- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A karcsúság ára
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Injun
senior tag
Nna,úgy látszik beadta a kulcsot a drágám
Nem kapcsol ki a kijelzője és beszélgetés közben váltogatja a sima és a kihangosított módot.Ebből holnap Telekom lesz.Mennyi idő lehet a szervíz?Valakinek hasonló tünet?
-
HIJ
őstag
Hát megőrülök! A Telenornál egyszerűen nem lehet kapni ezt a telót
Az expansysnél mi a helyzet az ÁFA -val és a garival? Tehát rendes 27% -os ÁFA -s számlát adnak?
-
Lacy6
senior tag
-
-
-
Lacy6
senior tag
Nem tudom, hogy volt-e már de azért linkelek egy kis érdekességet
-
válasz
Avicularia #1779 üzenetére
De értékelendő, hogy legalább tettek a dobozba! Más gyárónál nem találkoztam ilyennel csak a Huawei Ascen P6 esetében.
-
Dr. Maci
tag
Köszi szépen az információkat.
Most írtak rám, hogy a double dip tok akció mégis él augusztus 31-ig.Nekem bejövős ez a tok.
Most már csak azt kell eldöntenem, hogy gunmetal, vagy szürke színű legyen-e.
De lehet én is a szürke mellett fogom letenni a garast. A kártyás fizetést rizikósnak tartom, így átutalás lesz belőle...
-
zeus26
csendes tag
válasz
Dr. Maci #1776 üzenetére
Az expansysnál (kb 3 hete rendeltem) a gyári dobozban van a gyári szürke szilikon tok. És a csomagban van +1 átlátszó műanyag +1 fólia. Feltételezem a teló dobozában benne lesz, a másik volt a bónusz (de nem nagy veszteség mert nem szimpi)
Ha már onnan rendelnél érdemes elgondolkodni a 2db-os fóliáról,mert én utólag rendeltem az edigitalból.
Ahogy nézem francia modell (HTC_203), még nem jött frissítés. Magyar nyelvvel semmi gond nem volt.Kártyás fizetésnél digitalizálnod kell 1-2 dolgot, közüzemi számla személyi, bankkártya... + euro fiszfasz miatt még 4000-el több lett amit levontak. Ezt is kalkuláld bele. Ellenben 2 nap alatt ideért
-
-
Dr. Maci
tag
válasz
Szellem. #1775 üzenetére
Kaptatok hozzá gyártói tokot?
Most akarok rendelni az expansysról. Eddig ki volt írva, hogy gyártói tok jár hozzá ajándékba, de most levették ezt a feliratot. Írtam mailt az ügyfélszolgálatra, de nem adtak egyértelmű választ, azt írták, hogy "úgy tűnik lejárt az akció".
Egyébként semmit nem adnak hozzá, tehát kijelzővédőt sem tartalmaz a csomag? -
-
-
-
corran9
tag
válasz
Szellem. #1768 üzenetére
Üdv a klubban!
Én is ezért vettem alapvetően ezüstöt, mert a grafitszürkén jobban látszik a sérülés.
Az extrém energiagazdálkodás a másodlagos lehúzható felületen van (ha a két ujjaddal egyszerre csinálsz fentről lefelé irányuló mozdulatot, vagy egy ujjal és jobb felül átváltasz a több opciót mutató felületre)
-
Sziasztok!
Beléptem közétek. A mai napon boldog tulajdonosa lettem egy szép ezüst színű M8-nak.
Egyenlőre minden stimmel. Azért lett ezüst, mert lebeszéltek a garfit szürkéről, mivel az kophat. Ez igaz?Kopott már másnak is?
Az extreme energiagazdálkodást hol lehet bekapcsolni? -
Loboda
senior tag
válasz
Avicularia #1765 üzenetére
Így van!
Első bekapcsoláskor, vagy fr után, ha van a sim kártyán mobilnet, vagy ha rögtön csatlakozik wi-fi-hez, letölti a magyar lokalizációt! -
Avicularia
veterán
Ha szerepel az országok között a dobozán a HU, akkor magyar simet berakva lesz magyar nyelv? Visszaolvasva valami ilyesmiről volt szó, hogy letöltődik a magyar nyelv rá.
-
Skorpio.59
aktív tag
A11 kódnéven lebukott egy új középkategóriás. 64 bites chipset snapdragon 410. adreno 306GPU.
-
corran9
tag
válasz
Szellem. #1758 üzenetére
Ahogy skorpio is írta, e-digital... vhogy nyugodtabban alszom ha tudom, h melyik cég áll mögötte, de nem mondom, szívtam a fogam vásárlásnál... Ugyanakkor inkább ez, mint akár az imei-vel bevállalt eu-s garancia.
(Tudom-tudom, az is ugyanaz, ugyanaz a szervizhálózat, ugyanoda megy a telefon ha műszaki gáz van vele, csak azért izé nahh)
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Skorpio.59 #1760 üzenetére
Azért az az àr elég durva!
Az Expansys is hivatalos és a Speedshophoz kepet 30e, ehhez kepest meg 50e a difi...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Avicularia #1757 üzenetére
En felajánlottam neki, hogy hozzàcsapok egyet a rendelesemhez (Expansys), de személyesen akarja megvenni...
-
-
corran9
tag
válasz
Szellem. #1754 üzenetére
Szerintem is elég hibátlan lett a telefon, amit a magam részéről egyedüli negatívumként tudok felróni neki, az a viszonylag gyenge rezgés (az Incredible S-em jobban rezgett), a zsebemben utazás (tömegközlekedés) közben nem venném észre ha hívnak, ha nem lenne bedugva a füles a fülembe.
A hangzás telefonálás közben kiváló, zenehallgatásra is remek.
Arra figyelj, hogy a Speedshop csak 1 év gyári garival árulja! (Ezért nem náluk vettem, pedig jó boltnak tartom egyébként, de így nem túl versenyképes az ajánlatuk... igaz, már lement 200k-ra a telefon)
-
-
Sziasztok!
Épp azon vagyok, hogy megvegyem ezt a szépséget, de kérem a tanácsotokat.
Kinek, mi a tapasztalata a telefonnal? Hangminőség? Csengőhang? Rezgés? Beszédközbeni hallhatóság milyen?Mennyire megbízható a telefon? Esetleges hibái?
És kinél érdemes megvenni?Első körben a speedshop-ra gondoltam. A lényeg, tudjon magyarul, független, 2 év gari és nem himihumi gsm-boltos legyen.A segítségeteket előre is köszönöm.
-
spawn21
veterán
válasz
Avicularia #1749 üzenetére
Enyém fekete
Akkor gondolom T-s.
-
Badboys
őstag
Íme a barbárok.
http://index.hu/tech/2014/05/20/az_okospuska_halalpontos_gyilkologep/ -
eliterob
tag
Üdv!
Mivel nemrég óta van androidos telom igy nem vagyok még tisztába egy-két dologgal...
Nézegettem ezeket a külömbözö launchereket és a kérdésem a következő lenne: ezek garanciavesztés nélkül telepithetők illetve eltávolithatok?
Ki melyiket és miért javasolja - nyilván m8-ra -
spawn21
veterán
Ha valaki szeretne egy z2-őt, cseréljen velem
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Dr. Maci #1738 üzenetére
Vegyed utanvettel, mivel a kartyas es utalos mutatvanynak lesz 1-2 kellemetlen/fakultativ momentuma!
Igy max 1-2000 forint lesz a difi, de azzal ne torodj!
Euros vasarlasnal 2% konverzios dij, ami ennel a keszuleknel konkretan3-4 ezer forint + az arfolyammal valo hazai gusztustalankodas...
Amugy en rendelek jovoheten onnan es ha gondolod hozzarakom a telefonodat igy szinte nem lesz szallitasi koltseged... (termeszetesen nem kell elore fizetned) - mivel tobben rendelunk...
Jah amugy ez egy vilagceg - nem elnek vissza sem a te, sem mas adataival.
-
Dr. Maci
tag
Kedves Fórumtársak!
Afelől érdeklődnék, hogy akik expansys-ról rendeltek mit tapasztaltak a kártyás fizetéssel kapcsolatban? Megadhatom az adataimat, nem fognak vele visszaélni, vagy inkább érdemes az utalásból eredő felárat bevállalni? Most készülök egy m8-at venni, ezért érdeklődnék...
-
Balinov
titán
válasz
corran9 #1736 üzenetére
Koszi, hogy megnezted. Kozben nem csak a keszites helyet, hanem az idejet is neztem es ugy nez ki, sok esetben, mikor joval melle geotaggeli, akkor azok a kepek mindjart akkor keszultek, mikor meglett a telefon es a gps assistance letolto alkalmazas meg nem volt fenn..
-
corran9
tag
válasz
Balinov #1734 üzenetére
Átnéztem én is a régebbi képeimet, még amit az Incredible S-szel csináltam (nekem ő volt az előző és első htc-m az m8 előtt), és az általad elmondottakhoz képest csak kicsit szórtak a geotagek, volt amelyik egészen pontos volt (értsd 10 m pontossággal jó), de a legnagyobb eltérés is csak 100 m körül volt (párhuzamos utcába tette a képet, vagy a háztömb másik végébe pl.). Akkora eltérést amit leírtál nem láttam...
-
Tatu-1981
tag
Srácok, kezelei a telefon az exFAT filerendszert?
4 gigánál nagyobb file-ok miatt kérdezem. Korábban HTC One X-em volt, az még nem tudta. -
Balinov
titán
Sracok, talalkozot mas is mar M8-nal (stock rom) a kovetkezovel?
Geotagolom minden kepet, amit a telefonnal keszitek mar a legelso HTC-m ota (Hero), de idaig mindig - nyilvan bizonyos tureshatar mellett- pontosan geotaggelte a telefon a fotokat. Ma nezetettem, takaritgattam a kepek kozott es eszrevettem, hogy a kepek ugy 1/3-anal (saccra) helyes koordinatakat ment az exif-be, a 1/3-nal ugy 5-10km-re levo helyseget jelenit meg, mig a 1/3-nal jooooval mellelo, nemely kepnel tobb, mint 10km-nyivel)
GPS Status app-al ugy hetente 1-2x letoltom az AGPS data-t, szoval kicsit xaktas a dolog...
-
Avicularia
veterán
Nem akarok okoskodni, de úgy tudom, az EU-ban forgalomba hozott htc telefonokra 2 év gari van. Én is úgy vettem, fel lett hívva a htc és mondták, hogy 2 év gari van rá márciustól ha nincs hozzá számla.
HTC ügyfélszolgálatát kellene megkérdezned, azok megmondják mi a pálya.
Valszeg a tied nem EU-s forrásból jön. -
HIJ
őstag
válasz
Skorpio.59 #1729 üzenetére
Felhivtam a boltot es ott egyertelmuen mondtak, h eu gari van ra egy ev... Sajnos ritka a hasznalt piacon a gyari garis telefon...
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Erre a telora mennyi a hivatalos magyar gyartoi gari? Illetve hivatalos htc garijegy van hozzajuk? Van valakinek tapasztalata a mobilphone.hu -val? Hasznaltan nezek telefont, amihez egy bolti garipapir van (a4 es) es egy ev van ra.
-
Skorpio.59
aktív tag
Nem vagyok egy telefon fetisiszta/máshogy akartam csak úgy csúnya/'de minden nap egyformán rácsodálkozom,hogy milyen szép..
-
Balinov
titán
hamar a hazrol beszeltek, varhato, hogy egy kesobbi frissitessel a HTC logo kap funkciot?
-
Bar1
aktív tag
Az ideális az lenne, ha a fekete sáv eltűnne és a hangszórók mérete nem változna. De a HTC-nél azt mondták, a fekete sáv alatt fontos dolgok vannak beépítve, azt nem lehet eltüntetni. Így gondolom a fekete sávból is és a hangszórókból is próbálnak lecsippenteni valamit. Ami az oldlasó kávát illeti, a G2-é ideális, a tulajdonosok nagy része nem panaszkodott rá. Annál vékonyabb már valóban zavarná a használhatóságot.
-
Bar1
aktív tag
Jó hír: a Bose készítheti az új hangszórókat az M9-be és a HTC csökkenteni akarja az alsó és felső kávát is. forrás: Phonearena
-
sveczo
tag
Semmi extra. 1 játék cid getter, fitbit ami rajta volt. Es file, zedge. Ezek közül nem hiszem h vmelyik okozná. Képernyő időtúllépés automatára van állítva. Kb ennyi. Korábban volt one s, one x és one m7 is. Egyedül az m7 nél nem volt ezzel gondom. Az előző kettőnél néha néha de elenyésző.
-
rbob
csendes tag
Megálmodtam htc lesz :-)!
Válaszolva a feltett kérdésekre; lenovo kiesik, mert legkésőbb hétfőn meg kell vennem a telefont. A metal gun színű volt a kezemben, és kint a drei szolgáltatónál is csak az kapható. Kicsit rosszul fogalmaztam a felhasználói felületnél - késő volt,hosszú volt a napom, bocsi- kimomdottan a funkciókra gondoltam, állítható billentyűzet mérte (tudom ez is megoldható programmal), dual ablakos mód, ezekre gondoltam az lg-nél. A tablet telefon azért problémás, mert kint a szolgáltatók, a1, drei, t-mobile, mind a galaxy tab 10.1-et vagy a air-t rakják be a kínálatukba, nagyon szegényesek ezen a téren. A htc, lg, samsung, sony telefonok viszont ingyendobják utánam abban a tarifában amiben leszek.
A lényeg,h a döntés megszületett, remélem már nem változik nálam!Köszöntem a segítségetek!
Ui. Annyi kérdés még, h próbálta e vki 128as micro kártyával a telefont, ha igen mennyire jól kezeli, sebesség terén?
-
sveczo
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne. Kinek mi a tapasztalata a közelség érzékelővel kapcsolatban? Működik rendesen?
-
Xaels
félisten
- A felhasználói felületet akkor cseréled amikor akarod, olyanra amilyenre akarod.
- Ha már ennyire számít a kijelző méret akkor miért nem Phabletet nézel 6" körül? vagy inkább egy korrekt középkategóriás telefon+tablet. A tegnap bemutatott Lenovo Vibe Z2 Pro valami eszméletlenül jó alternatíva lehetne.
- A hangszórókról megfeledkezel. Ha tartalmat fogyasztasz előbb-utóbb olyan is lesz aminél a hang is számít.
-
rbob
csendes tag
Nekem pont a htc méretével van problémám, tudom furcsán hangzik, mert manapság mindenkinek az a problémája,h nagyok a telefonok, én viszont ausztriába költözöm, ahol olyan előfizetésem lesz ami korlátlan nettartalommal van ellátva és nekem a netezéshez szükségem van a nagyobb kijelzőre.
Ma megtapogattam - igaz róvid ideig - a két telefont, még nehezebb lett a döntésem, a htc iszonyatosan masszív, erős dizájnal, illetve eszméletlen sebességgel rendelkezik (amikor olvastam,h gyors, szuper gyors, azért nem gondoltam volna,h ennyire :-) ), viszont az lg, a vékony keret miatt kicsit futurisztikusabb, anyagminőségben nagyon minőségi- persze nem annyira, mint a one m8 -, sebességben elmarad attól, bár azért nem volt nagyon döcögős, bocs, ha van samsung fan, de az s5 ma legalább annyiszor megakadt a kezemben, mint a g3! Kijelző minőségben talán az lg egy fokkal jobbnak tűnt, felhasználói felületben viszont toronymagasan nyert nálam a g3. A htc javára irhatom még a terméktámogatást, amit nagyon fontosnak tartok!
Szóval odáig jutottam, h megnyerem az eurlottót és felveszem az lg és a htc mérnökeit és közösen velük létrehozom a tökéletes smartphonet :-).Ui. Remélem utolsó momdatomból átjött az irónia, és egyben a valóság is, számomra a kettő az egyben kellene! A végén maximum húzok egy kalapból és amelyik nyer az nyer alapon döntök :-). Valószínű mind2ő telefon kielégíteni a vágyaimat, illetve egyáltalán nem bánnám meg a megvételüket:-)
Ui2. Köszönöm a segítségetek, ha valami még eszetekbe jut, szívesen fogadom a tanácsotok jövő hét hétfőig:-)
-
Alfie1
csendes tag
én is hezitáltam a két telkó között. Amiért a HTC mellett döntöttem, az a dizájn, méret illetve a gyorsaság. Olvasd el a techradar.com tesztjét. Az LG G3 szerintem nagy, pedig nincs kicsi kezem.
Úgy érzem jól döntöttem, bárhol előveszem a HTC-t, minden szem odaszegeződik, annyira gyönyörű telefon. A G3 sem rossz, de nagy és tömegeknek szánták, nincs benne semmi egyedi. -
rbob
csendes tag
Hali,
most vagyok telefonvásárlás elött, de nem tudok dönteni. Egyszerűen ezen rágom magam napok óta:-) , nagyon tetszik a htc one m8, a másik kiszemeltem az lg g3! Ahogy itt írjátok,h nagyon megbízható a telefon az tetszik, viszont nekem az lg kezelőfelülelte, testreszabhatósága, plusz kamerája nagyon fontos!
A legfőbb kérdéseim a következők lennének:
-változtatott e vmelyik frissítés a képek minőségén, ha igen észrevehető e?
-ugyanígy frissítéssel változott valamit az alkalmazáslistában való menetelés (borzalmasnak találom ahogy megoldották:-( )?
-pár hónap használat után mennyire sérült a fémház?
Egyre jobban hajlom a htc felé, a legnagyobb bajom,h a külföldi nagy portálok(engadget, phonearena, etc...) a nagy gyártók közül messze az lg termékét preferálják előnyben(lekenték őket, vagy ennyire jó?)
Ma személyesen is ránézek mind2ő telefonra!Segítségetek előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest