Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekra
addikt
válasz
mikolgy1
üzenetére
Azért azt kijelenteni, hogy kritikán aluli, enyhe túlzás a részedről. Egy voltál a több száz esetből talán akivel ilyen megtörténik, a pozitív tapasztalat van inkább többségben. Nem fényezni akarom őket, nem arról van szó, de egy eset miatt nem vonhatunk le ilyen következtetéseket.
Saját tapasztalat, ami pozitív: szeptember 11-én adtam le a telefont T-mobilnál garanciális szervizbe, jövőhét pénteken már a kezemben volt.

-
Kronk
őstag
válasz
mikolgy1
üzenetére
Én egy Vodafone-os One X-et vittem szervizeltetni.
Alapból a telemaxhoz mentem, két hibája volt, még az első szériából származott, és gyenge volt a wifi, illetve a képernyő elkezdett sárgulni egy bizonyos helyen ha melegedett.
Cserekészüléket én sem kaptam, cserébe egy héten belül megcsináltak mindent, wifi javítás, kijelző csere, akksi csere (grátiszban), valamiért az előlapi kamerát is cserélték, stb...
Nagyon pozitívan csalódtam bennük.
Miért oda mentem rögtön?
Megkérdeztem több helyen, azt mondták így a leggyorsabb (nem küldi egyik cég a másikhoz, meg a harmadikhoz), úgyis ők küldik ki a készüléket (a cseheknek), nyomon lehetett követni a webben a javítás állapotát, stb...Így is volt. Nem bántam meg, nem az első hTC-m de a következő is az lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest