő az új aksival.
21 éve a Prohardveren! ™
-
nistv4n
tag
Csak hogy érezzétek, kik használnak még ilyen telefont...
-
Hegasus
senior tag
válasz Davzone #17874 üzenetére
Nekem is merül a poweramp-al mint a fene, a gyári lejátszóval nem csinált ilyet... de képtelen vagyok visszatérni a gyárira, ég és föld... majdnem úgy merül mintha böngésznék...
(#17878) nistv4n: ez számomra leírhatatlan öröm, hogy végre látok valami értelmes hírességet(akit még kedvelek is ) is, és nem csak ipoop-al rohangálnak, mert az a menő, meg státusz szimbólum meg blabla
[ Szerkesztve ]
-
Hegasus
senior tag
válasz Avicularia #17880 üzenetére
hmmm... nagy örömömben erre nem is gondoltam... most szomorú vagyok... :'(
-
válasz LouiS22 #17882 üzenetére
Az a gonosz csaj a Deus Ex-ből [link] XD (Amúgy Rihanna) Csak az ég adja, hogy ne ő kapja a filmben is a szerepet mert felvágom az ereimet azután amit a Battleship-ben művelt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz LouiS22 #17885 üzenetére
A zene jó volt Amúgy tényleg egy sz@r film, de a csaj még ebben a matériában is alulmúlta magát. Amúgy tényleg lesz Deus Ex: Human Revolution film amire nagyon kíváncsi leszek. kis hangulatkeltő
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Davzone
senior tag
válasz Hegasus #17879 üzenetére
Én is épp ezen akadtam ki, hogy annyit fogyaszt a zene kikapcsolt kijelzovel mintha neteznék.Sőt fényerőtől függően akar többet is tudok este min fenyeron megvan az 4,5 óra is kevés tabbal. Poweramp meg fel óra alatt megevett 18% ot.(mediaserverrel együtt) kicsit utánanéztem ez valami ics bug,sokaknak előjön más playerrel is. Tudom hogy ez hajtja a fulest de ennyit tuti nem eszik,és a telo is langyos lejatszas alatt. Jb alatt is létező gond és ez a mediaserver kavar be. Poweramp fórumban is tudnak róla de június óta nincs fejlemény.
Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
la_cc
addikt
Valami rendes autós töltőt tudnátok linkelni? Amit még az elöző telómhoz rendeltem elég ócska szar, nem is nagyon töltötte a telót, kábel is szar volt hozzá.
Nem szeretnék még egyszer befürdöni. Ez pl jól néz ki nem?
(Rendes alatt olcsó és jót értek )
Köszi!
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
falijja
őstag
Hello nekem menne ez 1.31 hbootal....? [link] sehol nincs feltüntetve hogy milyen hboot-ra van...
-
vatoteam
tag
QuickOffice Pro csak 0,99 dollár! 15 lenne amúgy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest