- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
válasz
Mr. Csonti #3351 üzenetére
Miért nem használod a lenyíló menüs (quick settings / gyorsindító menüben lévő) változatot? Akkor nem kell két gombot is nyomni.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Mr. Csonti #3351 üzenetére
Van erre playen millió app
-
Ubi
tag
válasz
Mr. Csonti #2817 üzenetére
Nekem sikerült. Végig nyomtam mindhárom gombot, aztán 2-3 perc után mindegyiket elengedtem. Újraindult, és az óra dátummal együtt alapra visszaállt.
-
zsolt0017
tag
válasz
Mr. Csonti #2641 üzenetére
Erre nem találtam beállítást sajnos
. Elnézést amúgy a késői válaszért, kicsit elfoglalt voltam.
-
feenty
aktív tag
válasz
Mr. Csonti #2641 üzenetére
Na erre én is kiváncsi lennék, mert eddig ezt csak főzött ROM-okban találtam meg mint plusz funkció és most egy stock (maximus) rommal csapatom amiből igazán csak ezt illetve a %-os akku ikonokat hiányolom.
(xposed fw-el nem nagyon akarok kísérletezni). -
zsolt0017
tag
válasz
Mr. Csonti #2636 üzenetére
Szia
Hosszan nyomod a vessző billentyűt, az első menüpont, a billentyűzetválasztás, ezt kiválasztod és itt legörgetsz a magyarig, hosszan tartod nyomva és mikor elengeded előugrik egy menü, ahol kiválaszthatod.
-
Ubi
tag
válasz
Mr. Csonti #2533 üzenetére
Szia!
Én nem javaslom!!! Innen rendeltem meg az előző telefonom (M8). A doboz bontatlan volt. Kedves volt a kiszolgálás is. De! Akkor még át lehetett venni személyesen a telefonokat, és egy második emeleti bérlakásba találtam magam. Az előszobában kellett várnom. Bekapcsolni sajnos nem volt időm, de mikor először elindítottam, egy Vodafone logó fogadott, ami a későbbi frissítések alkalmával sem tűnt el. Mikor rákérdeztem, hogy arról volt szó, hogy gyári független telefon volt a hirdetésben, akkor azt a választ kaptam, hogy ugyan Vodás, de független. (A Telenoros kártyámat valóban megette.) A számla helyett, csak egy Wordben készült valamilyen papírt kaptam, és a garanciajegy sem a hivatalos fajta.
-
mtibusz
tag
válasz
Mr. Csonti #2533 üzenetére
-
ffodi
veterán
válasz
Mr. Csonti #2132 üzenetére
Üzemidő szerintem egy ilyen készüléknél oly mindegy, ha használod, akkor mindegyiket tölteni kell a nap végén, ha kevésbé használod, akkor pedig elmegy 2-3 napot.
Az új frissítéssel alig érezhető a melegedés, viccen kívül, épp tegnap hasonlítottam össze az M7-emmel, és utóbbi érzésre melegebb volt hasonló használat mellett.
A kamera pedig a most érkező frissítéssel helyre lesz téve, így arra sem lehet majd panasz.
Ezek alapján ha van lehetőség akkor inkább M9.
Más:
Benéztem ma a Tréhez és megnyomkodtam élőben az S6 és S6 Edge csodákat, és persze komparáltam az M9-cel.
A kijelzőjük tényleg gyönyörű, olyan mint a Tab S-emé, erre nem lehet panasz, csakúgy, mint ahogy a kamerára sem, a dizájn sem rossz elölről, de a hátulja még mindig borzadály. Alapvető sebesség az rendben van, lehet csak a kiállítási darabok teszik, de a laggwiz még mindig laggwiz. Killelt dolgok mellett kb 900-1200 MB szabad memória, a blinkfeed-hez hasonló hírcsatorna, pedig valami brutál akadós, néha a menü is meg-meg akad. Pontosan ugyan úgy, ahogy az említett Tab S-nél is, ami a HTC-k után rendre kiidegel.
-
válasz
Mr. Csonti #2134 üzenetére
Én M7-röl M9-re fogok váltani. Nekem jobban megéri mert ismét (elméletileg) 2 évig el leszek látva szoftverfrissítésekkel.
Válaszd azt amelyik jobban megfelel neked.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Üzemidő az ember függő is nagyon de nincs szignifikáns különbség az endurance teszteken se
Kamera napról napra jobb, foglalkoznak vele durván
A melegedés meg hát vele járója egy ilyen készüléknek.. Mindegyik melegszik, ez se sokkal jobban ha nem nagy teljesítmény módba van.Viszont időtállóbb a SoC jóval.
Grafikus teljesítményben erősebb.
Vékonyabb, könnyebb.
Tovább lesz támogatva.
Dolby boomsound -
válasz
Üzemidő kb egyforma, írták.
Kamera jobb. 20MP (igaz csak számok)
Minden telefon melegszik. LG G4 is melegszik, pl: navigálás közben.
De inkább az alu hátlap melegedjen mint hogy az üveg előlap amit az arcodhoz tartasz. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Mr. Csonti #2020 üzenetére
Egy dolgot vegyél figyelembe, aki váltott, az mind elégedett és boldog vele. Akár One X akár M7 volt előtte, bár még én sem vettem meg, nincs alternatívája számomra. Optimalizálni még mindig csak a HTC tud rendesen.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Én igaz, hogy M8-ra váltottam még régebben HOX-ról, de abszolút elégedett vagyok.
Amit írok egyformán igaz M8 illetve M9 váltásra is.
Kijelzőbe nincs olyan nagy előrelépés, hiszen a One X HD kijelzője elképesztően jó.
A legnagyobb előrelépés az akksi idő, rendszer sebessége, előlapi hangszóró(számomra megváltás volt), kamera, és elenyésző melegedés a HOX- hoz képest.
Én a helyedbe 2 variáción gondolkodnék.
Vagy veszel M8-at, amit korábban cserélned kell, de pillanatnyilag olcsóbban hozzájutsz, vagy M9 ami drágább lenne, de hosszabb ideig terméktámogatás így jó sokáig el lehet vele lenni úgy hogy sokáig remek készülék marad.
Ha valamibe tévednék nyugodtan ki lehet javítani, ez csak a saját véleményem. -
fravik
tag
válasz
Szia,
én is (majdnem) One X-ről váltottam - csak sajnos előbb beadták a One X szenzorok a kulcsot, így egy Z1 Compactot kaptam ideiglenesen kölcsön.
Én azt tudom mondani, hogy a One X-nél egyáltalán nem melegszik jobban, sőt. Nem mondom, hogy nem érezhető melegedés, de egyáltalán nem úgy és olyan mértékben, ahogy az feljújták az elején. Tény, hogy nem piszkáltam a beállításokat, szóval valószínűleg a "visszafogott" Snapi megy alatta, de ez sem jelent semmi hátrányt, mert ilyen fluid rendszert még nem láttam (talán iOS-en, de az meg ugye nem mérvadó.
Tényleg egy élmény...
A kamera szoftveresen még javítva lesz, de nekem már így is megfelelő képeket készít, szóval ennél csak jobb lehet.
Sok funkcióját még nem tudtam kipróbálni ezalatt a pár nap alatt, de a User Experience, amit a HTC tud és akar adni, a Sense 7-tel az élen nagyon magasra rakta a mércét szerintem. -
Pinda25
tag
válasz
Nem éri meg. Ha htc márkahű vagy akkor ott az M8, ha meg nem akkor S6 vagy G4.
-
válasz
"Azt is leírnám...
hogy nem melegszik
Érthető ? Mondom nem melegszik!"by: akoska07
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest