- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1874 üzenetére
Nekem is éppen most érkezett meg az ebay rendelésem.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1760 üzenetére
Tulajdonképpen én sem érzem nagy szükségét a nyitásnak.
A Carbon hibátlanul visszapakolta az appjaimat, más okom meg hirtelen nincs a rootra. -
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1758 üzenetére
Ez mi ez? A kívánság listád?
Különben lesni kell, mert az XDA-n már nyomatják.
-
mumk1
addikt
Az 1.29.401.2 OTA még senkinek nem jött meg?
-
mumk1
addikt
válasz
Poplacsek #1677 üzenetére
Az igazság az, hogy az általam támasztott követelmények egy mobil kamerával szemben roppant alacsonyak és igazából még ez is megfelel nekem. Ha fotózhatnékom van, akkor minden kategóriába van használható gépem, ami valóban fotózásra való. De ez csak én vagyok és megértem azokat is, akik ezzel szeretnének fényképezni.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1589 üzenetére
Ha nem érteném, akkor nem írtam volna, hogy megnézem kikapcsolt 4G-vel, autó HSDPA-val, mivel ugye így korrekt az összevetés. Ha a másikra gondolsz, akkor egyértelműen gyorsabb a net ugyanitt 4G-vel, mint a többin, edge-el.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1586 üzenetére
Mindet autón használtam, tehát a korábbiak is használhatnák a HSDPA-t, de ennek ellenére csak edge-el hajlandóak menni. Mondjuk tisztában vagyok vele, hogy elég vacak a hálózat arra fele.
Azt még megnézem, hogy mit csinál a ONE, ha csak a 4G-t tiltom le. -
mumk1
addikt
válasz
Balinov #1584 üzenetére
Engem egyértelműen meggyőzött, hogy jobb.
Amíg több telefonom is otthon, nappaliban, csak edge -el hajlandó csatlakozni a hálózatra, addig a ONE stabilan használja a 4G-t, valamint kocsiban, beszélgetés közben sem szakad meg a hívás olyan helyeken, ahol tudom, hogy korábban mind eldobta a hívást.
Dicsértem már korábban a rádiós eszközöket benne és nem csak a wifi kiváló, de a BT és kifogástalan a régebbi kihangosítómmal, amivel ez előtt birkózott a HOX és a Xiaomi is.
Ezen a téren, tényleg jelentős fejlődést látok. -
mumk1
addikt
Én választhattam (amikor még lehetett kapni
) hogy ezüst, vagy fekete, de nekem kifejezetten jobban bejön ez a sima alu felület.
@Plag
Így, egy hét használat után, nem találtam semmi hibát a szoftverben. (1.28.401.7) Stabil, gyors, és aki szokva van a Sense-hez, az mindent megtalál azonnal. -
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1509 üzenetére
Nem láttam még, de mástól sem hallottam túl sok jót felőle, viszont lehet kapni.
Nagyon nem akarom fényezni a ONE-t, de ilyen anyag és összeszerelési minőséget, jelenleg nem sok gyártó kínál az biztos. -
mumk1
addikt
válasz
Burt1793 #1504 üzenetére
Ahogy Xaels is írta, az LTE nagy akku vámpír, ha nincs rá szükség érdemes letiltani.
Ettől sokkal többet ki lehet hozni belőle, csak minimális odafigyeléssel, de én szándékosan nem tettem ezt, ahogy a későbbiekben sem fogok spórolni semmivel, ha merül, tudom tölteni napközben is bármikor.
Egy ilyen napot a HOX már nem bírt ki nálam, vagy csak néhány % maradt, nem 30. -
mumk1
addikt
Így néz ki, egy dolgos munkanap nálam, teljesen megfelel az igényeimnek.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1474 üzenetére
Majd a sajátodba.
-
mumk1
addikt
Ehhez kell a Modaco Toolkit, majd megnézem, hogy egyáltalán megy-e stock romon.
-
mumk1
addikt
válasz
Gáborka17 #1410 üzenetére
Az antennák elhelyezésével jó munkát végzett a HTC, példásan jól működnek a rádiós eszközök az alu ház alatt. Egy kis wifi hasonlítás, asztalon, egymás mellett van a két készülék. Elhanyagolható a különbség, de nagyobb távolságban már számíthat ennyi is.
Xiaomi Mi2
HTC ONE@Gáborka17
Bár nekem soha nem volt iPhone-om, valószínűleg nem is lesz, de a 4s fotózás terén, elég jónak számít és szerintem pont tájkép készítésnél, nem valószínű hogy a ONE tudna annyit. Már csak egy kérdés. Miért nem viszel egy ilyen helyre egy jó fényképezőt? -
mumk1
addikt
A sorozatszámból a szokásos módon kiderül mikor és hol készült a telefon.
A "HT" val kezdődő, Hsinchu, Taiwan
A "SH"-val kezdődő, Shanghai, China
A számok sorban 3 = 2013, 1-12=hónap, 1-31=napNekem HT339, úgy hogy Taiwan, 2013.03.09. Ma egy hónapos a kicsike.
@Dr. Maci
Tényleg nem rossz. Azért is írtam, hogy lesznek sokan, akiknek pont az 5-ös Sense lesz a nyerő és nem a 4+. -
mumk1
addikt
Érdemes lesz odafigyelni, a különböző régiókból származó szürke importokra, mert létezik jó néhány variáns.
-
mumk1
addikt
Benne van gyárilag minden romban, 1.2GB-ba már csak belefér.
Csak annyi a csavar, hogy régiónként, más-más választék jelenik meg a felhasználónál. Ami nekem van, abban szintén nem választható a magyar, de erre való a már linkelt morelocale2 nevű app, ami kilistázza a teljes, a rom által támogatott nyelvi választékot. -
mumk1
addikt
válasz
batai15 #1394 üzenetére
Külön kell bekapcsolni, hogy kitegye és így néz ki a lock screen-en.
Én nem jelenteném ki így kategorikusan, hogy visszalépés lenne, inkább csak más lett. Talán még örülök is egy kicsit, hogy végre bátrabban hozzányúltak, az elmúlt években jórészt csak pofozgatták a Sense-t, jelentős változtatás nem történt a külső megjelenésben. Tény, hogy vettek ki belőle dolgokat, de cserébe kerültek be újak is és a sebessége tényleg meggyőző.A stock témák megszűntek, ha lesz S-OFF, akkor custom romokban lehet témázgatni.
-
mumk1
addikt
válasz
Luser2000 #1382 üzenetére
A morelocale2-vel ki lehet választani a magyart, attól még tartalmazza a rom, hogy másik régióba szánták, csak a készülék saját menüjében nem jelenik meg.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1371 üzenetére
És, elfogott a birtoklási láz?
@Xaels
Én már nyomogatok mindent, mint süket a csengőt. Majd egy év HOX használat után, a Xiaomin persze hogy fordítva volt a vissza és home, a ONE-on meg megint csak változott.
A bekapcsoló tényleg nem a legkényelmesebb, de meg lehet szokni. -
mumk1
addikt
FLAC-el nagyon jól szól a külső hangszóró és teljesen felcsavarva sem torzít egy szemet sem.
Ezek a vizuális effektek meg jó pofák. [link] -
mumk1
addikt
Megnéztem, tényleg nem vészes, gyárihoz képest egész jól szól. A magasak kifejezetten jól szólnak rajta, mélyekből kicsit gyengébb és a távirányítón csak play/pause van, ugrás nincs.
-
mumk1
addikt
válasz
adammkaa #1300 üzenetére
Nézd át Petipetya méréseit nálam is hasonlók az üzemidők.
FLAC-ot viszi a gyári player is, próbáltam. -
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #1294 üzenetére
Először megnézem hogy lehet szétszedni, ha mégis javítani kellene saját kezűleg.
Nem mindenki olyan kétbalkezes, mint az iFixit. -
mumk1
addikt
Hmmm, stock rom odexed és deodexed változatban, rooting toolsal. [link] Csábító.
-
-
mumk1
addikt
Akit érdekel, csináltam egy csak HD videót, kihegyezve az igen erős hangerőre. Engem nagyon meggyőzött a hangfelvétel minősége. Ezzel el lehet indulni koncert is.
65MB HD videó
@kdennis
Megnézem, köszi. Itt a videód. -
mumk1
addikt
válasz
FeRRaR1 #1181 üzenetére
Már viszket a tenyerem egy nyitásra, de miután a sebesség nagyon rendben van és a Carbon-nal könnyedén beköltöztem root nélkül is, egyenlőre még várok. Néhány napot...
@Xaels
úgy érzem elég mélyen a rendszerbe épül, korántsem hasonlít egy widgetre, de biztos meg tudták volna oldani ha akarják. -
mumk1
addikt
De csinál.
Más.
Egy kicsit írok az új Sense 5-ről. Valóban rendesen átgyúrták és sok új hasznos dolog is került bele, de sok minden esett áldozatul, ami lehet hogy egyeseknek fájó pont lehet, ezért megemlítem.
A 7 lap helyett csak 5 lappal lehet gazdálkodni, amiből ugye egy a Blinkfeed, amit ugyan nem kötelező főképernyőnek használni, de nem törölhető. Ez szerintem azért is fájó, mert a sok szép gyári widget-et, amiből ráadásul az egész képernyősek a legjobbak, mindössze 4 lapra lehet elhelyezni. Nem biztos, hogy ez másnak kellemetlen, de én még a 7-t is keveselltem. A másik idióta megoldás (szerintem), hogy a testreszabási nézetben ugyan ki lehet jelölni, hogy melyik legyen a home, de a lapok sorrendjét nem lehet változtatni.
Megszűntek a gyári skinek, ez mondjuk részemről nem nagy veszteség, de biztos van olyan, aki szerette.
Vannak persze jó dolgok is.
Az appdrawer -be létrehozható mappákkal végre rendet lehet tenni a káoszba.
Az egész felület sebességére pedig nem lehet panasz, mindenre azonnal reagál, nincs gondolkodás. -
mumk1
addikt
Nem tudom volt-e már téma, de megerősítem, hogy az OTG mindenféle mókolás nélkül hibátlanul működik.
-
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #1126 üzenetére
Ezt pont rossztól kérdezed.
HTC-t használok a htc touch diamond óta és leginkább, a szerintem kiváló és egyedi felület miatt, ugyanakkor a 2010 szeptember óta megjelenő MIUI-t is használgattam sűrűn, mert szerintem az is egy jól használható nagyon egyedi UI. Mindkettőnek van jobb, rosszabb szériája, de én alapvetően szeretem használni mindkettőt.
Tudom hogy sokan szívtak néhány hónapot a zárt HOX-al, amin az első rom tényleg hagyott kívánnivalót maga után és akkor még igen finoman fogalmaztam, de a ONE nem akadozik egy fikarcnyit sem, érezni hogy a Qualcomm a HTC világa, nem pedig a Tegra.@ForRedGlory
Hétfőig ránézek.@Youri
Majd nézzél rá valamikor egy MIUI v5-re, érdemes. Sokat változott az utóbbi években. Nem is elsősorban a felület, hanem a sok integrált alkalmazás és beállítási lehetőségek. Eszmélet mi mindent lehet benne állítgatni. -
mumk1
addikt
válasz
HUTCHDB #1100 üzenetére
Bár le a kalappal a Xiaomi előtt és tényleg ár/érték arányban mindent visz a Mi2, azért anyaghasználatban nem egy kategória a két telefon. A Xiaomi egy jó "igásló" a One pedig egy szép "telivér" csak hogy valami idióta hasonlattal éljek és itt semmi esetre sem sebességbeli különbségre gondolok, mert az nincs. Az is igaz, hogy amíg a Xiaomi egy 360MB-os MIUI romot kezel, addig a ONE Sense 5 romja brutális 1.4GB!!!!
Pörög mindkettő rendesen, itt már nem ezek döntenek a választásban. -
mumk1
addikt
Akkor sorba:
@RazorGTR1
Ne irigykedj! Úgy is megveszed te is, ha egyszer kézbe veszed!Ismerlek.
Te kapsz egy Quick System info-t, mert úgy is tudom, hogy az érdekel.@stilo18
Ha szereted a HOX kijelzőjét, akkor ezt imádni fogod, nem gondoltam én se, hogy ez még fokozható.@Balinov
Köszönöm!@Xaels
Egyenlőre egy Epic Citadel, a 3dmark kicsit később. Szép kerek szám lett.
-
mumk1
addikt
Na, végre megérkezett a cucc!
Meseszép! Csak szétszedni ne kelljen.
Legalábbis nekem...
-
mumk1
addikt
válasz
FragMaster #1008 üzenetére
Mit csináljak, ha elgyengültem.
De a MIUI marad, azt nem adom!!
@Cyberpunk
Londonból hozza ismerős, már szombaton megvette. 490 font és egy ajándék huawei MI-FI.@Xaels
Kicsit szégyellem, de nem nagyon. -
mumk1
addikt
Kis adalék. A rootolás továbbra is a HTCdev-en keresztüli bootloader nyitás után lehetséges. Van viszont egy kis probléma, a nyitás során történő formatálás során néhány nyári alkalmazás is odaveszik, mivel ezek nem a /system/app helyre kerültek. Ezek pontosan az elemlámpa, számológép, csengőhang vágó, és a hang rögzítő alkalmazások. Ha minden igaz, innen pótolhatók.
-
mumk1
addikt
-
mumk1
addikt
3-án már a kezemben lesz nekem is egy 32GB-os, ezüstben.
Majd jól összevetem a Xiaomi Mi2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest