-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
fister #37948 üzenetére
Az enyém ősszel lesz 6 éves (2013.09) , mondjuk gari lejárta előtt a kameralilulás miatt szervízben volt (2015.07), akkor gyakorlatilag felújították.
2 éve apám használja, egyedül a sebességre panaszkodik ő is, illetve a szelfikamera burkolata alá került por, egyébként rendben teszi a dolgát, minden működik rajta. -
benfolds
őstag
válasz
fister #37948 üzenetére
szép. szerintem én is nyúznám még mindig, ha nem törik be a kijelzője, bár nekem komolyabb problémáim voltak a sebességgel, mint neked. igazából nagy megkönnyebbülés volt huawei p10-re váltani, ilyen szempontból.
amúgy egyetértek, mai szemmel is jó a design, főleg kikapcsolt állapotban, mert bekapcsolva a gyászkeret már kicsit gáz.de pl sokkal jobban néz ki, hogy elöl és hátul is ezüst, nem mint a p10, aminek az eleje fehér, és csak a hátlapja ezüst.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest