- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz Zirowe #20649 üzenetére
Nekem még szerviz előtt csinált olyat, hogy ujraindult minden ok nélkül szal lehet ROM-mal van valami, nekem egy gyári restore megoldotta, de ha nem fordul elő gyakran akkor felesleges.
Más:
LG G2 csak a kinézetében rosszabb, mint a One? (Gondolkozom egy cserén, tekintve hogy hallottam hogy jobb benne a kamera, üzemidő is...)www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Nuada herceg
őstag
válasz NandorHUN #20651 üzenetére
Én is gondolkodtam a G2 váltáson.
De ami ott vonz az csipán az 5,2-es kijelzőméret, meg a vékony káva.Az összes többi már hiányozna a One-ból. A fém ház, a sztereó hangszórók, meg a Sense.
Én is az anyaghasználatra hallottam panaszt, meg az összeszerelésre. Állítólag recseg, ropog...
De hát nem fogtam 1et sem a kezemben, szóval majd olyannal beszélj, aki tapasztaltból tud érdemben hozzászólni.Igen, a kamera... Hát az mindegyikben jobb, mint ebben
Értem a csíziót.
-
szekra
addikt
Én filóztam a g2 és one között. g2-ben egyedül engem is csak a kijelző nyűgözött le (annak nagysága a mérethez képest, ugye kisebb a káva), de egy kis fogdosás után rájöttem, hogy röhej kategória az ONE-hoz képest. Legalábbis külsőleg, anyaghasználatban, minőségben. Belsőről nem tudok nyilatkozni, nem használtam g2-t, de ahogy olvasni lehet, smooth-ságban ráver a one.
-
Bar1
aktív tag
Mától kezd folyamatosan elérhetővé válni Európában a KitKat a HTC One-ra, forrás: [link]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz szekra #20654 üzenetére
Higgyétek el, hogy sokan vagyunk itt olyanok, akik szeretik cserélgetni, próbálgatni a telefonokat, köztük én is.
Én próbáltam szinte mindet.
Ami hosszabb használat után is tartaná a lépést a one-al, az szerintem a z1, a Mi3 és az i5. (win telefonok nem érdekelnek...)
A többi telefon sajnos az "android hibája" miatt akadozósabb, mint a mi telefonunk.
Nehéz dolog ez, mert pl. a sony nekem nem kellene, nem tudom miért, de spec olyan semmilyen az UI-ja, az i5-nek kicsi a kijelzője, a Mi3 is kicsit furcsa kivitelű, és igen nagy a "kihasználatlan" hely.
A hTc mellett az általam nagyon megszokott és megszeretett, letisztult, giccsmentes, funkcionálisan számomra legjobban kézre eső "launcher" a sense szól.
A G2-őt próbáltam, de idegesített az, hogy a nyers erő mellett (mert ezt nem kell elvitatni!) csúnyán akadozik pl. a névjegyek, híváslisták, sms-ek görgetése, a böngésző több oldalainak scrollozása, váltása között.
A G2 akkuja nagyobb teljesítményű, de a kijelző méretből adódóan ez az előny nem érdemi.
A zenei része a one-nak nagyon jó szerintem, mondjuk én disco zenét hallgatok, ezen a stíluson jól jön a mély kiemelés, kövezzenek meg ezért, de nekem ez tetszik, és más telefonok ebből a szempontból meg sem közelítik. Pl. a G2-nél is próbálkoznak hangerő növelő mókolásokat bevetni...
Tudom, hogy a one sem tökéletes, de hiába kerestem tőle jobbat, egyelőre nem találtam....ÉN!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
NandorHUN
addikt
Na itt egy jó összehasonlítás:
[gsmarena.]Papiron a G2 mindenben ráver + nekem tetszik az is hogy a visszaléptető stb... is része a rendes képernyőnek pl. videonézésnél hasznos + romokban be lehet állitani hogy mi legyen ott. Csak ha mondjátok hogy laggosabb... :/ Meg én One-t már párszor leejtettem... G2 lehet nem ilyen strapabíró
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Steve1207
veterán
válasz HUTCHDB #20658 üzenetére
Az akkuja azért elég tuti, jóval tovább bírja, mint ahogy várná az ember. Az anyaghasználatot tudom ellenére felhozni, nagyon nem jött be a hátlapja. A kijelző szép, hatalmas, viszont engem kimondottan zavart a vékony káva. Pl amikor kézben fogtam, már beleért a tenyerem "sarka" a káva miatt... Kamerára jobb, hangra rosszabb, videófelvételre jobb, videóhangra éjszaka (pl koncert és egyebek) rosszabb a G2.
(#20659) NandorHUN: lag-ot nem vettem észre, bár annyira nem görgettem ide-oda, anyagminőségre jobban vizsgálgattam inkább Gyors volt, sebességre jó volt azt is használni.
[ Szerkesztve ]
.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz enginev3.0 #20661 üzenetére
Most néztem, de semmi...
Szétnéztem más topicokban, de még más telefonra sehol nem jelent meg a KitKat!
Azért szerintem ez igen jó hír, hogy az elsők vagyunk!
(Nyilván a nexust, vagy a google version-öket ne nézzük.)[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
pedro7
tag
4.3-nál a hívócsoportokhoz rendelhető külön csengőhang ?
Vagy csak külön alkalmazással oldható meg ? -
Láttam, meg kaptam olyat is, hogy kezdek olyan lenni mint egy másik Sony kedvelő fórumtárs(aki megjelent és ment is a modkerbe ) Persze mondják ezt azok akik ugyanúgy ott vannak minden egyes HTC hírnél/tesztnél és akár anélkül, hogy a cikket elolvasnák beírják a szokásos "HTC sz@r és túlárazott, csődöljenek már be" dogmáikat.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz HUTCHDB #20666 üzenetére
Az a baj, hogy mindent készpénznek vesznek amit az MA-n olvasnak. Maga az a teszt is hangulatkeltés felsőfokon és az a baj, hogy egyes információkat nagyon elfelejt közölni, mint például, hogy több variáns létezik a telefonból, nem csak az amit behoztak ki tudja melyik piacról.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nagyúr
Sziasztok!
Rég jártam itt.
Ajánljatok nekem légyszi olyan vezeték nélküli bluetooth fülest ami 100% müködik minden egyes alkalmazással a telefonon. Beszélgetés,összes média,összes beszélgetős alkalmazás ami telepithető a telefonra.
Nem fejhallgatóra gondoltam,mert az zavarna munka közben.
Ilyesmi fazon kellene.Egyik ismerősöm vett egy Jabra-t az iphone-jához,és skype-ol vele meg minden.
Ha ma találkozok vele akkor le fogom tesztelni az enyémmel is.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
FeRRaR1
őstag
válasz akoska07 #20670 üzenetére
Én is kétféle Jabrát használok, eddig nem volt vele gondom, az okosabbik zenét is továbbít, na meg több eszköz hívását is fogadja.
De nem próbáltam végig a market összes alkalmazását, úgy hogy garanciát nem tudok vállalni
Egy Jabra BT2080 illetve egy Jabra Extreme egyébként a két példány.
Gondom nem volt még egyikkel sem, pedig több mint 3 éve vettem őket.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz FeRRaR1 #20671 üzenetére
Ami nekem elsődleges és napi használatban van az a Hangout,Skype,Ovoo és Tango.
Ha megtennéd,hogy ezekkel teszteled,ha van rá lehetőséged.Asszem én is pont ezt a tipust néztem ki a Jabra-ból (2080).
Az ismerősömnek Jabra Clear tipus van.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Vivira
csendes tag
Tegnap megérkezett a One.
(Pénteken rendeltem meg, hétfőn délben már itt volt Angliából. A Magyar Postánál a szomszéd városból nem érkezik meg sajnos ennyi idő alatt.)
Egy napja nyúzom szegényt, jól bírja. Illesztési hiba nincs, hangszóró nem recseg, a fénykép és videó a célnak több, mint megfelelő! 10perc vaku használat után sötétben direkt nem próbáltam ki, lilul-e - minek idegesítsem magam-, de norm. körülmények között, amikor reális, hogy használjam, minden OK. Más hibát sem sikerült találnom, pedig igyekeztem. És valóban a legszebb mobil jelenleg. Fekete. Vettem rá egy alu Incipio tokot, sajnálom rátenni.Még egyszer köszönöm a segítségeteket, most az iOS után szokom az androidot!
-
Nuada herceg
őstag
Faszom ebbe a Kingdom Rush és Kingdom Rush Frontier's - be.. Mióta meg vettem, azóta napi 2 szer töltöm a telefont...
Értem a csíziót.
-
szekra
addikt
válasz Nuada herceg #20674 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Vivira #20673 üzenetére
No, gratula!
Mennyiért sikerült hozzájutnod végül?
És ios után milyen?
Gondolom azért tartottál tőle....
Nem fényezésre, de én spec egy hosszú távon mást használónak kíváncsi lennék a véleményére!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nagyúr
Sikerült letesztelni a Jabra Clear-t.
Skype-ban elinditja a hivást a fülesről,és amikor felveszik a hivást,akkor átvált a telefon hangszórójára a hang. A skype-ban lehetne átváltani a hangot bluetooth-ra,de semmi nem történik.
A bluetooth beállításokban ki van pipálva minden,vagyis bármivel használhatja a fülest.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
-
pedro7
tag
válasz F_Gergely #20668 üzenetére
Köszi.Akkor most már ketten vagyunk.
A Group Ringtones-t használtam egy ideje, de nem igazán teszi a dolgát.
Ha egy csoporthoz hozzárendelek egy csengőhangot, akkor a "silent:send to voicemail"
üzenetet adja és nem rendelődik hozzá a csengőhang.
Amikor anno felraktam akkor 2-3 csoporthoz hozzárendelt rendesen csengőhangot, de most
nem müködik már.
Próbáltam 2-3 szor újratelepíteni, de semmi változás. -
nagyúr
válasz FeRRaR1 #20679 üzenetére
Azt nagyon megköszönném.
Nem szeretnék mégegy fülest megvenni feleslegesen.Vettem egy gyári HTC bluetooth-t.
Azzal sem mennek a fentebb leirt progik.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Az az egy tény,hogy ez egy probléma a HTC One-nál.
Nagyon háklis válogatós ilyen szempontból a telefon.Azt nem tudom,hogy ez szoftver függő vagy csak a telefon ezen audiós része ennyire érzékeny lenne. Nem próbáltam a telefont ilyen kiegészítőkkel tavaly márciusban amikor megkaptam a telefont. Az is tény,hogy az előző szoftverek jobbak voltak,mint az ujabbak.
Kaptam ajándékba egy samsung hm1200 fülest.
Kipróbáltam több telefonnal is.
Régebbi és ujabb szoftverrel ellátott készülékekkel is (4.1 - 4.2).
Nem volt probléma a fentebb leírt programok audiós kezelése bluetooth-on keresztül.Ezért írtam azt,hogy válogatós a telefon vagy az újabb szoftver.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
enginev3.0
félisten
Még nincs frissites
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Nuada herceg
őstag
-
Steve1207
veterán
Csak úgy megemlítem, mire felkerült a hivatalosabb oldalakra az SFR frissítés addigra bejelentették tegnap délelőtt a twitterüön, hogy rendszerhiba volt. Csak lassan terjednek a hírek... Úgyhogy még várhatunk kicsit, de ne legyen annyira igazam
.
-
Gulyopapa
addikt
Megint várunk a megváltó 4.4-re.
... és semmi látható javulás nem lesz.
Ugyan olyan marad a telefon...ugyan olyan jó ! -
Steve1207
veterán
válasz Gulyopapa #20686 üzenetére
Látható javulás lesz azért. Az itt lévőknek nem olyan alapú a váltás, mint képzeled. Egyszerűen szeretjük használni a tech adott legújabb dolgokat. Plusz jópár 4.4-et követelő alkalmazás is gyorsabb vagy csak a google gyári cuccait is ha nézzük gördülékenyebbek.
Azt ne is mondjam, hogy akik kamera problémával rendelkeznek lehet javulás lesz nekik.
Ettől független maradhat ugyanígy is, de én szívesen veszem az újdonságokat.
.
-
Vivira
csendes tag
válasz Steve1207 #20678 üzenetére
Nekem pedig pont most hagyta (lopta) el a Posta a Vaterán eladott, a szomszéd városba feladott, másnapi kézbesítésű, műszaki cikket tartalmazó értékbiztosított csomagomat. Egy hónapja adtam fel, eddig nem is reklamálhattam, hiszen 30 napig alapból várni kell, most írhatok kérvényt , hogy fizessenek, majd ők nyilatkoztatják a címzettet (2 hét), hogy tényleg nem kapta meg, Majd ismét engem, hogy még nem kaptam vissza, (ezeket ugye hivatalból tudni kellene, ha működne a rendszer, hiszen ők szállítják) majd felkerül a központba, ahol eldöntik, hogy jogos-e az igényem, ha igen kihozza a posta a pénzt ( az egész ügyintézés kb még két hónap). Ha nem vagyok otthon, menjek sorba állni a hivatalba. Mindez egy másnapi kézbesítést igérő, értékbiztosított, prémium csomagnál. Eddig még egy elnézést sem hallottam. Én meg magyarázkodok a vevőmnek és természetesen utalom vissza a pénzét.
Tehát dicsérném én a Magyar Postát, ha lenne miért. Bocsánatot kérek, hogy neked még nem volt velük rossz tapasztalatod, nekem pedig igen Nem is egy.
-
osztraksajt
őstag
válasz Steve1207 #20678 üzenetére
Akkor javaslom költözz le Debrecenbe. Ez egy kib*szott postai fekete lyuk. Elsőbbségi levelek is 2-3 napra jönnek meg mennek el, normál levél van amikor 1,5 hétre jön meg. Pl a csekk a befizetési határidő után, aztán meg a következő számlán a párszáz forintos késedelmes fizetés miatti terhelés rendszeresen befigyel, ahol lehet átálltam elektronikus számlára meg utalásra. Persze aprón is mindenki hitetlenkedik hogy elsőbbségi levél neki mindenhová odaér másnapra kivéve ami innen jön-megy. És ugye kimondottan nagyon kellemes mikor valami tényleg sürgős lenne akár küldeni akár fogadni.
Bocs, de nekem meg szúrja a szemem ha ezeket valaki védi.
-
Vivira
csendes tag
válasz HUTCHDB #20676 üzenetére
Kb. 150 ezer volt a telefon az Expansysnál.
Nem is tudom fényezni az Androidot, alapjaiban más. Az IPhone egy "bolondbiztos", alapvetően nagyon jó, atomstabil telefon, amin fut pár számítógépes program. Ezt a stabilitást ugye úgy érnik el, hogy a felhasználó lehetőleg ne tudjon belepiszkálni olyanba, ami ezt befolyásolhatja.
Az android telefon, eddigi tapasztalatom szerint pedig egy olyan kis számítógép amivel telefonálni is lehet. Ennek összes előnyével, hátrányával.
Számomra több az előnye, úgy érzem.
Ami eddig fura pl. A WiFi nálam éjféltől reggel 8-ig szoftveresen kikapcsol (mármint a routeren). Az Iphone reggel 8.01 kor érzékelte is mindig az elindulását és rákapcsolódott. A One.nél ma 8.10 ig vártam, nem történt semmi, mobilhálózaton maradt, majd a beállítások menü WiFi ki-be után állt csak hálózatra. Az iPhone percenként ellenőriz, az android negyed-fél óránként, hogy van-e elérhető WiFi?
A másik egyelőre, hogy a One képernyője kevésbé gyors reagálásúnak tűnik. Letöltöttem az egyik unaloműző játékomat, amit 1 éve játszom az iPhone-on (templeRun2), most itt rendszeresen leesek, mert "későn" csinálom a megszokott mozdulatot. És néha ugyanúgy meg-megakad egy pillanatra, mint korábban
Viszont bőven kárpótól ezekért a lényegesen nagyobb szabadság, csak tanulnom kell. Ahogy látom, ha itt hülye vagyok rendesen keresztbe tudok tenni a telefonnak és magamnak. Akku, akadás, lassulás, stb.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Vivira #20690 üzenetére
Wifinél ellenőrizd:
beállítások, wifi, (jobb felül 3 kis pötty) peciális-> Tartsa bekapcsolva a wifit alvó módban->mindig.
Nézd meg még a beállítások, akkumulátor (ki/be), alvó módot is." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy feltelepítettem tegnap a Whatsapp prg.-t, de a Status Bar-ban nem jelenik meg az ikonja. Amikor feltettem, egy darabig még ott volt a Skype és a Viber mellett de aztán eltűnt. Azóta hiába próbáltam meg újra telepíteni, akkor sem jelenik meg az ikon
A másik gondom, hogy restart után egy bizonyos idővel kapok egy hibaüzenetet, hogy a com.google.process.gapps sajnos leállt. Ezt mi okozza? Lehet köze ahhoz, hogy letiltogattam pár prg.-t? Pl: google újságos, google játékok, google könyvek, 7digital, stb
Előre is köszi a segítségeteket!__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
Kocsó
aktív tag
HTC One – KitKat frissítés Európában is
(#20695) csacsi67:
[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
Steve1207
veterán
válasz Nuada herceg #20697 üzenetére
Elkezdték tolni a frissítést 2 napja, aztán leállították. Utána meg közölték fél napra, hogy véletlen, majd később lesz. Tesztelték szerintem a rendszert, lehet akkor küldték nekik
Az első hír meg azóta terjed, de utána már senki nem jár meg nem javítja az előzőt....
-
spawn21
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metro Exodus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest