- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
fister #37948 üzenetére
Az enyém ősszel lesz 6 éves (2013.09) , mondjuk gari lejárta előtt a kameralilulás miatt szervízben volt (2015.07), akkor gyakorlatilag felújították.
2 éve apám használja, egyedül a sebességre panaszkodik ő is, illetve a szelfikamera burkolata alá került por, egyébként rendben teszi a dolgát, minden működik rajta. -
benfolds
őstag
válasz
fister #37948 üzenetére
szép. szerintem én is nyúznám még mindig, ha nem törik be a kijelzője, bár nekem komolyabb problémáim voltak a sebességgel, mint neked. igazából nagy megkönnyebbülés volt huawei p10-re váltani, ilyen szempontból.
amúgy egyetértek, mai szemmel is jó a design, főleg kikapcsolt állapotban, mert bekapcsolva a gyászkeret már kicsit gáz.de pl sokkal jobban néz ki, hogy elöl és hátul is ezüst, nem mint a p10, aminek az eleje fehér, és csak a hátlapja ezüst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest