- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz zsoleer #17776 üzenetére
Kamarában, üzemidőben, audiós hangzásban sokkal jobb a T.
X-nek meg a kijelzője sokkal jobb.Sebességben egyformák, Quadrantokban és a mindennapok során is.
A T puha műanyag míg az X a fényesebb fajta.
T-nél nincsenek hardveres hibák. OneX-nél belefuthatsz párba de gariban úgyis cserélik. Főleg szolgáltatóknál van még sok hibás darab. Már 3ismerősöm váltott T-re, X-ről, mert visszakapva garanciából ugyanúgy hibásat kapott.Legnagyobb különbség üzemidőben van.
A T 2x annyit bír minimum. Hála a krait magnak. Meg annyi hogy a T bővíthető. Viszont alapból meg csak 16GB-ot kapsz.Nálam T csak teszten van egyelőre, de ugyan azzal a használattal, amivel az X 12-14órát bír, a T 30-32órát.
A kamerát és az audiós hangzást, üzemidőt nagyon irigylem a T-ből. Ha ráfizetés nélkül tudnék cserélni cserélnék is rá. De +40ezeret nem ér meg. Mert az X-et max 90-ért ha el tudnám adni, a T új ára meg 130.
Ha most vennék T-t vennék nagy eséllyel. Leginkább az üzemideje miatt, meg hogy sokkal jobb fülesen.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Bazijoe73
senior tag
Én is telefon vásárlás előtt álok és ezt a telcsit is számításba vettem? De USB OTG létezik már rá???
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
keIdor
titán
I think I'm in love...
Kb. ez az egyetlen telefon, amire 100%, hogy lecserélném a One X-et. A kinézet és a kijelző miatt biztos, de nekem az S4 Pro is szimpatikusabb mondjuk. Kár, hogy nagyon nagy, bár úgyis beleugrom tavasszal, sose bírtam ki.
Hacsak a Samsung vagy a Sony nem csinál jobbat, bár kétlem, nálam az Amoled hátrány, nem előny, Sony meg attól tartok ragaszkodik a T-ből kiindulva a szoftveres gombokhoz innentől, ami nekem nem tetszik, különben Nexus 4-en is agyaltam volna.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
BenHans
addikt
válasz keIdor #17817 üzenetére
[ez az international] de nem értem a 16GB-t és még csak nem is bővíthető azt írják.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Markyxx
tag
Sziasztok,
A most kapható magyar T-mobilos-ok is függetlenek?
Én egy éve vettem Sensation-t a vodánál és az független volt, elötte a HD2 és Diamond is.
Hogy áll most a helyzet a T-nél?Köszönöm.
Honor Magic V2
-
mumk1
addikt
válasz keIdor #17817 üzenetére
Kb. én is így vagyok vele. Szép kis kütyü és minden benne van ami csak kell. A mérete meg megér egy próbát, a Sensation után a HOX-ot is nagynak gondoltam, aztán kellemesen csalódtam. Gyanítom, hogy csere lesz ha kijön.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
WiZARD
addikt
válasz WiZARD #17774 üzenetére
nem gondoltam, de úgy tűnik tényleg jobb tv24 nélkül...
72%on van az akku, pedig ilyenkor este 40-55% közt szokott lenni.még maps (gondolom azon belül is latitude) csinál rengeteg wake lock-ot, de ezt hagyom egyelőre...
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Bazijoe73
senior tag
Akkor az USB OTG alapból benne van One X+-ban is igaz? Ja és tudja valaki,hogy USB Otg Y kábelt honnan lehet szerzni?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
WiZARD
addikt
válasz -FreaK- #17828 üzenetére
latitude-öt is használom, maps-et is, így leszedni nem fogom, végülis ha mindent leszedek akkor eljuthatok oda mind akkuban, mind használatot tekintve, ahol 10 éve tartott egy butatelefon
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
hurrikan
addikt
Minden tekintetben.
Színekben, makróban, zajszűrésben, vonalélességben.
Az S3-nál is sokkal jobb. De ezt írták is a legtöbb tesztben, összehasonlító is van nem egy már.
De ha van ami miatt váltanék, az max az üzemidő volna, nem a kamera.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
lcee79
őstag
Asus Transformers tf300t-re mióta október közepén megjött a jelly bean, azóta már novemberben is volt egy full firmware frissítés... (nVidia proci!!!)
Tabletekre jön ezerrel, One X-en meg csak várjuk, várjuk, várjuk...[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
-
Youri
veterán
2 dozen free e-books, and free music pont 2 tucat
RTX ON
-
LouiS22
veterán
válasz Avicularia #17844 üzenetére
a TF101-et meg csendben elfelejtették.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
mumk1
addikt
Ha már Kína...
Tavasszal nem jött össze az Xiaomi M1 beszerzés, de ha januárban végre lehet kapni az M2-t, akkor hoznak nekem egyet. Nagyon bejövős ez a holmi, kellemes méret, akár 3000-es akku és hozzá jó kis MIUI.
Egyébként hihetetlen, hogy még saját piacra sem képesek eleget gyártani belőle, az M1 beszerzés is azért hiúsult meg, mert egyszerűen nem lehetett sehol beszerezni.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
lcee79
őstag
válasz Avicularia #17844 üzenetére
Pontos dátumokat nem tudok sajna, mert apósom cucca, nem az enyém (sajnos )
Augusztusban vette az tuti, és akárhányszor nézem az mindig frissít
Mondom, bezzeg én meg várok hogy htc-re is jöjjön valami kis frissítés, de augusztus közepe óta nem jön...
Nem mintha nem lenne így jó, de akkor is[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- loup-garou károsultjai
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest