-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
-
NandorHUN
addikt
válasz migabi24 #20900 üzenetére
Esetleg Imei csere? Lopott telokkal is azt szokták, bár One esetében valoszeg lehetetlen , drága vagy nehezen megvalositható.... szerintem legjobb megoldás ha elkapod azt akitől vetted és visszafizetteted az árát... (akkor még annó jól is járhasz , 0 Ft használtál egy csucs telot hónapokig, aztán a mostani alacsony árakon tudsz majd venni egyet)
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
csacsi67
addikt
válasz migabi24 #20909 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni én kerültem ilyen ügybe anno semmi közöm nem volt hozzá csak tovább adtam egy ilyen telefont aki meg megvette engem jelentett fel igy volt rálátásom az ügyre .Itt az a baj ha nem fizetés miatt kapcsolták ki akinek gondot okozott a pár ezer forintos számla ,az nem hinném ,hogy egy összegbe befizetné az elmarást elsö körbe még adnak részletet de a második körbe már nem és mig egyenesbe nem jön az ügyfél addig vissza kapcsolásról szó sem lehet. Most már nagyon megnézik kinek adnak részletre telefont a kiskapuk is bezárodtak.Max ha nem szervezetten csinálják mert erre is van példa.
-
WinZol
aktív tag
válasz Loboda #20876 üzenetére
Üdv!
Kelle egy kis segítség!
Adott egy T-től veltt SIM Lockos One amin most custom rom van (Insertcoin 7.0.6)
Jó pénzért a szolgálató adott egy 8 jegyű kódot, amit be kell pötyögni, ha
először teszek bele idegen (nem T-s kártyát) és utána már soha többet nem kér semmit.
Sajna a kódot nem eszi meg a telefon.Azt mondták hogy valszeg a custom ROM miattt van.
Hogyan tudok visszarakni egy eredeti rendszert, amíg megeszi
a kódot?
Ja és nem utolsó sorban hogyan tudom utána visszarakni a jelenlegi rendszeremet?Járt már valaki hasonlóan?
Köszi
WinZol
-
WinZol
aktív tag
válasz csacsi67 #20919 üzenetére
Akkor elsö körbe zárd vissza ezzel és probáld meg ugy hogy elfogadja -e a kodot.Ha nem nyisd ki ujra és a fentebb leir modszer csináld végig. [link]
Jól értem, hogy maradhat a mostani ROM, és csak a bootloadert kell visszazárni?
Majd utána ismét bootloader nyitás?Még egy furcsaság:
Ezzel a ROM-mal viszont valamiért nem jön fel az unlock képernyő?
ennél a státusz sorban egy kártyát látok lakattal.Tesztként feltettem az ARHD-t, ott simán kéri a kódot.
Sőt, a korábbi Insertcoin mentésemet visszatéve is kért kódot.
ez a 7.0.6 valamiért nem kér.Köszi
WinZol
-
csacsi67
addikt
válasz WinZol #20921 üzenetére
Tehet elsö körbe zárd vissza a bootloadert probáld meg ugy.Ha nem megy a kod elfogadás akkor ,hogy feltudjál tenni másik romot ki kell nyitni ujra a bootloadert és akkor jön a htcgurus képes modszer mondom ott a 6 képre figyelj meg a wipe is legyen benyomva a root nem lényeg.
Valamint ha ez a gurus modszer kell alkalmazni ott is zárd vissza majd a bootloadert és ugy probáld a kodot.-
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz WinZol #20927 üzenetére
Nem lehet, hogy inkabb neten vettel egy kodot es azzal probalkozol?
Mert azon kivul, hogy ez itt tiltott tema, nem fog azzal soha menni, mert itthon a szolgaltatok mas kodot hasznalnak.Ha t-tol kaptad, akkor nyitott bootloaderrel es fozott rommal is mennie kene.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Qru
MODERÁTOR
Tiltott a warez!
#nincsbennetarcsi
-
HUTCHDB
nagyúr
Nagy csend van a kitkat frissítéssel kapcsolatban.
A francia szolgáltatós tévedésből megjelent hír óta semmi, pedig már csak 1 hét van a januárból." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
pixelmester.
aktív tag
használ valaki ilyet? tapasztalatok?
-
NandorHUN
addikt
-
_Flood_
aktív tag
HTC FootballFeed: [link]
-
MerLinh
senior tag
haha ma kaptam egy telenor mytvs szorólapot....és egy hatalmas ONE (na jó legyen akkor a MAX) formája volt =)...valamennyi marketing már van =) kár hogy a telenornál kb csak Desire 500 meg a ONE-t lehet kapni....
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
szekra
addikt
Ugye az nem okoz gondot ha a telefont egy 0.7A-es samsung töltővel töltöm? (másnál hagytam a htc töltőt, az 1A)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest