- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
válasz
FeRRaR1 #3711 üzenetére
igazából pontosan ezek miatt vettem M8-at előtte amire még szívesen visszaemlékszem az az 5s, de annak(4" fémház, erős, kamera is jó volt) az akksiideje retek volt, nem beszélve a folyamatosan lassuló ios-ről
helyedben eladnám még most az m9-et és megvárnám az m10-et ha jó lesz addig ott a desire
-
Varoz
addikt
válasz
FeRRaR1 #2901 üzenetére
"Kár hogy hátat fordítottak saját maguknak, egy 8Mpx Ultra pixel szerintem ütött volna. Sötétben, vagy mesterséges fények mellett verhetetlen volt, napfényben pedig mindegyik tud szépet lőni..."
Én is ezen a véleményen vagyok már egy ideje. Nem kellett volna kukázni. Csak növelni 8-ra és hozza a szintet. Világosan látszik, hogy a kép hol véreznek el? Nagyításkor. Mert kicsi a kép b.ssza meg. Ennyi. Szerintem azonos vagy csak közel azonos felbontást tudna az UP, akkor porig alázná a többit! Persze ez utóbbi csak saját vélemény.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
FeRRaR1 #1483 üzenetére
hát pont ilyet nem látok
m9 tokból csak ezek a kihúzósak vannak, az jó lesz nekem
vagy ilyen horizontális tokami a bugatti tokokat illeti érdemes megnézni az m8-as tokjait, mert valszeg az m9 is simán belefér majd
mod:
bocsi benéztem, m9-ere is van már bugatti tok -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest