- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
Lehet örülni.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
ilyen_85
senior tag
-
g0n21
senior tag
válasz LouiS22 #17052 üzenetére
Troll on:
Fuckyeah, mindjárt hozzádörgölöm a p.csömet a telefonhoz, mert az mennyire jó lesz majd..De lehet hozzá is csapkodom, és majd nagyon boldog leszek.
Troll off :
A linkelt tweet alatt a gyerek azt írja, hogy a support neki 19-ét írt... Van ország, ahol érdemben válaszol a htc?[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
LouiS22
veterán
A 19. egy ideje terjedő információ, ezzel dobálóztak az elmúlt pár napban. Viszont, amennyiben Football a telefonján a végleges verziót futtatja, az mindenképpen jelent valamit. Lényegében mindegy, készen van, nem is azért linkeltem be, hogy megint menjen a rinya,hogy ma sem jelent meg, ma sem jelent meg
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
g0n21
senior tag
válasz LouiS22 #17056 üzenetére
Louis, no offense...
Én nem rinyáltam emiatt soha (igaz, nem is mondtál ilyet), jön, ha jön, whatever, elvagyok én így is, gond nélkül... A troll móddal csak próbáltam beleélni magam egy rinyálós bőrébe... Vagy egyfajta görbe tükröt állítani eléjük... Remélem sikerült...
De tudod mit? Ha quadrant eléri a 7ezret frissítés után, akkor nem csak a p.csömet dörgölöm, meg csapkodom hozzá, de mindezek után még barátnőm arcához is odacsapkodom.... A telefont....aztán megkérem, hogy üljön rá, és elljen JB-s kicsi HOX-okat, "gonzi" márkajelzéssel, mert az nagyon jó...Majd csinálok egy screenshotot a quadrant eredményről, és berakom háttérnek... megbolondultam...[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
nistv4n
tag
válasz ilyen_85 #17037 üzenetére
Én ezért várok mindig az akcióra. Több olyan nagynevű játékom is van, 200, de van, amit csak 50 forintért vettem, közben ezer forintnál drágább. És jó részükhöz hozzá sem nyúlok. De így legalább nem bánom..
Egyébként mielőtt megveszel valami, érdemes kipróbálni, vagy egy DEMO-t (ami android esetében free), vagy ha nincs akkor warez verziót.
-
g0n21
senior tag
El, de besírsz, pont annyit (finlandia 3900, rézangyal 4100) szombat óta, lehet most hat.... pedig 18 órája tiszta vagyok....
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
-
ilyen_85
senior tag
-
Tomate
veterán
Már működik is. Ebayen vettem egy kódot is így már telefonálni is tudok vele.
Ami még mindig idegesít. Ha középső ház gombot nyomom meg, hogy visszatérek az asztalra miért írja mindig, hogy betöltés 2-3 másodpercig és pörög a karika. Ez nagyon idegesítő...
Gyári AT&T-s alkalmazásokat hogy tudom kitörölni?
Akku százalékot hogy tudom kiíratni a notification bar-ra? -
r4z
nagyúr
válasz Tomate #17067 üzenetére
Valami felzabálja a RAM-odat, azért indul újra a Home.
Ha törölni nem is tudod a gyári appokat, de a Settings - Apps - All menüben sokat ki tudsz kapcsolni (Disable).
Százalékos akkuhoz én a Power Toggles-t használom, kapcsolósorod is lehet vele az értesítési sávban.Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Hegasus
senior tag
Mókás rpg: Bards tale
És még akciós is, és tegrára is optimalizálva van.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
Tomate
veterán
LouiS22
Köszi mindkettőtöknek. Rootolni hogy tudom?
Megmondom őszintén nagyon sok telefont romoltam már össze vissza, (pl ZTE, Samsung galaxy S), de amiket itt olvastam, hogy milyen bonyolult meg mennyi minden van nem merek nekiállni.
Kapásból amiket nem értek:
OTA
H-BOOT
Bootloader / nyitva?? zárva??
RUUSzívem szerint rádobnék egy sima alap JB-t és hagy menjen. Legutóbb egy galaxy S-re erőszakoltam fel egy JB-t és nagyon tetszett.
