-
Mobilarena
HTC ONE M8
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Hát a feljelentés meg lett téve épp várom az idézést, hogy elkezdjék keresni.. igazság szerint csak félek, hogy ketté törve egy kukába van valahol az 1+1 em mert ezek az állatok inkább eltűntetik és buknak 100+e pénzt mintsem, hogy rájuk lehessen bizonyítani bármit is.
Mást nem megkerül és eladom.
(#4011) cashzoli
Igen én is így gondolkozok plusz a szívem is igen az M8 felé húz. Elevate tag vagyok nagyon régóta így nem kétség, hogy mit is szeretek.
Csak hát jönnek a 64 bites SoC-ok és félek, hogy 1 év múlva ilyenkor már édes kevés lesz az M8 tudása.
Ha már 2 év részletre veszek valamit akkor azt a 2 évet végig használnám vele. -
s3nsitivity
addikt
Hát reménykedek de az a baj, hogy eléggé csúnya arcok, csúnya módon tulajdonították el tőlem ,sőt még ahhoz sincsenek hozzá szokva, hogy mernek a rendőrséghez fordulni így azon se csodálkoznék, hogy ha ketté törve lapulna az egyik kukába már csak azért is mert elmertem menni a rendőrségre.
Szóval ezért keresek most valami hosszú távút és hétfőn pont érkezett egy szállítány a T be M8 ból.
Főleg, hogy egy x éves Galaxy minit használok ami 3 óránként lemerül szóval elég idegesítő. -
Loboda
senior tag
Jól tudod, de megoldható elvileg pc nélkül is.
Terminal Emulator, és ebbe kell kiadni a szükséges parancsokat:adb shell
pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION -
cashzoli
aktív tag
Nekem (mint kiderült) osztrák készülékem van, de ki lehetett a legelején választani a magyar nyelvet, sőt, eleve magyarul bootolt be felismerve a helyzetemet. (Azt hiszem van a beállításoknak valami varázslója is, ha a figyelmed elkerülte volna, azzal újra be lehet állítgatni az alap dolgokat a telefonon.)
-
cashzoli
aktív tag
Én most csináltam egy napja:
1) Megkeresed a "HTC biztonsági mentés" nevű alkalmazást. Kiválasztod a fiókjaid közül azt, ahova menteni szeretnél. Mentesz. (Ez elmenti a telefonhívásokat, sms-eket, telepített alkalmazásaid nevét, helyét a kezdőképernyődön, sőt, még a háttérképed is.)
2) Beállítások --> Biztonsági mentés és visszaállítás --> Telefon alaphelyzetbe állítása. Itt legörgetsz a képernyő aljáig, és ízlés szerint megkímélheted az SD kártya és a telefonon lévő egyéb adatokat (Zene, Kép stb.). OK-ra kattintva elvégzi a visszaállítást.
3) A telefon újraindul, mintha most kapcsolnád be először. Bejelentkezel a fiókjaidba. Lesz egy olyan lehetőség, hogy biztonsági mentés visszaállítása. Kiválasztod, bejelentkezel abba a fiókba, ahová mentettél, elindítod a visszaállítást, ami ezután a háttérben fog menni. A telefon elindul, először minden "üres" lesz, adj neki a netedtől függően 0.5-1 órát és mindent teljesen visszaáll. -
simico
aktív tag
Próbaképp csináltam resetet, nem lett jobb. Playen a HTC Camera programnál elég sokan panaszkodnak ugyanerre. Elég ritkán szoktam telefonnal fényképezni, viszont most konkrétan használhatatlan képeket készít.
brainticket és HIJ: HTC Backup és/vagy Helium. Illetve ami programban van mentés vagy felhőbe szinkronizálás, azoknál csinálok a programmal is mentést vagy szinkront.
-
TomRiddle
csendes tag
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Köszi a választ
Arra gondoltam ahol a hTC felirat van az előlapi üvegen mert sok helyen azt olvastam hogy milyen zavaró hogy a kezelőszervek a képernyőre költöztek. A kamera üveg kopásra van valami házi gyógyír vagy a csere?
A f.szomba de messze van még január pedig már úgy várom hogy ilyen telefonom legyen -
grunge
addikt
Az elejen nagyon fogyotaz akksi. Vegülis nem a rendszer hibaja volt, hanem a hülye GPlay Services-e. Egy cache reset megoldott mindent. Aztan csak az FB messenger ette, de ott valamit csinalhattak mert most mar nem jelentkezik. Ugy kepzeld el, hogy kb estere mar tölteni kellett, amugy pedig elment 1.5 - 2 napot ugyanolyan hasznalat mellett.
Most nem jelentkezik semmi, reggel ota alig esett par szazalekot.
-
kazanka
őstag
-
Tigershark
csendes tag
Köszi a válaszokat: a megoldás nálam az volt, hogy a Duna Pláza vodás ügyfélszolgálatán a hölgy "lemetszette" a felesleget és működik :-)
2 további kérdésem lenne:
1. korábban one x-em volt, annak a töltője (most néztem) 1A kapacitású, az M8-hoz adott töltő viszont 1,5A (amúgy minden más paraméterben azonosak). Mi bajom lehet, ha a korábbi (kisebb) töltővel töltöm a készüléket (azon túl, hogy gondolom tovább tart)?
2. tudna valaki ajánlani (gyakorlati tapasztalat alapján) "kihúzós" tokot (tehát nem a gyári szilikont, és nem a dot view-t), hanem olyat, amiben a készülék teljesen benne van és passzol rá?
Köszi: Mikee
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest