Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Könyvmoly lehet a Samsung következő hajlíthatójából
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Megtekinthetjük a Galaxy Buds4 fülhallgatók formáját
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScrapUnit
aktív tag
Romániai szervíz élménybeszámoló:
Adatkapcsolat hibával küldtem be a telefonom, kizárólag az alaplapra van még érvényes garanciám július végéig. Gyorsan, 1,5 után kaptam a kezembe, hibátlan. A nagy gond ezzel a szervízzel az, hogy semmilyen írásos dokumentumot nem kaptam az elvégzett javításról. Kértem árajánlatot hátlapra, mert az úgysem garanciás történet. Ferob kollégával leveleztem párszor, szerinte ha elutasítom az ajánlatot, akkor nem foglalkoznak az alap hibával. Úgy tűnik foglalkoztak vele, a telefont bekapcsolva láttam a megnyitott alkalmazásokat, teszteket. Az viszont elég szomorú, hogy probléma bármi van, nemhogy én, de még a telemax sem tud beszélni a szervízzel.
Bármit is csináltak a telefonnal, szerencsére 1 fillérembe nem került.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest