HTC One M8 - One, aki duplán szereti

Bevezető, tartozékok

Néhány évvel ezelőtt még kikerekedett szemmel bámultuk a majdhogynem számítógépekkel vetekedő hardvereket, melyeket az apró készülékekbe zsúfoltak bele a gyártók. Az utóbbi időben azonban tisztán látszott, hogy a fejlődés elkezdett lassulni, és ma már elértünk arra a szintre, hogy a legújabb technológia szinte mindenkinek a rendelkezésére áll, a vállalatok azonos komponensekből gazdálkodhatnak. Most már nem az számít, hogy AnTuTu-ban mit gurít egy masina, hanem hogy milyen formatervvel dobták piacra, és milyen szolgáltatásokat építettek fel a telefon köré. A HTC érdekes pályafutáson van túl, lényegében eléggé lentről érkeztek meg rövid idő alatt, és egészen a felső kategóriáig meneteltek, ám a Samsung és az Apple, valamint talán az LG mellett egyre kevesebb reflektorfény került mostanság a gyártóra. Az utóbbi időben több olyan hír látott napvilágot, mely szerint a vállalat veszteséges, ám mindezekre fittyet hányva a cég töretlenül bízik a sikerben, amit igazából jogosan tesznek meg.

HTC One M8
[+]

A tavaly piacra dobott HTC One a fém burkolatának köszönhetően elismerő szavakat kapott, bár az Ultrapixel kamerát már kevesen fogadták ilyen jó szívvel. Azóta több okostelefonnal rukkoltak elő, és szinte mindbe magasabb felbontású optika került. Nem sokkal ezelőtt azonban lehullott a lepel az új HTC One-ról (más néven M8-ról), mely anyaghasználat tekintetében még egy szinttel feljebb lépett, növeltek a kijelző méretén, még jobbak lettek a hangszórók, csúcs hardvert szereltek bele, egyszóval majdnem tökéletes, csak hát mégsem sikerült elfelejteni a sokat savazott Ultrapixel kamerát, pedig elméletileg kettő is van belőle. Az ötlet mondjuk jó, a készülék maximálisan megfelel a kor elvárásainak, és az impozáns külső miatt bizony sokan választhatják majd ezt a modellt a konkurensekkel szemben.

Hozzánk egy promó fehér dobozban érkezett a termék, ám természetesen rendelkezünk némi információval a csomagolással kapcsolatban. A hivatalos doboz lekerekített sarkokkal, viszont összességében szögletes formavilággal rendelkezik, egy kis papírral fogták össze az alsó és a felső részt, amin a telefon sajtófotója díszeleg. A szelencét felnyitva azonnal szemünk elé tárul a készülék, méghozzá a szokásos tartozékokkal együtt. Az M8 mellé egy hallójáratba illeszkedő füles, egy microUSB kábel, egy töltőfej, valamint egy kis SIM-kiszedő tű jár, plusz körítésként pedig néhány leírást tartalmazó dokumentumot is kapunk. A gyártó újdonsága szürke, ezüst és arany színben került forgalomba, hozzánk a legsötétebb variáns érkezett.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • HTC One Max - túl nagyot álmodni

  Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

 • HTC Desire 500 - vágyakozni szabad

  A tajvani gyártó egy újabb középkategóriás eszközzel rukkolt elő, szép formaterv és a legújabb Sense 5 felület jellemzi, ráadásul a sebesség is rendben van.

 • HTC One mini - tenyérnyi csoda

  A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

 • HTC One - One új a nap alatt

  Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés