- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
ForRedGlory #521 üzenetére
Iluziókat kerget, aki sokat várt ettől a kamerától. HTC képtelen jó kamerát rakni a készülékeibe ez tény. Ebből kiindulva minek kéne meglepődni?
-
Xaels
félisten
válasz
Na arra kíváncsi vagyok, hogy ki és hol verte a mellét, hogy majd az Ultrapixel feltörli a padlót a konkurenciával. A HTC is leírta, hogy nem az volt a cél ezzel a kamerával, hogy fényes nappal agyoncsapja a 13Mpx-es konkurenciákat, hanem hogy minden körülmény között használható minőséget érjenek el. Egyelőre azért ez úgy néz ki teljesül.
Amúgy szerintem az igazán értékelendő, hogy ahelyett, hogy ők is beálltak volna a sorba és megvették volna az aktuális Sony technikát inkább próbáltak valami saját ötletet megvalósítani. Talán még szoftveresen javulni is fog valamelyest.
-
válasz
Lassan 6 éve fotózok, szóval tisztában vagyok a fotózással azt hiszem... de, hogy csinálna már jobb képet egy 7-8mm vastag telefonba szerelt optika, mint egy 10x akkora, ami a legolcsóbb digi. gépbe is van?
Tegyük fel nem vagyok képen, érdeklen milyen példákra utalsz, milyen telefonokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest