- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #24068 üzenetére
Ejha! Ez nagyon tetszik
Ez a burok még úgy is agyonver mindent (csak az iPhone vehet fel a kesztyűt) hogy lekerekítették a sarkokat.
A kép alapján nekem az az érzésem támadt hogy úgy jobban egyben van a ház, pl nincs körben műanyag és szépen beleül a kijelző egy full fém burokba. Szóval kb a tökéletesen csiszoltak. Jut eszembe csiszolás, a gyönyörű élek ugyanúgy meg vannak szépen csinálva mint M7-en és nekem tetszik az is hogy alul és felul a burok szépen ível a kijelzőt ölelve felfele.
A szálcsiszolt hatás mindig is szívem csücske volt, egyetlen saját Samsungomat az l700-at is ezért szerettem.
A perem és az üveglap ami most már úgy néz ki hogy a hangszórórácsot is takarja (még szerencse hogy azt is megfúrták és nem zárt, mekkora blama lenne szegény boomsound
) szerintem a vízállóság miatt van.
Összességében nekem nagyon tetszik, nagyon egyben van. Győzködöm magam hogy jövőre lesz a nagyobb durr(HTC is ezt a két éves ciklust emlegette) és várjam ki, pedig lenne az M7-re vevő a családban... Csak az anyagiak, hát finoman fogalmazva sem kiszámíthatóak és azt nagyon sajnálnám ha pont a nagyobb durranást nem tudnám megvenni. Áhh, van még 1év garim, marad a One addig spórolok a kövire...
-
szekra
addikt
válasz
Steve1207 #24068 üzenetére
Jól látom, hogy a kijelző üvege meg a hangszóró rész "kiugrik" az előlapból? Ezmiez? Hogy néz már ki?
Viszont ennek örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így használod a ChatGPT-t
- Jövedelem
- Vírusirtó topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szemüveges topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NIOH
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest