Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz Everman #1388 üzenetére

"menj el a média marktba, alig fogsz találni "true quad core"-os lapit"
    Mint írtam, nem a nagyáruházak polcairól kell nézelődni, ott nem a minőség a lényeg, hanem az olcsóság.
    viszont tény hogy 2 magos laptopok vannak túlnyomó többségben, a négymagos laptopba nem olyan jó, mert meríti az akksit, pörgeti a ventit(hangosabb lehet a gép ugyanolyan hűtést feltételezve), melegszik, és úgyse fogod kihasználni a négymagot a laptopba, meghát drágább is, meg csökkentett órajelű

ezért is kétmagosak a laptopok nagy százaléka(az i5 is kétmagos)

"nem fogjuk tudni, mert a töltő lassabban tölt ahhoz képest amennyit fogyaszt"
    Nem hinném, hogy ez létező probléma lenne.
    már írtam SGS2-be ez nem tetszett hogy ha lemerült békén kell hagyni, mert hiába dugod a töltőre, a töltő nem bírja a sgs2 nyomkodását, kérdés One-X-nél is ez van? mert ez elég nagy hátrány szerintem

Mivel a feladatokat nem kettő, hanem 4 mag között osztja meg, így magonként kisebb a terheltség, kevésbé melegszik. Ergo éppen, hogy a két magos SGS II-det fogod hamarabb eldobni, mert égeti a kezed pont magadnak mondtál ellent hisz te mondtad hogy nincs semmilyen App ami kihasználná akár a Dual Core-t, tehát egy gameloftos játéknál gyanítom maxon pörgeti a magokat mégha egyet is használ

Új hozzászólás Aktív témák