Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Magisk
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Ejha! Ez nagyon tetszik
Ez a burok még úgy is agyonver mindent (csak az iPhone vehet fel a kesztyűt) hogy lekerekítették a sarkokat.A kép alapján nekem az az érzésem támadt hogy úgy jobban egyben van a ház, pl nincs körben műanyag és szépen beleül a kijelző egy full fém burokba. Szóval kb a tökéletesen csiszoltak. Jut eszembe csiszolás, a gyönyörű élek ugyanúgy meg vannak szépen csinálva mint M7-en és nekem tetszik az is hogy alul és felul a burok szépen ível a kijelzőt ölelve felfele.
A szálcsiszolt hatás mindig is szívem csücske volt, egyetlen saját Samsungomat az l700-at is ezért szerettem.

A perem és az üveglap ami most már úgy néz ki hogy a hangszórórácsot is takarja (még szerencse hogy azt is megfúrták és nem zárt, mekkora blama lenne szegény boomsound
) szerintem a vízállóság miatt van.Összességében nekem nagyon tetszik, nagyon egyben van. Győzködöm magam hogy jövőre lesz a nagyobb durr(HTC is ezt a két éves ciklust emlegette) és várjam ki, pedig lenne az M7-re vevő a családban... Csak az anyagiak, hát finoman fogalmazva sem kiszámíthatóak és azt nagyon sajnálnám ha pont a nagyobb durranást nem tudnám megvenni. Áhh, van még 1év garim, marad a One addig spórolok a kövire...
-
szekra
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
Jól látom, hogy a kijelző üvege meg a hangszóró rész "kiugrik" az előlapból? Ezmiez? Hogy néz már ki?
Viszont ennek örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robotporszívók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a burok még úgy is agyonver mindent (csak az iPhone vehet fel a kesztyűt) hogy lekerekítették a sarkokat.
) szerintem a vízállóság miatt van.