-
ilyen_85
senior tag
válasz Hegasus #17074 üzenetére
megvan, de rettenetesen idegesítő tud lenni egy idő után, használhatsz segítőket, pókot, egeret, testőrt, íjjászt meg ilyen olyan embereket, akik segítenek, de általában csak annyit csinálnak, hogy berohannak a legnagyobb ellenségek közé s megöletik magukat, vagy jól összeszednek mindenkit és rád húzzák őket... engem már megőrjít s ezt se akciósan vettem xD
-
r4z
nagyúr
válasz Tomate #17075 üzenetére
A htcdev.com-on kell kinyitnod a bootloadert, utána fastbootból felrakni egy recoveryt, onnantól ugyanaz a módi, mint más készülékeknél. Vigyázz, mert neked nem ugyanazok a fájlok kellenek, amivel mi dolgozunk, mert neked teljesen más készüléked van.
OTA: Over The Air (update), nem kell PC a frissítéshez, a telefon a saját menüjéből (Settings - About phone - Software updates) frissíthető. Nem vesznek el a korábbi adatok. A kézi OTA frissítés (hülyén hangzik) azt jelenti, hogy a frissítést kézzel a telefon gyári recoveryjéből rakod fel.
HBOOT: Bootloader
Locked/Unlocked HBOOT: csak nyitott bootloaderrel tudsz recoveryt felrakni és piszkálni a telefont.
RUU: ROM Update Utility, PC-s frissítő, ez viszont mindent legyalul a telefonról.A ROM-ok közül itt tudsz csemegézni, leírásokat is találsz. Még egyszer mondom, ne próbálj meg olyan ROM-okat vagy modokat felrakni, amiket itt linkelünk, vagy esetleg nem az AT&T-s verzióhoz való, mert levélnehezék lehet a telefonodból!
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
r4z
nagyúr
válasz Tomate #17079 üzenetére
Az other supported device a jó neked.
Settings - Power - Fast boot opció kikapcs. VAGY ott van a forced reboot. Hosszan nyomod a power gombot, amíg újra nem indul magától a készülék (a visszaszámlálásnál elkezdheted nyomni a hangerő lefelé gombot).
vkp: Root az van, de ROM-okat nem tud feltenni. A kolléga pedig egy AOSP JB ROM-ot szeretne, ha jól értettem. Ahhoz nem elég a root.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
A kidudorodó kamera lencse / plexi védésre csak a fólia lenne jó megoldás? Hogy lehetne a legjobban megoldani ezt? A fóliától kicsit ódzkodok, nem hiszem, hogy felbírnám rakni faszán... Ezért se használtam eddig teljes-házas fedést.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Tomate
veterán
Ez a one click root nem működik.
Kilőttem a beállításokban a fast bootot, de egyszerűen hiába nyomom a hangerő le-t + power mindig csak bebootol. Milyen hosszan kell nyomni kb??
szerk: Megvan, de ez a hülye oldal azt nem írja, hogy gépre dugva kell lennie a telónak úgy nyomjam a hangerő mínuszt -.-
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Aki nagyon ért a telefonhoz az dobjon már meg egy üzenettel
Reggel válaszolok nekiA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
r4z
nagyúr
válasz Tomate #17096 üzenetére
Ez durva menet lesz
-
-FreaK-
veterán
Új JB base: 3.14.401.20
Az első rom ami erre épül (ezt használom én is): OrDroid 8.0.0RazorGTR1: Annó a HTC Hero-m goldcard készítős unlock-ja is hasonlóan finom volt.. sőt.. én csináltam először ezen a fórumon és alig tudtam hogy mi az az Android
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz Tomate #17099 üzenetére
Csináltam már hasonlót. Nem vészes.
Az oka ennek az, hogy az AT&T nem engedi nyitni a CWS__001 CID-s készülékeket (szerintem neked is ez van).
-FreaK-: Az a különbség, hogy ha az SD-t elszúrod, akkor megpróbálhatod újra, de ha a rosszul módosított MISC partíciót teszed a telefonra, elszállhat minden De ha az ember érti, mit csinál, nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest