-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szezso15
addikt
Végül nem láttam értelmét, hogy lefuttassam.
Figyelgettem, hogy miként bírja, és rájöttem, hogy az akksinak nincs semmi baja. Balaton Sound-on voltam, rengeteg fotó, videó, programellenőrzés 5 napon keresztül, és 3,5 órás SoT-ok jöttek ki.
Viszont, ami feltűnt, hogy amikor nem nyúlok hozzá, kikapcsolt mobilnettel, Greenify-jal fagyasztott appokkal, pl. éjszaka képes óránként 1-2%-ot merülni. Ez szerintem elég sok, van ötletetek, hogy mivel lehetne kideríteni, mi okozza ezt?
-
kirkri
addikt
Ha jól vettem ki az idők során (több HTC telefon kapcsán is egyeztettem velük éveken keresztül), akkor az ügyfélszolgálatosok nem HTC alkalmazottak, hanem egy külső cég látja el a HTC számára az ügyfélszolgálatot.
A "nincs ráhatásunk" szöveggel nálam is bepróbálkoztak egy M8 kapcsán, de beígértem, hogy minden létező HTC elérhetőségen megírom az ügyem, így végül felhívtak, hogy valóban nem lehet semmit tenni hivatalosan, de esetemben különleges eljárást alkalmazva cserélik a telefont. Szóval érdemes kitartónak lenni.István volt a csapatból a legkorrektebb, sajnos úgy hallom ő már nem dolgozik ott.
A sok szervizes tapasztalat után is azt mondom, hogy az egyik leginkább ügyfélbarát cég a HTC.
Persze a szürke importos készülékek rontják a képet, az ilyen készülékek tulajdonosai biztosan nem értenek velem egyet. -
kirkri
addikt
A feleségem One mini készülékén ugyanezen okból cserélték a hátlapot automatikusan, garanciában.
Ugyan nem tudom milyen repedések láthatók az említett M9-en, de a mini hibájával a HTC is tisztában volt. Így nem is kellett semmi mást íratnom a hibajelenséghez, mint "több helyen repedezett a burkolat, amely erre a készülékre jellemző típushiba."Ráadásul mivel nem volt zavaró a hajszálrepedés, így eladás előtt küldtem csak szervizbe, hogy új burkolatot kapjon.
-
HoriBali
csendes tag
Köszönöm a választ!
Igen, a mobilelőleg érdekelt.
A Telenor oldalán egyből megjelenik, mennyit kell fizetni előlegként.
Egyik mobilszolgáltatónál sem volt még előfizetésem.
Egyébként a legalacsonyabb havidíjú díjcsomagot választottam.
Akkor nem a rendszer dönti el az előleg mértékét?
Fültanúja voltam már Telekom üzletben, hogy mondja az ügyintéző a leendő ügyfélnek, hogy a rendszer még elemzi a kérdésekre adott válaszait, és utána dől el, mennyi előleget kell fizetnie.
Na mindegy, majd holnap kiderül.
A webshopban az előleg megállapítása nem arcra megy, az már biztos, max. hangra. -
Gee_-
tag
Nem jelenik meg semmi hiba üzenet csak a piros háromszög. Amikor belép a telefonba akkor megjelenik hogy a mms sms alkalmazás leáll. Ezért most smseket se tudok fogadni se írni. De más hiba üzenet nincsen...
Esetleg valami számítógépes szoftver ami újra rakja az egész rendszert teljesen ilyen létezik? -
így igaz, érdemes elolvasni a tesztelési módjukat, arra van kihegyezve a dolog, hogy azonos feltételek mellett lehessen összehasonlítani a különböző típusú készülékeket.
ideális körülményeket feltételezve, adatkapcsolat esetén viszont nem feltétlenül fogyaszt többet a 3g-nél a 4g, de akár még jobb is lehet utóbbin az üzemidő - függ ez persze a használt frekvenciától...stb. és ugye hazánkban akár három sávon is megy 4g/lte -, de ők a webes böngészést wifi hálózaton tesztelik.
a beszélgetés jelenleg csak 3g hálón megy, így annál nincs viszonyítási alap a 4g/lte ellenében. -
spawn21
veterán
Nekem nem engedte sim nélkül törölni a Samsung fiókom. A nélkül csináltam egy fr-t, és mikor a vevő berakta a sim - ét, jelzett hogy nem helyesen lett vissza állítva. Szóval oda kellett a sim. Szerintem itt is érdemes úgy csinálni. Eredeti simmel lehet tiszta fr-t csinálni Samsungnál
-
Marki961
újonc
Rendben. Nem vásároltam a készüléket valóban nem... Ez egy teszt telefon és akiktől kaptam sem tudnak ezen segíteni ezért próbálom magam megoldani az előző tulajt pedig nem ismerem ezért nem tudok vele beszélni,hogy jelentkezzen be. Az meg a másik,hogy azthittem ez egy fórum,ahol normálisan lehet beszélgetni és írtad is,hogy ez az 5.1 óta van. Nem vagyok Androidos viszont szívesen kipróbálnám,hogy milyen a HTC ezért érdekel ennyire a dolog nem azért mert egy semmirekellő tolvaj vagyok aki olyan hülye,hogy fórumokon kérdezget,hogy hogyan is lehetne ezt ki backelni... Azthittem,hogy majd az 5.0 visszatöltésével megoldódik a problémám de hát akkor ez van sajnos megy vissza a cégnek.
-
Tornado85
tag
Lehet ,de nem vezettek félre!Nem garival vettem a készüléket ,csak kiváncsiságból kérdeztem le az imeit! Potom pénzért,inkább le sem írom mennyiért.DE kiváncsi lennék arra a több pontra ,mert érdekelne a dolog!
Bootloadert szépen visszazárták akkor!De legalább tudom,ha garival kapcsolatba szeretném ,adni ,akkor előtte ,téged kell keresnem,legalábbis az aláírásodban lévő infókból ki indúlva
-
Kronk
őstag
Van kint barát aki haza tudja hozni, szóval semmilyen költség nem jön rá, de nem is ez volt a kérdés.
Hanem általánosságban az ottani kártyafüggetlen készülékek, pl m9, a9 működnek-e itthon 100% funkcionalitással?De már látom nem fog menni:
htc.com/us
Network1
Unlocked, AT&T, T-Mobile and Verizon: 2G GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900; 3G UMTS 850/AWS(1700)/1900/2100; 4G LTE: FDD 2,3,4,5,7,12,13,17,29Sprint: 2G GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900; 3G UMTS: 850/AWS(1700)/1900/2100; 4G LTE: FDD 2,4,5,12,25,26 TDD: 41
htc.com/hu
Hálózat1
2G/2,5G - GSM/GPRS/EDGE:
850/900/1800/1900 MHz
3G UMTS:
850/900/1900/2100 MHz
4G LTE:
FDD: Sávok: 1,3,5,7,8,20,28
TDD: Sávok: 38, 40, 41Vannak átfedések, de nem jó, úgyhogy tárgytalan a dolog
-
Laurh
aktív tag
Köszönöm szépen a reakciót!
Külföldi szolgáltatós készüléket ki lehet valamiképpen szűrni esetleg a dobozon jelölés vagy CID szám alapján?
(bár ezt nem teljesen értem, hogy esetleg külföldi ország gsm boljtába miképpen kerülhet szolgáltatói készülék bontatlanul)Visszaolvasván láttam, hogy a 031,032 CID számos készülékek frankók, az ázsiai régiós készüléknek tényleg mostoha sorsuk van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest