- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz blt.62 #20850 üzenetére
Találkoztam az életbe sok érdekes dologgal azért is irtam a kreált papirokat.
Tudod én azt szoktam ilyen estebe csinálni ,hogy oda költözök az illetöhöz és le lakom a károm.
migabi24 Már elég rég huzodik ha jól emlékszem .A remény egyre kisebb ahogy az idö telik.
[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
válasz migabi24 #20852 üzenetére
Az ilyen csírák miatt nehéz ezen az oldalon üzletelni.
De! Pl én elcseréltem az szinte alig használt S4-em a One-ra.Csak rang vagy számla fejében mennék itt bele bármilyen üzletbe is. Ja, a csere lassan 1 éve volt.
blt.62: ez volt a minimum. Nekem is volt ilyen gondom, nagyon régen. Amikor itt kezdtem. kis suhanc pöcs volt, szépen kézen fogva hazavittem, és a szülőkkel lerendeztem
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
-
Vivira
csendes tag
Esetleg ha jó flip tokot is tudnátok ajánlani....
Egyben ha valakinek kellene egy vadi új Incipio DualPro Shine sötétszürke színben...... -
NandorHUN
addikt
válasz Gulyopapa #20855 üzenetére
Végülis ha ugy visszük 0 ft-ért használt hónapokon keresztül egy csucs telót, így ha ugyvesszük megérte...
Csak azt nem értem egyesek mit gondolnak ha az ember elővigyázatos akkor még ha át is akarják b...ni akkor se lehet, mindig le kell irni az adatokat stb...
(Annó én 130ért vettem enyémet speedshopból ujjonan még juniusban, aggódtam hogy biztos jó e ez igy betelefonáltam imei-el stb... minden rendben volt, bár mire vittem garanciásztatni addigra aki eladta nekem az már ki lett b..va (ugye 200k helyett 130ért adta )www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
spawn21
veterán
válasz enginev3.0 #20872 üzenetére
Igazából nem tudom, tudtam.
Vagy csak elfelejtettem[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
Koris
aktív tag
Végre egy tökéletesen működő "callrecorder"[link]
Viper 4.3.0 /Bulletproof-m7-10.3 kernel -
Zirowe
nagyúr
válasz Laca1212 #20883 üzenetére
Kernel szintu tamogatas es root kell hozza, hogy tokeletesen tudja rogziteni a vonalat.
Ha ez nincs, es gyarin nincs, akkor a mikrofont hasznalva probalja rogziteni a hangszorokon keresztul, ami semmire sem jo.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
moven
csendes tag
Sziasztok! Olyan problemaval fordulok hozzatok hogy az egyik ismerosom one keszulekeben software-es hibak jelentkeztek, konkretan a fugoleges elrendezesu 3 pontot tartalmazo virtualis gombokkal kapcsolatban. Az uzenetek, ebreszto stb menupontokon belul ha ranyomok erre a bizonyos ikonra ami a jobb felso satokban helyezkedik el, egyszeruen nem reagal es kis ful nem jelenik meg, tehat megnyithatatlan! Ha valaki esetleg tud valami orvossafot a problema kikuszobolesere akkor akkor azt orommel fogadom. Segitsegetek elore is koszonom
-
SeatLeon08
tag
Kezd elhasználódni a Nillkin flip tokom. Tegnap kivettem a telefont belőle és elcsodálkoztam, hogy milyen vékony is a One. Rájöttem, hogy nem akarom tovább flip tokban tudni, de valami védelem kell neki. Olyan vastag volt, hogy el is feledkeztem arról, hogy milyen vékony is a teló...
Félek, hogy a kijelző megkarcolódik a farmerzsebben, vagy a táskában.
Ti milyen tokot, megoldást ajánlotok? Néztem bőr tokokat is. Ha pedig csak hátlap tokot veszek, a kijelző nem fog megkarcolódni? -
kdennis
aktív tag
válasz SeatLeon08 #20887 üzenetére
Fóliát vegyél rá, és nem lesz baja. Ha meg nem akarod hogy a fólia se karcolódjon akkor Invisible Shield.
-
Nuada herceg
őstag
Azért akárki akármit is mond, én nagyon sajnálom, hogy kivált a Beats a HTC-ből.
Még ha nem is a legjobb cuccokat, vagy minőségibb cuccokat gyártó cég, de divatos,
és feltörőben van, sokat dobhatott volna még a cégen a jövőben..Amúgy nem engedi a Beats Musicot telepíteni a One-ra, azt mondja nem kompatibilis...
Hát az meg mi? De S4-en persze ott virít. Ezt nem értem.
Kiközösítették a HTC-t vagymi?Értem a csíziót.
-
GALARDO
addikt
válasz Nuada herceg #20890 üzenetére
USA only...
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SeatLeon08
tag
Fóliát nem akarok.
Melyik bujtatós tok a legjobb? Néztem Bugatti SlimFit, Twoway, és Elements verziókat.
Olyat akarok, ami strapabíró (1 évet minimum kibír). Valakinek van ezek közül valamelyik verziója? Vélemények?Hol érdemes beszerezni őket?
-
FeRRaR1
őstag
válasz SeatLeon08 #20893 üzenetére
Two Wayt használok pár hete, érdemes a HTC One verziót választani belőle, mert az S3 is jó méretre, viszont kicsit lazán van benne, nem árt szűkíteni rajta. Egyébként gyönyörű és hibátlan.
Esetleg POS 650 Ezt is többen használjuk itt.
[ Szerkesztve ]
-
Loboda
senior tag
Ha nagyon akarod, böngészővel belépsz a Play áruházba USA proxy alól, akkor fel tudod telepíteni!
-
mumk1
addikt
Innen le tudod szedni az apk-t, egy vpn és már megy is.
http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
FeRRaR1
őstag
válasz SeatLeon08 #20895 üzenetére
Nekem az S3 verzió van, azt vettem meg, és POS 650, meg egy strapa tok, melyikről szeretnél képet?
Szóval egyik sem a HTC One-hoz való gyárilag, de mind jó.
Viszont Two wayből van One verzió is, csak elég ritka... -
migabi24
nagyúr
Nem tudjátok véletlen, hogy ha tré tiltotta a telómat, mi a helyzet a többi szolgáltatóval? Tényleg van közös feketelista
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest